Benim ayak tırnakları da aynı. Eşim de korkuyor kesmeye.
Ne beceriksiz bu erkekler. Kabul ediyorsan yan keski ile keseyim diyor
Öyle istiyorum caım işte. Rast gelirsen görümcene sorabilirmisin markasını
hayır kaldıramıyorum lavaboya ayaklarımı. bir kere denedim düşüyordum birde karnım çok acıdı o yüzden yerde yıkıyorum ayaklarımı.
İnş inş, en Korktuğum şey şımarık çocuk . Çok dikkat edeceğim Allah korusun ya
tesekkur ederim canım evet arabayla geliyoruz..kemeri de ben şöyle takiyorum arabaya binmeden kemeri koltuğa bagliyorum sonra sadece üst kısmını geçiriyorum kafamdan gobegim tamamen serbest yani :)Arabayla mı geliyorsunuz? Emniyet Kemeriyle Göbüş arasına ince bir yastık koy diyorlar. Yağmur arada serpiştiriyor. Iyi yolculuklar canım.
Ben kaldırıyorum da sorun olur mu ki diye düşünmüştüm.
İnşallah.Ama artık genelde insanlar da önemseme, insana değer verme gibi şeyler kalmadığı için şaşırmamak da lazım.Mesela atmde,markette,otobüste yer vermek,karşıdan karşıya geçerken yol vermek, yardımcı olmak, bunları yapmak insanın içinde varsa yapıyor.Vicdansız ve hadsizse zaten böyle terbiyesiz insanlara denk gelmek de şaşırtıcı olmuyor evet.Bunun yaşla da hiç bir alakası yok.Yaşlısı da yapıyor bu düşüncesizliği, genci de, çocuğu da.
Dediğin gibi inşallah bizim çocuklarımız insana,hayvana,yeşile değer veren, yere çöp atmayı yadırgayan, doğaya,topluma,anasına babasına saygılı,aynı zamanda çevresine yardımcı olmayı seven bilinçli bireyler olurlar.
tesekkur ederim canım evet arabayla geliyoruz..kemeri de ben şöyle takiyorum arabaya binmeden kemeri koltuğa bagliyorum sonra sadece üst kısmını geçiriyorum kafamdan gobegim tamamen serbest yani :)
tesekkur ederim canım evet arabayla geliyoruz..kemeri de ben şöyle takiyorum arabaya binmeden kemeri koltuğa bagliyorum sonra sadece üst kısmını geçiriyorum kafamdan gobegim tamamen serbest yani :)
Kaldirma kuzum riskli artik kayip dusersin ters bi hareket yaparsın küvet ya da duş varsa onu kullan
:) çok sevindim işe yaramasına , güzel Günler'de giydir inş
Hmm öyle olunca koruma yapabiliyor muymuş Allah korusun?
bilmem koruyor heralde eşim öyle tak demişti bende o günden beri hep öyle kullanıyorum..işe falan hep öyle gidip geliyorum..öbür türlü gobegimi sıkıyor yastık da rahatsız eder beni kesin kullanirkenHmm öyle olunca koruma yapabiliyor muymuş Allah korusun?
Tamam Duşta yıkıyayım o zaman. Onun için de eğilmek gerekiyor ya özellikle parmak aralarını temizlemek için. O zaman da zor oluyor. Acaba eğilmeden su tutup mes eder gibi alsak abdesti olur mu?
Ay aylardır öyle kullanıyorum ben arabayiAa olmaz oyle sakınani biseyde tutmaz kemer o sekilde seni dahasi boynun için tehlikeli bir durym olusturabilir üst bant. Bir de ani harekette gobegini desteklmen lazım nette arattir video vardi sanki göbeğin altına doğru litchinin dedgi gibi bi ince minder ya da benzeri biseyle destekleyerek tak mutlaka
bilmem koruyor heralde eşim öyle tak demişti bende o günden beri hep öyle kullanıyorum..işe falan hep öyle gidip geliyorum..öbür türlü gobegimi sıkıyor yastık da rahatsız eder beni kesin kullanirken
Yok hep takarim zaten önem veririm emniyet kemerine en kisa mesafede bile takmadan kullanmam. .eşim öyle takabilirsin dedi diye takmistim bakiyim ben bi o videolara saol canımDengeli takarsan rahatsiz olmazsin olsan da sık disini biraz trafikte emiyet isi hic sakaya ihmale gelmiyor rabbim korusun
Ay aylardır öyle kullanıyorum ben arabayihain kocis bana yanlış bilgi mi vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?