Ben kaldırabiliyorum hala canım. Ama artık evi süpürürken falan belim acayip ağrıyo birde sol kalçama ağrı giriyo kıvrandırıyo beni1. Soru bize herhaldeevet şimdilik yetişebiliyorum. Ancak abdest alanlara sormak istiyorum ayaklarını lavobaya kaldırarak mı yıkıyorlar yoksa yerde mi?
kılosuda ondemı pekı..?
mutfağım dandını ..gırıp gırıp çıkıyorum..yorgunum ..yarın sabah hafta sonuolmasa onemsemem yarıntoplarım ama hafta sonu esım kahvaltıyı hazırlarken elı ayağı dolaşır tezgahta adım yer yok..9 gıbı gelecekmıs birazdan kalkıp toplamayı düşünüyorum umarım yanı ınsallah
Senin de ikinci miydi gebeliğn canım? Ilki sezeryan olunca erkenden vermeye can atiyolar o moda cikmis simdi sezeryani erken yapiolar ya ondan. Senle tarihimiz ayni bana da yarin vercekti normalde okulu bahane ettim obur hafta cumartesi alicam tam 32+0 da. IInşallah yarin tutturmaz vericem raporu diye
Yemegi yedim mayistim son posta ütü için güc toplmaya çalışıyorum sizde durumlar ne
evde olsa hafta ıcı de hazırlar ama full tıme calısınca hafta sonuna kalıyor.. benımde makıne dolu..off acayıp buyudu gözümde yaaa..Hafta sonu eşin mi kahvaltı hazırlıyor maşallah ona
Ben bulaşık makinesini boşaltabilirsem boşaltıcam doldurma işini yarına bırakıcam sanırım.
Doktorun kimdibebeğin kilosu normal(1600) çok tatlı da yemiyorum aslında ama karnım patlıyacak gibi herzaman hem de çok sert , bi de doktor bana çok kötü davrandı medipol e gidiyorum hastane değiştirmek istemiyorum ama 30 yaşındayım doktorum çocuk azarlar gibi konuştu benimle soracaklarımı soramadan çıktım
bebeğin kilosu normal(1600) çok tatlı da yemiyorum aslında ama karnım patlıyacak gibi herzaman hem de çok sert , bi de doktor bana çok kötü davrandı medipol e gidiyorum hastane değiştirmek istemiyorum ama 30 yaşındayım doktorum çocuk azarlar gibi konuştu benimle soracaklarımı soramadan çıktım
bebeğin kilosu normal(1600) çok tatlı da yemiyorum aslında ama karnım patlıyacak gibi herzaman hem de çok sert , bi de doktor bana çok kötü davrandı medipol e gidiyorum hastane değiştirmek istemiyorum ama 30 yaşındayım doktorum çocuk azarlar gibi konuştu benimle soracaklarımı soramadan çıktım
evde olsa hafta ıcı de hazırlar ama full tıme calısınca hafta sonuna kalıyor.. benımde makıne dolu..off acayıp buyudu gözümde yaaa..
Himm,deneyim en kisa zamanda.son zamanlarda biberiye benim de favorim kirmizi et ve balikta.hatta ben kolaylik olsun diye ogutup kullaniyorum biberiyeyi..sizin yuzunuzden bu hafta sonu hamur isi yapacagim hepBen de reyhan fesleğen çok severim. Hatta biberiye de çok güzel oluyor ekmekte.
Hanimlar ben yine hastaneye kaldirildim 2 cm acilma varmis dua edin biraz daha dursun
Benim kullandigim kalsiyumun icinde var D vitamini.zarari olacagini sanmiyorum bilakis cok faydali diye biliyorum.ustelik zararli olsa dr vermezdi.icin rahat kullan bence.D vitamini almakta bir sakınca var mı arkadaşlar kullananlar var mı? ağız yoluyla alınıyor dr veriyor eczacı veriyor ama ilaçta gebelikte zorunlu olmadıkça kullanılmaz diyor anlamadım.Multivitamin değil doğrudan d vitamini damla şeklinde.
Hayir normal muayeneme gitmistim zaten 1 cm aciklik vardi bir haftadr yatiodum 2 cm olmus smdi gene yatiorumahh canım inş zamanında gelir
ne oldu sancılar falan mı geldi?
Hanimlar ben yine hastaneye kaldirildim 2 cm acilma varmis dua edin biraz daha dursun
YA BENİM GÖĞSÜMÜN ALTINDAN BAŞLAYARAK YANİ KARNIMIN ÜST KIsmında çok fena gelip giden sancı var ama gaz sancısı mı başka bir şey mi ayırt edemiyorum.
Ne yapayayım acaba.
Belimde falan ağrı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?