Canım bnm çeyizde aldığım bornoz havlu takımında bir fuşya bir krem ince tabanlı pamuklulardan öle bişi mi süslemeliyim öle mi olmalı yoksa şu altı kaymasın die altı kauçcuk gibi olanlar üstü pamuklu olanlardan mı olmalı yoksa direkt pamuklu olmynlardan mı olmalı kararsızım bnde ?
Hastaneden sonra evde kullanma bence , bin türlü mikrop yuvası ne bilim . Daha bas.t bişey Alıp atarsın bunu da al sevdiysen temiz temz evde giy misafirlerin gelecek :) giyersin
Hastaneden sonra evde kullanma bence , bin türlü mikrop yuvası ne bilim . Daha bas.t bişey Alıp atarsın bunu da al sevdiysen temiz temz evde giy misafirlerin gelecek :) giyersin
Öle atacak kadar uygun bişi bulamadım ki canım geçen günde eminönünde bulamadık yağmurda vardı eşyalarıda hep eşim taşıyor zaten fıtığı var die daha çok gezdirmek istemedim uygun bişi alırsam atarım çok önmli değil ama böle 50 60 tl verip bişi alırsamda atmaya kıyamam.
Canım bnm çeyizde aldığım bornoz havlu takımında bir fuşya bir krem ince tabanlı pamuklulardan öle bişi mi süslemeliyim öle mi olmalı yoksa şu altı kaymasın die altı kauçcuk gibi olanlar üstü pamuklu olanlardan mı olmalı yoksa direkt pamuklu olmynlardan mı olmalı kararsızım bnde ?
Ben oğluma külotlu çorap aldım kendimede gecelik altına paçalı don alcam
Evet bnmde aklıma en yatan bu tarz bişi almak o süslü olanları sonra kullanamam die uğraşmk istemiyorum snra atıp makinada yıkıcam evdede kullancam.
Valla canım altı ince kağıt gibide olmasın.
Ama dediğim tarz o bornoz takımlarından çıkanlar gibi. Bende eğer uyguna gelirse iki tane alıp süslicem. Ama pahalı olursa hastane için normal içi pamuklu değil ama, onlar pahalı olur bir terlik alcam. Atarsam verdiğim oaraya acımayım diye:) bi tanede bambu tarzını evde lohusa zamanımda giymek için yapcam.
çenesi düşüklerin topiği burası öyle he deyince bulunmaz
anneolmak doğurdu yaa hatta 2 hafta küvezde kalmışlar eve çıkınca haber verdi
kasım ortalarıydı galiba
ama öyledir burada
hastaneye en yakınların gelir ana baba abla kardeş falan
diğerleri eve geçmeni bekler
eve geçince bile hemen gelmezler
1 hafta beklerler toparlanman için
Amanim burda artik gunler erken olur olmus uykusuz geceler cok zor yaa benim heryerim 2 gundur kasinmaya basladi ama nasi tatli tatli doktorumu aricam bi normal saat olsunda. Evdeki yatagim alerji yapti galiba hastane yatagina alisincaa :)
Günaydın hayırlı huzurlu saglikli bir de cabucak geçen bir hafta diliyorum cumlemize. Bir hhafta istirahat sonrası erkenden kalkip ise gitmek cok gıcık yaa
Günaydın hayırlı huzurlu saglikli bir de cabucak geçen bir hafta diliyorum cumlemize. Bir hhafta istirahat sonrası erkenden kalkip ise gitmek cok gıcık yaa