2015 Şubat Anneleri

kızlar sımdı edındıgım bır bılgıden sızlerı de haberdar etmek ıstedım..

GALACTAGO Adında bır ılac varmış..ve sut getırmeye yarıyormuş..nette bıraz araştırdım kullananların yorumlarına baktım,hayret ettım..

ılacın ısmını yazın bır koseye derım..dr a sormak gerek nedır ne degıldır..emzırme donemı cok streslı gerçekten..cıdden sut yapıyorsa eve kolı kolı alabılırım.

Slm kızlar.sizce 2 hastane çıkışı yeterli mi 3. Olmalı mı?bizde şu an iki beşli takım var bide battaniyelerini aldık.

kocise sorayım ben de bakalım dogrulugu varsa getirsin bana da :)

http://www.galactago.com/
BURAYI BIR INCELEYIN

atlette koymak lazım cok terleniyor diye konuşulmuştu sayfaaaalar önce
bi liste okumuştum makyaj malzemesi koyun hatta neler olmaı gerekir diye eklemişler
o halde makyaj kimin aklına gelir
atlete takıntılıyım terlesem bıle koymayı düşünmüyorum atletı.
artık terlersem pijama değiştiririm.
fondöten falan almak gerek. resım cekılır mutlaka öcü gibi çıkmayalım.
kimisi güzel görünüyor doğumdan sonra ama ben kendimi biliyorum. hapishane kaçkını gibi olurum.

selam kızlar
herkes bavulunu hazırlamış anlaşılan
ben harıc nıye bu kdaar rahatsam onuda bılmıyorum....
oğlumdan kalan gecelıkler yazlık ve kısa kollu... dun ykm de baktım bişeyler mavı yoktu pembe şeyler vardı aslında guzeldı ama of... nereden aldınız alan arkadaşlar

göbek bağı düşünceye kadar banyo yaptırılmıyormuş diye biliyorum ben...

yok canım yaptırılıyor. hatta daha çabuk iyileşip düşüyor...
teyzemin kızının ilk banyosunu annemle ben yaptırmıştık annemin aline geldi göbek yıkarken

ayy aynı modelden bende de var... sinemaya gidelim diye dilimde tüğ bitti. evden izleriz işte diyor. hatta senin paylaştıın o filme gitmek çok istedim. geçn akşam sinema çekimini bulmuş netten izlettirdi bana gel de sinir olma yani.

evet ya sinema uzuuun süre askıya alınacak bebek doğunca
bende hobbiti bekliyorum bu hafta vizyona giriyor 3. film

süper haber. yıldızlararasına gidemedim ama hobbit e kesin gidecem. eşim isterse gelmesin yalnız giderim. bütün sosyal aktiviteler bayaaaa bi zaman askıya alıncak. psikolojik olarak buna kendimi hazırlıyorum :) yaz gelince bebişimle havuza gidip yüzmek en çok kurduğum hayallerden birisi :)

Geçmiş olsun canım, tansiyon düşük ama. Annemde hep derdi enseden giriyor diye.

tansıyonun baya dusuk canım ondanolmustur yüksek ıhtımal

Takipte ol devamli enseden agri girerse doktira danismak gerek diye biliyorum ben gecmis olsun

Maalesef tansiyonum hep düşük bunun için kardiyolojiye dahi gittim.44 kiloydum o zaman doktor zayıf olduğum için tansiyonumun düşük olduğunu söyledi , bunun için özellikle yurtdışından getirilebilecek ilaçlar varmış ben zaten ilaç kullanma yanlısı olmadığım için istemedim.İlaç kullanmak istemezsen tansiyonunu biraz tuzlu yiyerek de yükseltebilirsin demişti.Ben de başladım herşeye tuz atmaya.Bu sefer de ürem yükselmiş tuz böbreklere çok zararlı Şimdi doktorlara sorsan düşük tansiyon iyidir derler ama kişide herhangi bir rahatsızlık yaratmıyorsa iyidir bana göre.Tansiyonum birden düşünce sersem gibi oluyorum sanki herşey ayağımın altından kayıyor gibi oluyor , sanki yorgun gibi oluyorum , bütün gün güneşin altında kalmışım da güneş çarpmış gibi oluyorum,7/4'ü dahi gördüm

Enseden giren ağrıyla beliren tansiyon yüksek tansiyon diye biliyorum ben Perşembe randevum var 1 aydır görmedim kuzumu olmazsa doktoruma söylerim geçmezse,sağolun kızlar

Wuwwww harika, bende ilk hamileliğimde kilolu hamile kaldım 88 le doğuma aynı senin gibi belli etmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…