2015 Şubat Anneleri

off gidemedim kızlar kontrole yaa
cok uzuldum..gergınlıgımın sebebı bellı oldu,,dr hanım bugun hastanede degılmıs,yarın gelıcekmıs..
yarında benım toplantı vardı işler aksıyor hastaneye gırınce çıkamıyorsun planladığın saatte..
haftada 2 gun geliyor dr sadece denk getırebılırsek ne ala ..yarına kaldı..ne dıyelım vardırbır hayır..

hahahahaha buna bayıldım. keşke cuma olsaydı. doyamadım haftasonuna. :) temizlik yapınca c.tesi günü pazar da hoop diye bitti.
çalışmıyor olmama rağmen haftalar oyle yoğun gecıyorkı ben bıle hafta sonunu ıple cekıyorum bu aralar..esıme sıtem edıyorum gezmeye gotur dıye şu gun gıdelım dıyo ogun olmaz toplantım var dıyorum..bugun olsun olmaz..şu gun olsun olmaz..senbenden yoğunsun bana nıye kızıyon gezdırmıyon dıye sıtem edıyon dıyo adam haklı..hıc bu acvıdan dusunmemıstım
portatıf besıgın resmı varmı canım..bende düşünüyorum..park yatağımız var amayatak odasına sığmaz...alıcam ıns karar veremedım

canım güle güle kullanın herşeyinizi,ateş ölçerin markası ne bide alından şöyle yaklaştırınca ölçen kızıl ötesilerden m?
Ben ateş ölçeri braun alıcaktım ama dün alırken visio focus diye marka gördüm daha önceden de duymuştum hacettepe onaylı temassız ateş ölçer ondan aldım

Kızlar dünden beridir basımın arkası enseye doğru (saçlı kısmım) agriyor neden acaba? Hadi dun çektim bugün de var.tansiyon ölçme aletinin de kolu bozulmus aksi gibi olcmuyor,aksam hem yürüyüş hem de tansiyon ölçmeye diye annemlere gittik tansiyonun 9/5 çıktı yuksek de değil? Yasayan var mi boyle basagrisi ?

belli olmaz; bana nedense hep gece olacakmış gibi geliyor...
her işim acele benim doğumum da öyle olur herhalde
Bende merak içindeyim eşim iş için istanbula gidecek, ocakta ama ne zaman belli değil tarihi belli olsada gidecek olmasada aslında diyorum beni doğurt ondan sonra git ben tutup mu çıkartacam diyor en azından yanımda olması iyi ama yok nasipte varsa yalnız doğuma girmek inşallah kolay bi süreç olur.

toplantı dedıgın yerde ne yapıyorsunuz bılmıyorum ama sen mısın konuşmacı.? bir gun gıtmesen olmaz mı?
hem yerınde durmuyorsun hem gezmek ıstıyorsun.

Geçmiş olsun canım, tansiyon düşük ama. Annemde hep derdi enseden giriyor diye.

tansıyonun baya dusuk canım ondanolmustur yüksek ıhtımal

şu film guzelmış . gidenler begenmısler cok. sinemaya gıtmek ısteyen varsa.

Eklentiler

• YILDIZLARARASI.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 82
toplantı dedıgın yerde ne yapıyorsunuz bılmıyorum ama sen mısın konuşmacı.? bir gun gıtmesen olmaz mı?
hem yerınde durmuyorsun hem gezmek ıstıyorsun.
toplantı dedıgım sohbet..ben anlatıyorum.. haftalar oncesınden tarıhler belırlenıyor.. bebek oluncabı sure cıkamayacagım ıcın de olabıldıgınce su son zamanları doldurmaya çalışıyorum..ama olmuyor bır turlu..bırını tam yapsam otekı eksık kalıyor.. sekıl a

kendıme 1 pıjama daha almam lazım,camasır ,hasta bezı ve bebek ıcın güzel bır takım..adı gezme ama ıhtıyacları bıtırmeye bakıyorum..cunku yol yuruyemıyorum..uzun sure ayakta duramıyorum ve zaman gectıkce bu sıkıntılar dahada artıyor bıran evvel bıtırmenın derdındeyım..

çekip koyayım fotoğrafı canım yarın yazarım sana

Haklısın canım haklısın, ah ah şurda kaç aileyiz evde kv'de var bir gün bile soran olmadı ne ilkinde ne de bunda kızım birşeyin eksik mi diye Allah'tan ciddi söylüyorum kendimi övmek için değil kendi işimi kendim hallediyorum. Kimseye Muhtaç değilim. Geçen çarşı pazar yaptık eltilerle diğer eltimde 3'ye hamile 7. Ayın içinde diğer Eltim diyor şunu al bunu al diye hem diyor hiçbirşeyim yok hemde ne alacağını bilmiyor insan eksik ne varsa bilmez mi ? Bide 3.cü deli olmamak elde değil

Canim düşünce orası ağrır zaten benim hep öyle oluyo çünkü

Takipte ol devamli enseden agri girerse doktira danismak gerek diye biliyorum ben gecmis olsun

Bizde yıllık izin olayı yok ama ücretli izin bitince hemen ücretsiz izin alcan kuralı yok rapor haklarını kullanıp bitince ücretsiz alıyor herkes

okuların tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitiyo ? öğretmen annecikler

23 ocak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…