- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Ay evet valla nasıl teşekkür edecegimi bilemedim ilaç gibi geldi hsonu onları görmek.. eşim de ank da doğum yapmaya karar vermekle iyi bi tercih yaptık heralde diyor beni öyle mutlu görünce :)Annenin eline saglik imrendim valla. Bebisinde buyumus masallah...
ankara,izmir,Antalya da varmış. istanbulda neden yokkk.Günaydın kızlarr.. Dün kızımın her şeyini aldık çok ufak tefekler kadı. Botti diye bi mağaza var ordan aldık her şeyi bayaa indirim oldu.
Sen alırsın ben ancak ücretsiz alırım o hastalığımda bile ücretsiz alsın dediler düşünBebiş için alamıyacak mıyız?
Ben böyle korkunç gibi düşünmüyorum da acaba nasıl olacak suyum mu gelecek nst de sancım mı çıkacak normal mi olacak sezercik mi olacak şeklinde heyecanlanıyorum:)
benım 6 şubat ama ocağın 23 de okullar tatıl olduktan sonra sanırım olur.seninki ocak ortasındaydı demi:))
benim normalde 24 şubat ama ult 21 şubat görülüyor
bakalım ne zamana gelecek
benim heyecanım da bunlarda... gece mi olacak; eşimin nöbet akşamına mı denk gelecek yalnız mı olacağım evde, böylesi daha heyecanlı olur ama
Evet cnm bende Ankara'dayımankara,izmir,Antalya da varmış. istanbulda neden yokkk.
ben 32 raporumu ist ten aldım canım memorial Çankaya'da dr nin muayenesine de çok yakınMemorial Ankara'nın neresinde canım? Bir de Ankara'daki Dr un 32. Hafta raporu verdi mi? Verdiyse hangi hastaneden?
ya cidden ben o gece işini hiç düşünmemiştim. ndense he planlı olur dıye düşünüyorum. bellı mı olur.
benım 6 şubat ama ocağın 23 de okullar tatıl olduktan sonra sanırım olur.
ocağın 24 de 38 haftalık olacak.
cuma kontrol var şimdiden heycan bastı sanki yarın gitcem koca bi hafta var :) yarın gidip portatif beşiğimizi alcam 115 tl miş. ateşölçer 70 tl eczaneden oda gelecek. 35. haftaya kadar çalışmaya çalışcam belim ayrılıyor sanki ortadan ikiye çalışmak yemiyo ama mecbur
Ankarada hangi hastaneye karar verdin canımtesekkur ederim canim valla huzur doldu içim..bi de dr normal doğumu destekleyici konuşunca da mutlu oldum..seninde netlesir inşallah yakinda.. doktorunun nerelerle anlasmasi varmış ?
Canım anladığım kadarıyla tüm iş senin üzerinde. Bir de çocukların var ilgi bekleyen. Kendini çok sıkmadan yardım istesen eşinden nasıl olur? Senin psikolojin çok önemli hem bebiş hem çocukların hem kendin için.
saol canım alından ölçenden mesitaş markası doktorumunkiyle aynı 4 yıl garantisi var gayet güzelcanım güle güle kullanın herşeyinizi,ateş ölçerin markası ne bide alından şöyle yaklaştırınca ölçen kızıl ötesilerden m?
güzel ideal. ne az ne çok. :)bu da dünden; aynadan olmayınca kendim gibi çıkmışım sonunda
Maşallah ne güzel bacaklar çıbık gibi kiloda almamışsın sanırımbu da dünden; aynadan olmayınca kendim gibi çıkmışım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?