2015 Şubat Anneleri

canım sık dişini az kalmış arkadaşın 15 ocakta doğumu doktor 40 gün yatacaksın demiş oda wc ye kalkıyo sadece
Allah beterinden saklasın 3 hafta çabucak geçsin inşallah

günaydın anne Adayları geçenlerde biri Kars kasarı bebeğe güzel kılo aldırtıyormus öyle demıstı Internette buldum acaba alsam mı
Ya sizin yaşadığınız yerlerde yok mu satan neden internetten alıyorsunuz.
Tadına bakıp alıyorsun hem öyle şansa alınacak bir şey değil.
Pazarda bile satılıyor.

aynı benim ağrımda öyle birde yine aşağı düştü karnım sürekli aşağı vuruyor sıpa
yeni bir oyun keşfettim 3 gündür kızımla onu oynuyoruz bana tebki veriyor yada rahatsız oluyor çek elini diye vuruyor henüz anlayamadım

Canım kaç kilo olmuş. 35 i onlar mı beklemek istiyor sen mi öyle düşünüyorsun.
Merak ettik bizde. Giden gelmiyor.
Tabii hastanede sıkıntıdan burayı düşünecek değilsiniz.

bu arada eşim akşam fuara gitmiş
bana tırt geldi yada anlamadığım için ben beğenmedim dedi
çok bişey yoktu olanlarda zaten bizim aldığıız şeyler dedi
ocaktakine doğurmadan durabilirsem kendim giderim artık

Ya sizin yaşadığınız yerlerde yok mu satan neden internetten alıyorsunuz.
Tadına bakıp alıyorsun hem öyle şansa alınacak bir şey değil.
Pazarda bile satılıyor.

Dün markette sordum Kars kaşarı var mı dedim. Adam Tekirdağ kaşarı var dedi. Kars istiyorum dedim farketmez eski kaşarların hepsi aynı zaten dedi ama ben almadım.

Dün markette sordum Kars kaşarı var mı dedim. Adam Tekirdağ kaşarı var dedi. Kars istiyorum dedim farketmez eski kaşarların hepsi aynı zaten dedi ama ben almadım.

sana yine kaşar önermiş iyisin
ben burada konuşuluyor diye eşimi gönderdim geçen hafta şarküteriye
adam koyun inek karışık peynir vermiş

32. Haftada çalışamaz raporu alıp sonra bıraksan olmaz mı? Doğumdan sonra da paranı alırsın işte.

öyle yapacağım zaten 25 aralıkta 32+0 oluyorum o zaman almak gerekiyormuşya raporu
zaten salı gününe randevum var doktora soracağım ne gün geleyim diye

Peynir mi inşallah bir gün biz de bulucaz Kars kaşarını.

Akşam zor olsada kullandım ilk kez

Barış berilin abisi oldu olabilir. Bebek şekerini hatıra diye saklıyacak olursan yeni bebişin okuyunca üzülebilir.
Ogluma hic yapmadim bebek sekeri fln. O zaman iki cesit yaptirayim. Biri abi oldu yazsin biri kiza ozel olsun

hastaneden cikmasan aslinda. Her an kontrol altinda olman lazim. Kontrol suren uzundu diye hatirliyorum. Senin durumundaki hastayi oyle git iki hafta yat gel demekle olmaz. O iki haftada ilerler acilma vs.
Cok gecmis olsun.

Bence sadece Beril e özel olsun şekeri :) 2. Cocuk olduğumdan gına geldi bu yaşıma kdr da ondan diyorum mattika
hmm kesib iki cesit yaptircam ozaman. Ama kizin adini biz dogunca hastaneden cikinca ancak buluruz ismi dagittiklarimiz yazsin artik ahhaha

Günaydın hanımlar.. Bugünün konusu kaşar galiba:) hiç unutmam eşim bi keresinde kars gravyeri diye bi peynir almıştı. Bi lokma attım ağzıma çiğnedim, nasıl çıkartacağımı bilememiştim. Okadar acı tuhaf bi tadı vardıki, hala aklıma geldiğinde midem bi tuhaf olur. Ama kendisi aldığı için o peyniri " nesi varki çok güzel" diye diye bitirmek zorunda kalmıştı. Bidaha almadı zaten. Şansa kardeşim gelmişti ogün oda tadına baktı, hala anlatır dalga geçer eşimle:)

Geçmedi valla ama ben hamlamışım heralde bacak ayrılınca ağrıttım sanırım.
Belinle karnın enfeksiyondan mı ağrıyormuş? Başka problem yokaa enfeksiyon geçer.

nst ye bağladı ağrılar vardı ama demekki öyle hastaneye yatacak gibi değildi,geçen gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik falan vermemişti,akıntı geçmedi,idrarda yanma ve ağrılarım devam ediyor deyince antibiyotik ve iki fitil verdi,problem yok şimdilik dedi bakalım, senin bacak ağrın ondandır aman daha dikkatli olmaya çalış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…