2015 Şubat Anneleri

Benim ayak tırnakları da aynı. Eşim de korkuyor kesmeye.
Ne beceriksiz bu erkekler. Kabul ediyorsan yan keski ile keseyim diyor

Hayir kesemedikce daha sertlesiyorlar aa dirayetli olup kesseler rahat etsek gece yataktaa dönüp dururken batriyorum ona bazen yanlislikla ondan da rahatsz olmuyo mübarek :)

Arabayla mı geliyorsunuz? Emniyet Kemeriyle Göbüş arasına ince bir yastık koy diyorlar. Yağmur arada serpiştiriyor. Iyi yolculuklar canım.
tesekkur ederim canım evet arabayla geliyoruz..kemeri de ben şöyle takiyorum arabaya binmeden kemeri koltuğa bagliyorum sonra sadece üst kısmını geçiriyorum kafamdan gobegim tamamen serbest yani :)

öyle evet yaşla alakası yok heran her yerden çıkabilir
inşallah dediğin gibi yetiştirebiliriz çocuklarımızı

merhaba bugün doktora gittim 31 haftalığım suyun fazla dedi bende şeker çıkmadı ama yine de suyum fazlaymış tatlı yeme ,karbonhidrat yeme dedi hatta bi de azar çekti böyle bişey yaşayan var mı varsa da gerçekten tatlı yemeyince normale dönüyor mu*

tesekkur ederim canım evet arabayla geliyoruz..kemeri de ben şöyle takiyorum arabaya binmeden kemeri koltuğa bagliyorum sonra sadece üst kısmını geçiriyorum kafamdan gobegim tamamen serbest yani :)

Aa olmaz oyle sakın ani biseyde tutmaz kemer o sekilde seni dahasi boynun için tehlikeli bir durym olusturabilir üst bant. Bir de ani harekette gobegini desteklmen lazım nette arattir video vardi sanki göbeğin altına doğru litchinin dedgi gibi bi ince minder ya da benzeri biseyle destekleyerek tak mutlaka

Kaldirma kuzum riskli artik kayip dusersin ters bi hareket yaparsın küvet ya da duş varsa onu kullan

Tamam Duşta yıkıyayım o zaman. Onun için de eğilmek gerekiyor ya özellikle parmak aralarını temizlemek için. O zaman da zor oluyor. Acaba eğilmeden su tutup mes eder gibi alsak abdesti olur mu?

Hmm öyle olunca koruma yapabiliyor muymuş Allah korusun?
bilmem koruyor heralde eşim öyle tak demişti bende o günden beri hep öyle kullanıyorum..işe falan hep öyle gidip geliyorum..öbür türlü gobegimi sıkıyor yastık da rahatsız eder beni kesin kullanirken

Tamam Duşta yıkıyayım o zaman. Onun için de eğilmek gerekiyor ya özellikle parmak aralarını temizlemek için. O zaman da zor oluyor. Acaba eğilmeden su tutup mes eder gibi alsak abdesti olur mu?

Dusun suyunu tazyikli acarsan heryerine su degdigine emin olursun.mazeretimiz var sonucta olur bence

Ay aylardır öyle kullanıyorum ben arabayi hain kocis bana yanlış bilgi mi vermiş

bilmem koruyor heralde eşim öyle tak demişti bende o günden beri hep öyle kullanıyorum..işe falan hep öyle gidip geliyorum..öbür türlü gobegimi sıkıyor yastık da rahatsız eder beni kesin kullanirken

Dengeli takarsan rahatsiz olmazsin olsan da sık disini biraz trafikte emiyet isi hic sakaya ihmale gelmiyor rabbim korusun

Dengeli takarsan rahatsiz olmazsin olsan da sık disini biraz trafikte emiyet isi hic sakaya ihmale gelmiyor rabbim korusun
Yok hep takarim zaten önem veririm emniyet kemerine en kisa mesafede bile takmadan kullanmam. .eşim öyle takabilirsin dedi diye takmistim bakiyim ben bi o videolara saol canım

Ay aylardır öyle kullanıyorum ben arabayi hain kocis bana yanlış bilgi mi vermiş

Bilememistir o da rahat et diye oyle çözüm bulmus kendince benim bildigim esas emniyet destegini belden gecen kısım sağlıyor carpmaya şiddete dayanikli kisim orasi.ustte gecem bant da omurga icin gerekli esneklik payini verip boynu falan korumaya cam darbelerinde korumaya yönelik. Zaten farkedersen alt taraf gergin ust taraf daha esnek olur ani frende ust mekanizma da gerginlesr esas bizi tutan alt taraf ikisi birbrni denfeliyor.ben de rahatsz oluyorum ama el mahkum takiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…