2015 Şubat Anneleri

Cvp icin tesekkurler,ogretmenim. 10gunluk raporu nasil almayi basaricam onu bile bilmiyorum, 5 gunluk icin sanirim tanidik dr gerekir

Aile hekimleri iki hafta 5 gün 5 gün veriyorlar 3. haftaya başka bi doktordan alırsın,sonra yine 2 hafta aile hekiminden alırsın,ben doğum öncesinde bile kullandım o raporları...

dur canım iyi düşün iyi olsun benimde erken doğum riskim var 38 de olacak diyorum,sende öyle de,büyüsün azcık bebişler inşallah ....

Ben Kars kaşarı almaya gittiğimde onu almışım ya. Eve geldim bir de seviniyorum aldım sonunda diye. Bir okudum üstünü Kars gravyeri yazıyor

hastaneden cikmasan aslinda. Her an kontrol altinda olman lazim. Kontrol suren uzundu diye hatirliyorum. Senin durumundaki hastayi oyle git iki hafta yat gel demekle olmaz. O iki haftada ilerler acilma vs.
Cok gecmis olsun.
cnm eve gitmeyi ben istedim cok sikildim hastaneden ama bisi olursa hemen gitmem gerekio. Zaten cumaya kadar evdeyim cuma sabah 8 de yine yatisim var.
Canım kaç kilo olmuş. 35 i onlar mı beklemek istiyor sen mi öyle düşünüyorsun.
Merak ettik bizde. Giden gelmiyor.
Tabii hastanede sıkıntıdan burayı düşünecek değilsiniz.
en son dun 1830 gr di cnm. Ya doktor 35 de dogarsa kuveze gerek kalmaz dedi daha erken dogarsa kuveze konulmasi gerekiomus. Benim telefonum evde kalmis ondan ne bakabildim ne yazabildim simdi anlatayim dedim..

canım sık dişini az kalmış arkadaşın 15 ocakta doğumu doktor 40 gün yatacaksın demiş oda wc ye kalkıyo sadece
Allah beterinden saklasın 3 hafta çabucak geçsin inşallah
Insallah cnm kimildamadan yatiorum sinirlerim bozuluo iice ama az kaldi sanirim subat anneleri icinde en erken ben dogum yapacam :)

Küçük kavanozları ne kadara aldın canım, bende çok istiyorum oraya gitmek çok merak ediyorum. Birde kapı süsleri falanda satılıyomu oralarda. Ankaraya yeni geldim de yabancısıyım yeni yeni duyuyorum öğreniyorum))

anladim canim zor hastane insan bi gece bile durmak istemiyor ama senin durumundakileri cikarmiyor dr.lar sonucta onemli olan bebegin durmasi. Allah yardimcin olsun 37 yi gor ins

Yani uzun süreli rapor olunca Cumartesi pazar da işin içine giriyor ama beş beş olunca sadece hafta içi. Tabii senin de dediğin gibi tanıdık Dr bulmak lazım.

Ben de özel muayenehaneye gidiyorum. Dr um bir hastaneden dr arkadaşı ile konuşmuş bana dedi şu isme git 22 sinde çalışabilir raporun hazır dedi.Ben uğraşmadım hiç.Hem iki saat ona anlatacaksın derdini tasanı zor iş dr un ilgilensin bir sor istersen yönlendirir o seni.

Tünaydin iyi pazarlar gece boyu uyutmayan ve sabahin köründe sabah olmadı mı daha hadi kalkın kahvaltı yapmiyoz mu diye bağıran küçük cadım sayesinde tüm enerjimi gün baslmadan yitirmis oldum kahvaltı sofrasini toplmayi basarrsam bi süpürge tutup banyo wc temizligi yapıcam daha. Evde olmak güzeldi yarin is var geriliyorum düsündükce haftasonlarini saymazsam 15 işgünüm var 34te ayrilirsam sayet

Aile hekimleri iki hafta 5 gün 5 gün veriyorlar 3. haftaya başka bi doktordan alırsın,sonra yine 2 hafta aile hekiminden alırsın,ben doğum öncesinde bile kullandım o raporları...
Ben merdivenden dustugumun ertesi gunu gittim rapor istemedim ama 2 hafta sonra dayanamiyorum kurdesenin de etkisiyle cok kotuyum diye gittim ona ragmen aile hekimim rapor vermedi, akil verdi

Ben merdivenden dustugumun ertesi gunu gittim rapor istemedim ama 2 hafta sonra dayanamiyorum kurdesenin de etkisiyle cok kotuyum diye gittim ona ragmen aile hekimim rapor vermedi, akil verdi

Malesef oyle cins tipler var bundan oncekiler hep oyle denk gelirdi hasta halimle giderdm vermezdi daha laf sokup artislik yapardi. Doktor degstrme hakkin var onu denesen

Dün markette sordum Kars kaşarı var mı dedim. Adam Tekirdağ kaşarı var dedi. Kars istiyorum dedim farketmez eski kaşarların hepsi aynı zaten dedi ama ben almadım.
Ya aslında nihayetinde hepsi eski kaşar. Ben de hep Kars yemiyorum edirne alıyoruz. Karsınki ağır ve tuzlu.

esım topladı bızım sofrayı saolsun,ama dun aksam yemek yerken bırden bas sağlığına gıtmemız gerektı hem sofra hemmutfak dandınıydı gece.. bıde uste sabah bulasıgı var ..camasır yıkadım astım bı mak. de ayakkabıları attım..birazdan evlerı supurup sılcem..yemegım var aksama kadar yatacam

Bende aynı şeyi kereviz salatası için düşünmüştüm. Hayatımda tattığım.en kötü şeydi. İlaç olsa yenmez o derdece.

Ah canim ya insallah bi 3 hafta daha bekler bebisin aceleci cikti sipa dogunca bi poposundan isir onun gelisimi nasil pemi canim biyu kilosu dogsada kuvrze girmez heralde yada 3 gun falan bbelki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…