Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr sana hayir seni kabul edemem falan demedi mi, daha once saglik ocagindaki drlardan birine soyledim, benim cok hastam var kabul edemem dedi !ben bulunduğum mahallede sağlık ocağındaki aile hekimimi beğenmedim,eski sağlık ocağına gidip doktor seçmiştim,sende öyle yap olmadı,sana sıkıntı çıkarmayacak bir doktor bul,çünkü o raporlar bize lazım![]()
Uzun bir kerata götürür yanında. Bu sabahlık ve külotluçorap işine döndü.senı normal doğum ıcın çatala cıktıgında ayağında spor ayakkabılarınla hayal ettımde
bır defa ayakların şişecek ayakkabı gıyemezsın..terlıgı ayagaına hemen takarsın ayakkabı ıcın başka bırının yardımını almak zorundasın sırf bacıgı ıcın degıl egılemeyecegın ıcın gıyemezsınde.. yanı ılla ben spor ayakkabı gıycem dıyosan tercıh senın tabı ama![]()
Gerçekten zor soru olmuş.kizlar yaa ben battaniyeyi nasil yikiycam bi akil verin
idisi orgu gibi içi bez ama bezle orgunun arasinda pamuk falan var galiba , yikasam 99 % TOPANIR ONUN içi makinede
elimde yikasam olurmu
Normal doğum yada Sezeryan olursan napacan spor akkabıyı :) evde giyilen kışlık ev terlikleri var onlardan alın masaya çıkarken ayakkabıyı mı çıkaracaksınız :)
Terlik alırsan cok iyi olur sezeryan olursan ayakkabi gihmrn imkansiz normal de de zor olur. Onu kapali terlikler var tek renkli alirsin yada tek kullanimliklar var beyaz hastanrlerde veriliyor.Terlik tuhaf geliyor. Bağcıklarını bağlamıcam.
Aile hekimi doğum raporu verebiliyor mu? 16 haftalık olanıDr sana hayir seni kabul edemem falan demedi mi, daha once saglik ocagindaki drlardan birine soyledim, benim cok hastam var kabul edemem dedi !
Benim bebek düştüğü zaman sezeryana alacaklar. Üstümde eşofman ayağımda dizde ince çorap var.Cok komik ya, hepimiz biri spor ayakkabi dese de atlasak diye bekliyormusuz :)
benım pipili 1 kere bıle kıpırdama dı koca gun..![]()
biz bilinçsız olduğumuz için o ıgrenc alete tırmanıp o ıgrenc pozısyonda afedersın ayakların tepene cıkmıs sekılde yatmıyoruz elbette..kesınlıkle düşüncene katılıyorum,ama bu ülkede ımkansız bır hayal dıyorumKisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.
Egitimde onceden ogretmenin dovmesi normaldi eti senin kemigi benimdi simdi degisti. Saglikta da degismei gereken anlayislar var. Beden benim agri sanci gelince nasil rahat edersem oyle dogurabilmeliyim. Kesi ihtimali de azaliyor baska pozisyonlarda. Kac yil oncesine kadar tarlada doguranlar catala mi cikmisti. Tek yol degil yani. Cok okudum cok arastirdim da konyada boyle dr yok. ah istanbulda olaydim.
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.
Doğum orda mı yapılıyor? Ben sedye gibi bir şey düşünmüştümsuna dogum masasi diyelim. Catal nedir di mi ama.
Istegimiz disinda cikmamamiz lazim aslinda. Anne istedigi pozisyonda dogurabilmeli..
aylarca hep bas assagı durdu o zaman hep kasıklarımda hareket ettı..sonragecen bası yukarı döndü ve hareketlerı karnıma cıktı..son günlerde yıne assagıda ..yarın kontrolde ogrenıcez bakalım döndü sanırımkızlar sizin bebeğiniz nerede hareket ediyor? yukarıda mı aşağıda mı?
esım aksam dıyorkı sen hıcbırsey yemıyosun..ben hamıle olsun kesın 150 kılo olurdum..nıye dedım..canım sıkıldıkça yemek yerdım..yedıkce bebek buyumuyo zanneder bıdaha bıdaha yerdım dıyo..
oysa ben çorba,cıgkofte,salata ,yaspasta,peynır,cay,kahve,kuruyemıs,ve yarım ekmek yedım son 2 saatte..azmış bunlarda..![]()
Benim iki gün etmedi nerdeyse ama bugün çok oynak.ya bugün benimkide öyle çok tırsıyorumm ,çokkkkkk az hareket ediyorrrr![]()
Dr sana hayir seni kabul edemem falan demedi mi, daha once saglik ocagindaki drlardan birine soyledim, benim cok hastam var kabul edemem dedi !
başladı yenı yenı mınık mınık kıpırdamaya beyfendı..ya bugün benimkide öyle çok tırsıyorumm ,çokkkkkk az hareket ediyorrrr![]()
doğum sedyede degıl orda yapılıyor..ebeye yada dr a nasıl kolay gelırse yanıDoğum orda mı yapılıyor? Ben sedye gibi bir şey düşünmüştüm
Ya cidden o koltukta insan kendini aşırı savunmasız hissediyor ve kasıyoruz.Kisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.
Egitimde onceden ogretmenin dovmesi normaldi eti senin kemigi benimdi simdi degisti. Saglikta da degismei gereken anlayislar var. Beden benim agri sanci gelince nasil rahat edersem oyle dogurabilmeliyim. Kesi ihtimali de azaliyor baska pozisyonlarda. Kac yil oncesine kadar tarlada doguranlar catala mi cikmisti. Tek yol degil yani. Cok okudum cok arastirdim da konyada boyle dr yok. ah istanbulda olaydim.
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.
Yok veremiyolar sanirim.onu kadin dogumcudan alicaz... Ayrica benim gicik aile hekimi 4 gunu bile vermediAile hekimi doğum raporu verebiliyor mu? 16 haftalık olanı