Ya sorma bakalım bu nasıl teşrif edecek, :) normal yemekle aram yok ama mecburluktan et yer oldumayy ne kotu bırsey ıstedıgın zaman gıdememek...ben ölürüm meraktan..gercı 5 haftayıgectı gıtmedım yoğunluktan ölmedim ama
esım topladı bızım sofrayı saolsun,ama dun aksam yemek yerken bırden bas sağlığına gıtmemız gerektı hem sofra hemmutfak dandınıydı gece.. bıde uste sabah bulasıgı var ..camasır yıkadım astım bı mak. de ayakkabıları attım..birazdan evlerı supurup sılcem..yemegım var aksama kadar yatacam
Nur2808 korkma benim oğlanda öyleydi herşey tamamsa 15,20 gün fark etmiyor 15 gün önceden doğum yaptım kuveze falan girmedi.
Cnm 1500 suandaCanim senin bebis kac kiko zayif diye uzuluyodun ins bekler xamanini kilo almasini etkikicek faktor ne acaba
İnşallah ya sanki hiç zaman geçmiyor pufİşte daha erken olmasında dediğin gibi artık 15-20 gün olmasına takılmıyorum dr.a da dedim kuveze fln girmesin dedim de erken doğması önemli değil oda dedi 34. haftayı geçersin dedi 34 ü geçincede kuveze fln girmez dedi, nede olsa bir gün çıkacaktı oradan diye kndimi ferahlatıyorum bende
Yaa ciddenmi ben takip edemedim kim dogum yapti ki sagliklimi iimi enee nasi sasirdim yaa :)
İnşallah ya sanki hiç zaman geçmiyor pufiki gün sonra biraz daha dursaydı diyeceğim kesinlikle
Hemen hemen ayni gidiyo ozamn bebislerimiz masallah demekki 28 ve 32 hafta arasi 700 1 kg ya yakin aliyolar cildiyeye git cnm eger devam ediyosa kasintin benim cildimde gorynen hic bisey yok ben kasimaktan kizartiyorum sarilik idrar kan troid kaka tahlili falan.daha aklima gelmeyen bir suru test istiyolar cnm riskli biseymis cunku gebelikde kasinti allahim caktinde hayirlisiyla kavussaydiiknsu sipalaraAyy canım ya bnmde ilaçları kesince dr. karaciğer değerleri ASTASL olanlar 12-14 e inmiş ama ara ara bazen yine geceleri kaşınıyorum bazen kollarımda oluyor bazen ayaklarımda oluyor her yerim yara bere kaşıntıdan bazende memişlerim deli gibi kaşınıyor gecen gece kaşıyorken uyku sersemi memişleri birinde elim hafif ıslandı gibi geldi memeden bişimi geldi die bir uyandım gittim bnyoda baktım bişi yok ama elim hafif nemlendi yani terli flnda değildim tırstım biraz sütümü getircem die ama benm bir geliyor deli gibi geliyor snra geçiyor 1-2 gün yok. Sanırım bnmde gebelik alerjisi cildiyeye gtisem mi sence ? şurda bişi kalmadı 8 hafta var dr.um 6 haftayada doğurabilirsin hazırlıklı ol dedi bebek önden gidiyor organ gelişimide ilerdeymiş bir tek kilosu ve boyu değil.
Allahım yardımcın olsun canım yattığın yerden elini göbeğine koy ve asr süresini oku sürekli bebeğin için sabırlı olması beklemesi için niyetlen inşAllah. Bol bol salavatta getir canım inşAllah sağlıklı kuveze girmeyeceği bir vakitte doğar. Strese girme ki tetiklemesin stresin doğmasını fln.
Benimki 28+2 de 1460 gr dı canım bu ay 32+2 de gittik 2250 gr olmuştu boyu da 47 cm bizimkinin bnm bebek işte usg de 34+0 çıktı bu ay biraz daha ileri gitmiş gelişimi dr inceledi kalbini fln iyice organlarını bu bebişin tek kilosu boyu ilerde değil organ gelişimide ilerde dedi omurga iskelet fln yapısıda ilerde dedi sen 6 hafta doğurursan şaşma dedi ocak ortası gibi gelebilir dedi bende tedirginim açıkcası ama bol bol dua ediyorum inş bekler vaktinde gelir benim sata göre 38 inci haftam onun gelişimine göre 40 . hafta olacak inş 38 den önce gelmez en azından kuveze fln girmesinde.
