2015 Şubat Anneleri

sizde haklısınız . hem milletle uğraşmak zorundasınız. kafanız atınca çıkıp gıdemıyorsunuz. o durumda daha fazla stres oluyor ınsan.
ben çalışıyorum ama 10-11 gıbı geliyorum. 5 te çıkıyorum. yeri geliyor uzanıyorum burda. stres var tabii ama zorlayan yok. insan da yok. yoksa bende kavga ederım hemen tahammulum yok cunku.

Aynı şey bende de oluyo sol tarafımda hareket ediyo ama soluma yatmaktan uyuşuyo her yerim bazen sağıma dönüyorum bazen sırt üstüde yatıyorum. Benimde kafamda soru işareti hep acaba hangisi daha iyi diye

Memorial Ankara'nın neresinde canım? Bir de Ankara'daki Dr un 32. Hafta raporu verdi mi? Verdiyse hangi hastaneden?

işte sürekli tourduğum için aslında fiziki olarak rahtsız kalıyorum bende sürekli klavyede destan yazmak sürekli müşteri telefonları susmuyor zaten masamda 3 telefon var o yüzden extra yoruluyorum bide zaten simitle oturan bi insanım kuyruk kemiğim kırık gibi :)

Aynı şey bende de oluyo sol tarafımda hareket ediyo ama soluma yatmaktan uyuşuyo her yerim bazen sağıma dönüyorum bazen sırt üstüde yatıyorum. Benimde kafamda soru işareti hep acaba hangisi daha iyi diye

aynı sorunu şimdi ben yazacaktım, soluma yatıyorum tekmelerden uyuyamıyorum istem dışı sağıma dönüyorum sabahta sırt üstü uyanıyorum

40 günlük sağlık raporu
24 aya kadar heyet raporu ki çok zor
24 aya kadar ücretsiz izin ki en kolayı
657 nin alabilecekleri bunlar

Bir de sırası varmış sanırım. Normal devletin verdiği süre bitince hemen ücretsiz izin almak lazımmış sonra rapor ve yıllık izin alınıyormuş. Yanlış mı biliyorum ki internetten okuduklarım böyle. Bir de süt iznini bazen toplu alabiliyormuşuz ama o da ücretsiz izinden sonra olmalıymış. Yoksa sıraya koyup borçlu falan çıkartıyorlarmış.

iyi söylemiş annen lafını.
inşallah eşin bebek doğunca iyi bir baba olur. sert baba ile büyümek zor kendimden bılıyorum.
kaç yaşındayım hala çocuğuna sarılan baba görünce garip oluyor içim.

ben de dr ye ayrı hastaneye ayrı odicem canım..Çünkü dr hastaneden değil dr 4000 hastane normal 1500 sezaryen 2000 miş bnm de yok ozel sigortam

Iste benim de öyle memorial medipol bir de bi baska yer sunuyor alternatif.memorial guc yetiremem medipolden de istanbulda 2000 kesin hastane alır onu gec dogum sonrasi ekstra yatis sarılık vb oursa mefipolun tahli vb cok yuksek oluyor o da düşündürüyor bakalim hayırlısı

Ben dayanamam 37 ye kadar,bu hafta son.. Hiç olmadı ücretsiz izin alırım 2 ay,doğum izni bitince.. Anam harçlık verir bana,kocama da muhtaç olmam evelallah :))

Ücretsiz hakkimi yeni ogretim yilinda ilk dönem kullanmayi planliyorum o yüzden dogum sonrasi rapor vb halletmem lazım

Güzel haberlerle gel insallah canim

Bişi sorucam canım yasal rapor süresi bitince yıllık izin alsak olur di mi?

Alabilirsin tabii ki kurumun sorun cikarmazsa ki cıkarmamalilar da

Emzirme koltuğu bile olur ondan bir bakayım emzirme koltuğu alırken onları da inceleyeyim diyorum. Kesin pahalı bişeydir ama her eve gerekli

O masaj koltukları benim de hayalim en asagi 2000tl

Devletin belli nir ödeneği oluyor mu? Etrafımdaki herkes SSK lı hiç emekli sandığından olan yok zorlanıyorum ben de.

dr icin yok hastane sgk anlasmasi varsa belli bir yuzdeye kadar devlet oduyor sanirim

Kizlar Günaydın biz bugun güne cok erken başladık yemrgimi koydum pisiyor evim temiz bugün baktim sikilcam isimde yok oglusumun kıyafetlerini yikadim astim kurumaya başladı bile o kadar ufakki hemen kuruyolar :) :)onlari utuluycem eeksikler bitti sayilar bizim herseyimiz tamamlandi sayilir sadece bebek bezi ve kendime ic çamaşırı alincak onlarida bu hafta bitircemm inşallah. Ev mis gibi kokuyor deterjan dalan roxy almıştım kokusu guzelmis baya mis gibi kokuttu evi :) haftaya da Inşallah hastane cantami hazirlarim annemle..

ne koymuş annen. deneyımlı olarak koymuştur. bızımle de paylaş bari.

Ben böyle korkunç gibi düşünmüyorum da acaba nasıl olacak suyum mu gelecek nst de sancım mı çıkacak normal mi olacak sezercik mi olacak şeklinde heyecanlanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…