Normal doğum yada Sezeryan olursan napacan spor akkabıyı :) evde giyilen kışlık ev terlikleri var onlardan alın masaya çıkarken ayakkabıyı mı çıkaracaksınız :)Ben hastane için spor ayakkabılarımı düşünüyorum. Terlik sanki evde giyilir gibi geliyor.
O zaman ben kendi menümü tercih ediyimÇok pişiriyorum pembe olmuyor hiç hatta kurutuyorum sanırım
Kızlar ızgara tavada eti iyice pişiriyor musunu? Yoksa çok çok hafif kanı çıkmayacak şekilde mi yiyorsunuz? Bizim evde çok yapılır eşim az pişmiş sever ama biraz daha pişirmişim ondan kalanları ben yedim. Çok hafif pembe olanlarıda yedimben genelde haşlama, kavurma, şiş yapıyorum kendime tabi fazlaca pişiriyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
tuvalete vb kalkınca spor ayakkabı giy çıkar uğraşılmaz terlik en iyisiBen hastane için spor ayakkabılarımı düşünüyorum. Terlik sanki evde giyilir gibi geliyor.
Gunlerim hastanede gecio dun geldim evime. Bidaha gelmeye kalkarsa alcaklar bebisimi bunyem artik kaldirmazmis ilaclari 35i bu tamamlasam sikintisiz dogacak ama 3 hafta sabredermi bilmiorm. Daha napiyim evden disari cikmiorm hep yatiorm nerdeyse wc ihtiyacimi yatakta yapcam esim o kadar üstüme dusuo annemler falan ama sabirsiz mi derdi ne bilemedim
Canım çok kolay. Bir kurusoğanı biraz iri bir şekilde doğruyoruz. Teflon tenceremiz varsa içine yarım çay bardağı kadar zeytinyağını döküyoruz. Üstüne soğanları koyup hafif karıştırıyoruz ama kavurmuyoruz. Bu arada kerevizleri soyup çok küçük olmayacak küpler halinde doğruyoruz. 2 tane orta boy kereviz yeterli oluyor.tencere onlarıda alıp soğanlarla birlikte bi çeviriyoruz. Sonra üstüne parçalara ayırdığımız brokolileri diziyoruz. Bu dakikadan sonra karıştırmak yok:) 1 çay bardağı sıcak su gezdirip ocağın altını en kısığa getirip kapağını kapatıyoruz. O orda kendi buharıyla pişiyor. Gidip gelip kontrol ediyoruz. Brokolilerin rengi değiştiğinde, çatalı batırdığımızda yumuşaksa olmuştur. Yada direk brokoliyi ağzınıza atın yumuşatıp piştiyse tamamdır:) bir borcama alıp, bir kasede yarım bardak zeytinyağı ve yaklaşık 1,5 limon sıkıp sos yapıyoruz. İçine tuzunuda katalım. İyice karıştırıp üstüne gezdiriyoruz. Narince alttan üstten karıştırıp soğumaya bırakıyoruz. Sonra afiyetle:) bu arada brokoli falanda çok faydalıymış hamilelikte. Brokoli çorbasıda güzel oluyo kerevizle:)Hadi ya çok severim ikisini de. Tarif istesem verir misin?
Normal doğum yada Sezeryan olursan napacan spor akkabıyı :) evde giyilen kışlık ev terlikleri var onlardan alın masaya çıkarken ayakkabıyı mı çıkaracaksınız :)
Yav sen hiç hastanede yatmadın mı? Lavaboya falan giderken spor ayakkabı mı giyeceksinBen hastane için spor ayakkabılarımı düşünüyorum. Terlik sanki evde giyilir gibi geliyor.
Alemsin valla. Sen pantolon gömlek mont spor ayakkabı ile doğuma gidecenTerlik tuhaf geliyor. Bağcıklarını bağlamıcam.
ben tam işleri yapmak ıcın kalkıyım dıyordum kı esım geldı aksama kadar evdeyim dedı..hadı sıva kolları o zaman dedım..hemen mutfağı toparladım evlerı supurdum sıldım..banyo temızledım,apartmanı sıldım..o bu arada sadece Gülfem Rana cücüğüyle dıp kose toz aldıBenim evleri süpürüp silmem akşama kadar sürüyor zaten. Ne ara yatıcaksın?
alemsin ya. Pelus tuylu terlikler olmaz hastanede ama normal bir terlik lazim. Usenmem ayakkabimi giyerim desen de ayagin siser sigmaz. Zaten terlik fln kimin umrunda bn kokos degilim yawBen hastane için spor ayakkabılarımı düşünüyorum. Terlik sanki evde giyilir gibi geliyor.
Babet ?Terlik tuhaf geliyor. Bağcıklarını bağlamıcam.
senı normal doğum ıcın çatala cıktıgında ayağında spor ayakkabılarınla hayal ettımdeBen hastane için spor ayakkabılarımı düşünüyorum. Terlik sanki evde giyilir gibi geliyor.
valla esim de tamam dediEşimin yeğeninin adı.
Okulda herkes Emirhan diyor.
Ben emir diyorum.
Ailesi H harfini söylemediğinden emiran diyorlar.
Çok yakışıklı ve zeki.
Kız sen beni dinle al bir tane terlikTerlik tuhaf geliyor. Bağcıklarını bağlamıcam.
limon, mandalina vs turunçlgiller midemi eksitiyor mu desem yakiyormu desemLimon suya sıkınca da mı mideni rahatsız ediyor? Normalde iyi gelmesi lazımdı. Yeşil elmanın kabuğundan birkaç tane atarsın beklese de olur beklemese de. Amac suyu tatlandırmak içerken hoş bir koku sağlamak.
En iyisi boşver aklında kalmasın iyi yapıyorsun, bende Çokça pişiriyorum ama ızgara tava pek hoşlanmıyorum :)ben çok pişiriyorum canım dışarıda da özellikle iyi pişsin diye belirtiyorum
Canim hic kafana takma. Bilge mi guzel geliyor sana. Boyle dusunuyoruz falan deme. Direk ismi Bilge olacak de. Tamam kimse karisamiyor. Ama emin olmadiginiz gorulurse herkes fikir beyan ediyor. Ben Salih Erdem koyacagim. Basta koymayi dusunuyoruz dedigimde ay modern isim degil diye yerden yere vurdular. Anlamlarina kimsenin baktigi yok. Esinin dedesinin ismi mi. Yok Salih cok cagdisi. Olacak is degil ne hala gelmisiz. Ben de kendi adim gibi toprak su damla ruzgar gibi doga isimlerini hos bulmuyorum ama saygi duyuyorum biri bu isimleri koymak istediginde
Canım etiketinde göster miyor mu ? Gözümü kestiremediğim şeylerin kesinlikle nasıl yıkandığına bakarım dakizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?