Insallah 36. Haftayi tamamlarsinda canim bebisin 2500 tamamlar en kotu bol.bol ceviz badem findik ye sut ic patates hasla kuru baklanye bunlara ozen goster cnmCnm 1500 suanda
Hemen hemen ayni gidiyo ozamn bebislerimiz masallah demekki 28 ve 32 hafta arasi 700 1 kg ya yakin aliyolar cildiyeye git cnm eger devam ediyosa kasintin benim cildimde gorynen hic bisey yok ben kasimaktan kizartiyorum sarilik idrar kan troid kaka tahlili falan.daha aklima gelmeyen bir suru test istiyolar cnm riskli biseymis cunku gebelikde kasinti allahim caktinde hayirlisiyla kavussaydiiknsu sipalara
Ya birbirlerine o kadar baglililar ki, diger dr kabul etmiyo "benim hasta kotam doldu" diyolar.Malesef oyle cins tipler var bundan oncekiler hep oyle denk gelirdi hasta halimle giderdm vermezdi daha laf sokup artislik yapardi. Doktor degstrme hakkin var onu denesen
Sen 32de ayrilacaksin sanirim, sonrasi icin planin ne?bana fikir olsun diye soruyorumMalesef oyle cins tipler var bundan oncekiler hep oyle denk gelirdi hasta halimle giderdm vermezdi daha laf sokup artislik yapardi. Doktor degstrme hakkin var onu denesen
Ya bence bu bedevilik. Cunku arkadaslarim yok yere sakir sakir rapor aliyorlarburda da vermiyor aile hekimleri. En fazla 3 gun. Onda da gecerli mazeret ister. Bebek icin vermiyorlar. Diger dr.lar da iki tane 10 verir tamam.
Bence bu sehre gore degisiyor saglik mudurlugu vermeyin diyorsa dr.lar vermiyor.
Faranjit oldm hic sesim cikmiyor dr ses kisik diye rapor mu alinir dedi. Ogrencilerle isaret diliyle mi anlascaksam artik
Kizlarrrr 14 sayfa okudum kim ne zaman nerde Nasil kaçıncı haftasında doğum yapmış anlayamadım :))
Ben de sabah erken kalktim kahvaltimizi yaptık evi supurdum toparladim pazara gittik kizimla.beyefendiye bugün hava güzel bizi vapurla gezmeye çıkarır nişin dedim demez olaydim bitmiyor dinlenmeleri ya ben ne yapiyim ben hic dinlenemiyorum artik doğru düzgün uyuyamiyorum bile kaliteli uykum yok.eve kostur alışverişlere kostur yemeğe kostur utuye kostur bir de çocuklar bu ara çok hırçın ve huysuzlar her tarafı çağırıyorlar çok agliyorlar bi de onlarla uğraş.inanın sinirlerim aşırı yipranik
Amin canım.Tskler cnm gebelik alerjisi bendeki ilk kizimdada oomustu allah kimseye yasatmasin
Kan ilac dokunuyo ozamn cnm icme onuilaçları kesince 1 haftada azalarak kayboldu kaşıntılar snra kan ilacını tekrar başla demişti dr. kan ilacına başladım 4 gün içtim gene kaşıntı başladı bnde derken bıraktım ilacı şimdi 1 haftaya azaldı yine kaşıntılar. Ama kaşındığında çok kaşınıyor bnm tenimde çok hassastır kaşıyarak ben yara yapıyorum kendiliğinden bişi çıkmıyor bnde ama kaşıdığım için ben yara yapıyorum. Bakayım 2 ocakta yine dr.a gidicem gidene kadarda hiç bir ilaç içmicem dr. içme dedi ilaçlarını sadece troid içiyorum. Yine gidene kadar kaşıntı olursa ozmn dr.a sorar ona göre cildiyeye giderim.
Aynen Canım Arkadaşım 33 haftalık doğum yaptı 30 haftalıkken hastaneye yatış verdiler 3 hafta zor tuttular doğduğunda 1446 gr dım 10 gün küvezde kaldı 1750 gr olunca çıkardılar şimdi annesinin koynunda uyuyup duruyolar biberonla besliyo emmiyo çok yoruluyoGeçen burda arkadaşın tanıdığın doğduya 34 de doğdu sanırım 1750 olmuş kuvezden çılarmışlar. A Aspirin1987 nin arkadaşıydı sanki
İyiymiş kilosu maşallah. Bir haftada 2 kilo olur inşallah.
Küvöze girme haftasıyla alakalı değil ki sadece.. Benim eltim 32.haftada doğum yaptı bi anda,ne ciğer geliştirici iğne ne başka bi tedbir,1700 grlık bebek ertesi gün eve geldi,küvöze falan girmedi.. Doğduğu gibi emmeye başladı,doktor dedı cin gibi bu bişey olmaz buna :)) stres yapmamak rahat olmak en önemlisi,benim eltim gamsızın önde gidenidir,sabahtan kanaması başlamış,o kocasına iftar hazırlamış,ye topla,akşam gitmiş hastaneye,o kadar rahat yani :)))cnm eve gitmeyi ben istedim cok sikildim hastaneden ama bisi olursa hemen gitmem gerekio. Zaten cumaya kadar evdeyim cuma sabah 8 de yine yatisim var.
en son dun 1830 gr di cnm. Ya doktor 35 de dogarsa kuveze gerek kalmaz dedi daha erken dogarsa kuveze konulmasi gerekiomus. Benim telefonum evde kalmis ondan ne bakabildim ne yazabildim simdi anlatayim dedim..
Insallah cnm kimildamadan yatiorum sinirlerim bozuluo iice ama az kaldi sanirim subat anneleri icinde en erken ben dogum yapacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?