- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Gunlerim hastanede gecio dun geldim evime. Bidaha gelmeye kalkarsa alcaklar bebisimi bunyem artik kaldirmazmis ilaclari 35i bu tamamlasam sikintisiz dogacak ama 3 hafta sabredermi bilmiorm. Daha napiyim evden disari cikmiorm hep yatiorm nerdeyse wc ihtiyacimi yatakta yapcam esim o kadar üstüme dusuo annemler falan ama sabirsiz mi derdi ne bilemedim
Ya sizin yaşadığınız yerlerde yok mu satan neden internetten alıyorsunuz.günaydın anne Adayları geçenlerde biri Kars kasarı bebeğe güzel kılo aldırtıyormus öyle demıstı Internette buldum acaba alsam mı
Daha karar vermedimama her halükarda almam gerekşcek ya Dr um da özel olduğu için hastaneden Alıcakmışım.
günaydın kızlar. nasılsınız iyimisiniz? şöyle bir konuşulanlara göz attım da sabah sabah iyi güldüm kocalarınıza ya
bu aralar benim karnım ağrıyor gibi değişik bir durumdayım. sanki yumurtalıklarım da ağrıyor gibi doğum zamanı geldikçe bu ağrılar artacak sanırım.
Canım kaç kilo olmuş. 35 i onlar mı beklemek istiyor sen mi öyle düşünüyorsun.Gunlerim hastanede gecio dun geldim evime. Bidaha gelmeye kalkarsa alcaklar bebisimi bunyem artik kaldirmazmis ilaclari 35i bu tamamlasam sikintisiz dogacak ama 3 hafta sabredermi bilmiorm. Daha napiyim evden disari cikmiorm hep yatiorm nerdeyse wc ihtiyacimi yatakta yapcam esim o kadar üstüme dusuo annemler falan ama sabirsiz mi derdi ne bilemedim
Esime aldırayım bugünYa sizin yaşadığınız yerlerde yok mu satan neden internetten alıyorsunuz.
Tadına bakıp alıyorsun hem öyle şansa alınacak bir şey değil.
Pazarda bile satılıyor.
benimde çoktandır aklımda eşime diyorum netten peynir mi alınır diyor..
güvenilir taze gönderen bir yerin dek gelmesi lazım
benimde çoktandır aklımda eşime diyorum netten peynir mi alınır diyor..
güvenilir taze gönderen bir yerin dek gelmesi lazım
ay ben kesin kararlıyım bırakıyorum son 11 gün
Ya sizin yaşadığınız yerlerde yok mu satan neden internetten alıyorsunuz.
Tadına bakıp alıyorsun hem öyle şansa alınacak bir şey değil.
Pazarda bile satılıyor.
Dün markette sordum Kars kaşarı var mı dedim. Adam Tekirdağ kaşarı var dedi. Kars istiyorum dedim farketmez eski kaşarların hepsi aynı zaten dedi ama ben almadım.
32. Haftada çalışamaz raporu alıp sonra bıraksan olmaz mı? Doğumdan sonra da paranı alırsın işte.
sana yine kaşar önermiş iyisin
ben burada konuşuluyor diye eşimi gönderdim geçen hafta şarküteriye
adam koyun inek karışık peynir vermiş
öyle yapacağım zaten 25 aralıkta 32+0 oluyorum o zaman almak gerekiyormuşya raporu
zaten salı gününe randevum var doktora soracağım ne gün geleyim diye
Akşam zor olsada kullandım ilk kezKullan ilaclarıni ihmal etme canım
Alır annesi sen kafanda rahat ol yeter ki toparlar guclenir vaktini bile bekler kuzucuk
Canim bir haftadir veriyorum balli turptan zaten.hergün ihlamur iciyor keciboynuzu pekmezi veriyorum biseyler yapmamza ragmen boyle ilerledi meret
Sen kendine acımazsan kimse acımıyo kuzum
amin rabbim esirgesin insallah cümlemizi
eşim dönüyor bugün msj attım az önce kars kaşarı bul bana diye koca istanbulda da bulamazsa eve gelmesin zatenPeynir miinşallah bir gün biz de bulucaz Kars kaşarını.
Ogluma hic yapmadim bebek sekeri fln. O zaman iki cesit yaptirayim. Biri abi oldu yazsin biri kiza ozel olsunBarış berilin abisi oldu olabilir. Bebek şekerini hatıra diye saklıyacak olursan yeni bebişin okuyunca üzülebilir.
hastaneden cikmasan aslinda. Her an kontrol altinda olman lazim. Kontrol suren uzundu diye hatirliyorum. Senin durumundaki hastayi oyle git iki hafta yat gel demekle olmaz. O iki haftada ilerler acilma vs.Gunlerim hastanede gecio dun geldim evime. Bidaha gelmeye kalkarsa alcaklar bebisimi bunyem artik kaldirmazmis ilaclari 35i bu tamamlasam sikintisiz dogacak ama 3 hafta sabredermi bilmiorm. Daha napiyim evden disari cikmiorm hep yatiorm nerdeyse wc ihtiyacimi yatakta yapcam esim o kadar üstüme dusuo annemler falan ama sabirsiz mi derdi ne bilemedim
hmm kesib iki cesit yaptircam ozaman. Ama kizin adini biz dogunca hastaneden cikinca ancak buluruz ismi dagittiklarimiz yazsin artik ahhahaBence sadece Beril e özel olsun şekeri :) 2. Cocuk olduğumdan gına geldi bu yaşıma kdr da ondan diyorummattika
Geçmedi valla ama ben hamlamışım heralde bacak ayrılınca ağrıttım sanırım.
Belinle karnın enfeksiyondan mı ağrıyormuş? Başka problem yokaa enfeksiyon geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?