2015 Şubat Anneleri

Kesinlikle en rahatı terlik. Bende banyo terliği oluyo ya pamuklu bambu tarzı ondan alıcam. Süslemeyi düşünüyorum üstünüde:)
Canım bnm çeyizde aldığım bornoz havlu takımında bir fuşya bir krem ince tabanlı pamuklulardan öle bişi mi süslemeliyim öle mi olmalı yoksa şu altı kaymasın die altı kauçcuk gibi olanlar üstü pamuklu olanlardan mı olmalı yoksa direkt pamuklu olmynlardan mı olmalı kararsızım bnde ?

Bende doğuma girerken geceliğin altına uzun Çorap düşünüyorum :KK70: dize kadar olsun :KK70: ayıp utanırım ben :KK70: doğum bitince giyerim lohusa kadın üşütmemesi lazım :KK70:
Ben oğluma külotlu çorap aldım kendimede gecelik altına paçalı don alcam :KK48::KK53:

http://www.modatakip.net/bayan-aksesuarlari/ceyo-ev-terlikleri.html

İşte normal hastane terliği Ayakları üşütmemek lazım böyle alın :) kışın. Lohusalık daha zor sıcak tutmazsanız kendinizi neler olur neler :'(

Evet bnmde aklıma en yatan bu tarz bişi almak o süslü olanları sonra kullanamam die uğraşmk istemiyorum snra atıp makinada yıkıcam evdede kullancam.
 
Hastaneden sonra evde kullanma bence , bin türlü mikrop yuvası ne bilim . Daha bas.t bişey Alıp atarsın bunu da al sevdiysen temiz temz evde giy misafirlerin gelecek :) giyersin
Öle atacak kadar uygun bişi bulamadım ki canım geçen günde eminönünde bulamadık yağmurda vardı eşyalarıda hep eşim taşıyor zaten fıtığı var die daha çok gezdirmek istemedim uygun bişi alırsam atarım çok önmli değil ama böle 50 60 tl verip bişi alırsamda atmaya kıyamam.
 
Canım bnm çeyizde aldığım bornoz havlu takımında bir fuşya bir krem ince tabanlı pamuklulardan öle bişi mi süslemeliyim öle mi olmalı yoksa şu altı kaymasın die altı kauçcuk gibi olanlar üstü pamuklu olanlardan mı olmalı yoksa direkt pamuklu olmynlardan mı olmalı kararsızım bnde ?


Ben oğluma külotlu çorap aldım kendimede gecelik altına paçalı don alcam :KK48::KK53:



Evet bnmde aklıma en yatan bu tarz bişi almak o süslü olanları sonra kullanamam die uğraşmk istemiyorum snra atıp makinada yıkıcam evdede kullancam.
Valla canım altı ince kağıt gibide olmasın.
Ama dediğim tarz o bornoz takımlarından çıkanlar gibi. Bende eğer uyguna gelirse iki tane alıp süslicem. Ama pahalı olursa hastane için normal içi pamuklu değil ama, onlar pahalı olur bir terlik alcam. Atarsam verdiğim oaraya acımayım diye:) bi tanede bambu tarzını evde lohusa zamanımda giymek için yapcam.
 
çenesi düşüklerin topiği burası öyle he deyince bulunmaz :KK70:
anneolmak doğurdu yaa hatta 2 hafta küvezde kalmışlar eve çıkınca haber verdi
kasım ortalarıydı galiba


ama öyledir burada
hastaneye en yakınların gelir ana baba abla kardeş falan
diğerleri eve geçmeni bekler
eve geçince bile hemen gelmezler
1 hafta beklerler toparlanman için
Oww cok erken dogurmus oda ya neyse Allah anali babali buyutsun darisi vakti zamaninda sagliyla hepimizin basina ins :))
 
Amanim burda artik gunler erken olur olmus uykusuz geceler cok zor yaa benim heryerim 2 gundur kasinmaya basladi ama nasi tatli tatli :( doktorumu aricam bi normal saat olsunda. Evdeki yatagim alerji yapti galiba hastane yatagina alisincaa :)
 
Günaydın kızlar geçmiş fena birikmiş okuyamadim tam.. brz terlik muhabbetini görebildim herkesler iyidir kontrolü olanlar iyi haberlerle dönmüştür inşallah

herkes iyi bi yenidoğana kilotlu çorap giydirilmelimi mevzusu vardı,kars kaşarına devam bide terlik çıktı dün :D senin kontrol nasıl geçti?
 
Günaydın hayırlı huzurlu saglikli bir de cabucak geçen bir hafta diliyorum cumlemize. Bir hhafta istirahat sonrası erkenden kalkip ise gitmek cok gıcık yaa

Allah yardımcın olsun canım ama az kaldı 2 hafta sonra hiç gitmiyceksin inşallah :D
 
Back
X