BENCE YETERLI..Slm kızlar.sizce 2 hastane çıkışı yeterli mi 3. Olmalı mı?bizde şu an iki beşli takım var bide battaniyelerini aldık.
şampuan falan koycam dicektim tuttum kendimi :)annen onu da hazırlasa bır gecelik koyar yeter der. bızım listeleri duysa kadın şok geçirir. sanki 6 aylığına tatile çıkıyoruz.
kocise sorayım ben de bakalım dogrulugu varsa getirsin bana da :)kızlar sımdı edındıgım bır bılgıden sızlerı de haberdar etmek ıstedım..
GALACTAGO Adında bır ılac varmış..ve sut getırmeye yarıyormuş..nette bıraz araştırdım kullananların yorumlarına baktım,hayret ettım..
ılacın ısmını yazın bır koseye derım..dr a sormak gerek nedır ne degıldır..emzırme donemı cok streslı gerçekten..cıdden sut yapıyorsa eve kolı kolı alabılırım.
http://www.galactago.com/kızlar sımdı edındıgım bır bılgıden sızlerı de haberdar etmek ıstedım..
GALACTAGO Adında bır ılac varmış..ve sut getırmeye yarıyormuş..nette bıraz araştırdım kullananların yorumlarına baktım,hayret ettım..
ılacın ısmını yazın bır koseye derım..dr a sormak gerek nedır ne degıldır..emzırme donemı cok streslı gerçekten..cıdden sut yapıyorsa eve kolı kolı alabılırım.
atlete takıntılıyım terlesem bıle koymayı düşünmüyorum atletı.atlette koymak lazım cok terleniyor diye konuşulmuştu sayfaaaalar önce
bi liste okumuştum makyaj malzemesi koyun hatta neler olmaı gerekir diye eklemişler
o halde makyaj kimin aklına gelir
şampuan falan koycam dicektim tuttum kendimi :)
kocise sorayım ben de bakalım dogrulugu varsa getirsin bana da :)
bi işe kalkıştım ama hadi hayırlısı...
iş başvurusu yaptım, doğum izni sonrası işten ayrılıp başka işe başlamak için. inşallah her şeyin hayırlısı olur.
BENCE YETERLI..
kendime koycam şampuanı canım :) doğumdan sonra duş falan aldiriyorlarmis bazı yerlerde hem sütü falan da artırıyorMuş :)göbek bağı düşünceye kadar banyo yaptırılmıyormuş diye biliyorum ben...
taBi ki veririm canım :)bizede bilgi verirsin demi?
göbek bağı düşünceye kadar banyo yaptırılmıyormuş diye biliyorum ben...
alışsınlar biraz sese canım.
bende eşime dedım h.sonu sinemaya gıdelım. bebekten doğduktan sonra daha gıdilmıyormus.
evde sinema sistemi var işte burda ızleyelım dedı. burda herzaman ızlerız dedım. tabii senın tuzun kuru sen gıdıp ızlersın dedım de bunları bılıyorum ben hepsı ınternette yazıyor okumuştum dedı.
okuyor ama ders almıyor.
evet ya sinema uzuuun süre askıya alınacak bebek doğunca
bende hobbiti bekliyorum bu hafta vizyona giriyor 3. film
Geçmiş olsun canım, tansiyon düşük ama. Annemde hep derdi enseden giriyor diye.
tansıyonun baya dusuk canım ondanolmustur yüksek ıhtımal
Takipte ol devamli enseden agri girerse doktira danismak gerek diye biliyorum ben gecmis olsun
Wuwwww harika, bende ilk hamileliğimde kilolu hamile kaldım 88 le doğuma aynı senin gibi belli etmiyordumbenim eşimin de eğitim durumu var şubatta da olabilir mart-nisanda da
ben doğurmadan gidemezsin diyorum :)
inşallah canım
95 kiloyla sizleri selamlıyorumçok güzel moral veriyorsunuz valla bööyyle kucaklıyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?