tsekkur ederim medipola gidiyorum ben de.Nereye gideceksin. Benim emektar doktoorun cihazı çok güzeldi o kadar netki bebek yanında sanki. Ama zorma gösteriyordu ben göremiyorum diyordu.
Başka bir hastanede öyle net göremedim.
İnşallah güzel haberlerle gel.
doğru diyorsun canım tirstim hemen normal taktım valla :)Bilememistir o da rahat et diye oyle çözüm bulmus kendince benim bildigim esas emniyet destegini belden gecen kısım sağlıyor carpmaya şiddete dayanikli kisim orasi.ustte gecem bant da omurga icin gerekli esneklik payini verip boynu falan korumaya cam darbelerinde korumaya yönelik. Zaten farkedersen alt taraf gergin ust taraf daha esnek olur ani frende ust mekanizma da gerginlesr esas bizi tutan alt taraf ikisi birbrni denfeliyor.ben de rahatsz oluyorum ama el mahkum takiyorum
merhaba bugün doktora gittim 31 haftalığım suyun fazla dedi bende şeker çıkmadı ama yine de suyum fazlaymış tatlı yeme ,karbonhidrat yeme dedi hatta bi de azar çekti böyle bişey yaşayan var mı varsa da gerçekten tatlı yemeyince normale dönüyor mu*
yüzü koyun yatmayı özledim
Ben 32 de ayrılıcam hemen,22 aralıkta yani..
merhabalar hatunlar
nassınız
benim doğum 14 şubat görünüyor,doktor 15 inde gel raporunu vereyim diyor,1 hafta sonra olması gerek demi...
Yemegi yedim mayistim son posta ütü için güc toplmaya çalışıyorum sizde durumlar ne
İnşallah :)Allah yardım eder inşallah canım.
Çok şükür iyiyiz şimdi canım. Eskisi gibi hareketlendi şükürler olsunIyi misiniz simdi bebis iyi diymi stres yapcak durum yoktur
Boyle bir baglanti olabiliyordu sanki tedbiten dikkatli olmani istemstr belki doktorum da azarlamak ne demek yahu
Az kaldi dayan kuzum. Bugun doktora gtmis miydin sen ben yanlis mi hatrliyorum guzel haverler aldiysan gozun aydin bir an atladim gibi geldi sanki
kılosuda ondemı pekı..?merhaba bugün doktora gittim 31 haftalığım suyun fazla dedi bende şeker çıkmadı ama yine de suyum fazlaymış tatlı yeme ,karbonhidrat yeme dedi hatta bi de azar çekti böyle bişey yaşayan var mı varsa da gerçekten tatlı yemeyince normale dönüyor mu*
mutfağım dandını ..gırıp gırıp çıkıyorum..yorgunum ..yarın sabah hafta sonuolmasa onemsemem yarıntoplarım ama hafta sonu esım kahvaltıyı hazırlarken elı ayağı dolaşır tezgahta adım yer yok..9 gıbı gelecekmıs birazdan kalkıp toplamayı düşünüyorum umarım yanı ınsallahYemegi yedim mayistim son posta ütü için güc toplmaya çalışıyorum sizde durumlar ne
merhaba bugün doktora gittim 31 haftalığım suyun fazla dedi bende şeker çıkmadı ama yine de suyum fazlaymış tatlı yeme ,karbonhidrat yeme dedi hatta bi de azar çekti böyle bişey yaşayan var mı varsa da gerçekten tatlı yemeyince normale dönüyor mu*
yüzü koyun yatmayı özledim
Çok şükür iyiyiz şimdi canım. Eskisi gibi hareketlendi şükürler olsun
Çok yoruluyorum son zamanlarda işte, Mardin'in yolları berbat bi denetime çıkıyoruz sallanmaktan bi hal oluyorum ondan olabilir mi acaba?
Sen nasılsın?
sumu fazlalaşıyormuş tatlı yiyince o zaman benim taşması gerekli :S benim normal suyum filan aşırı tatlı yememe rağmen hemde. doktor önlem amaçlı demiştir. ama bir yerde okumuştum bu haftalarda su artık son seviyede olurmuş fazla olabilirmiş. daha sonra yavaş yavaş ya azalırmış ya da normal değerlere dönermiş. sen yinede dikkat et o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?