2015 Şubat Anneleri

tsekkur ederim medipola gidiyorum ben de.

doğru diyorsun canım tirstim hemen normal taktım valla :)

Boyle bir baglanti olabiliyordu sanki tedbiten dikkatli olmani istemstr belki doktorum da azarlamak ne demek yahu

yüzü koyun yatmayı özledim

Az kaldi dayan kuzum. Bugun doktora gtmis miydin sen ben yanlis mi hatrliyorum guzel haverler aldiysan gozun aydin bir an atladim gibi geldi sanki

abdestıcın ayağımı yukarı kaldırmada sıkıntı yasamıyorum ama...varış coraplarınıgıyıp çıkarırken soluk soluğa kalıyorum..komple bacaklarıma korse gıydırıyormusum gıbı..doğumdan sonra geçer ınsaallah..aylardır onlarla yasıyorum..bın sukur yınede..

benim doğum 14 şubat görünüyor,doktor 15 inde gel raporunu vereyim diyor,1 hafta sonra olması gerek demi...

Senin de ikinci miydi gebeliğn canım? Ilki sezeryan olunca erkenden vermeye can atiyolar o moda cikmis simdi sezeryani erken yapiolar ya ondan. Senle tarihimiz ayni bana da yarin vercekti normalde okulu bahane ettim obur hafta cumartesi alicam tam 32+0 da. IInşallah yarin tutturmaz vericem raporu diye

Iyi misiniz simdi bebis iyi diymi stres yapcak durum yoktur
Çok şükür iyiyiz şimdi canım. Eskisi gibi hareketlendi şükürler olsun
Çok yoruluyorum son zamanlarda işte, Mardin'in yolları berbat bi denetime çıkıyoruz sallanmaktan bi hal oluyorum ondan olabilir mi acaba?
Sen nasılsın?

sağol canım
gittik bu sabah şükür herşey yolunda suyu, haftasıyla uyumu falan gayet güzel dedi doktorumuz
darısı sizlerin güzel haberler almasına

kılosuda ondemı pekı..?
Yemegi yedim mayistim son posta ütü için güc toplmaya çalışıyorum sizde durumlar ne
mutfağım dandını ..gırıp gırıp çıkıyorum..yorgunum ..yarın sabah hafta sonuolmasa onemsemem yarıntoplarım ama hafta sonu esım kahvaltıyı hazırlarken elı ayağı dolaşır tezgahta adım yer yok..9 gıbı gelecekmıs birazdan kalkıp toplamayı düşünüyorum umarım yanı ınsallah

sumu fazlalaşıyormuş tatlı yiyince o zaman benim taşması gerekli :S benim normal suyum filan aşırı tatlı yememe rağmen hemde. doktor önlem amaçlı demiştir. ama bir yerde okumuştum bu haftalarda su artık son seviyede olurmuş fazla olabilirmiş. daha sonra yavaş yavaş ya azalırmış ya da normal değerlere dönermiş. sen yinede dikkat et o zaman.

evet geçenlerde bir arkadaşında fazla çıkmıştı suyu,sonra diyet yaptı ve normale döndü.

Evet yaaa onun etkisi vardır ne olur dikkat et. Ankara'da bile kasislerden yavaş geçin diye sürekli uyarıyorum taksicileri. Gerekirse sen de uyar şöförü hızlı gitmesin çukurlardan yavaş geçsin.

bende 38-40 beden eteklerımı ozledım yaaa... bıtane hamıle kotum(etegım) var yırtılacak yakında son 2 aydır hep o var ustumde..sinir otesı

bebeğin kilosu normal(1600) çok tatlı da yemiyorum aslında ama karnım patlıyacak gibi herzaman hem de çok sert , bi de doktor bana çok kötü davrandı medipol e gidiyorum hastane değiştirmek istemiyorum ama 30 yaşındayım doktorum çocuk azarlar gibi konuştu benimle soracaklarımı soramadan çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…