alışsınlar biraz sese canım.Ben gittim guzeldi film bilimkurgu biraz ama oyuncular senaryo iyiydi yalnız efektler falan cok gürültülü bebikim hophop oynadı icerde izlerken
Afiyet olsunherkese selam güzel anneler. evi toplamaya çalışıyordum hafta sonu evde olmayınca biraz dağılmış dinlenmeye oturdum şimdi.
tatlı krizim tuttu o yüzden koca bir tabak puding yiyorumherkes iyidir umarım.
10 lu hastane çıkışı içinde battaniyesi de olan 2 üst 2 alt bi extra çorap 2 Ağız mendili bi de kalın battaniye koyduk yelek hırka dedim gerek yok onlara dedi valla..bnm gözüme çok az geldi ama yeter dedi bilir kişi :)ne koymuş annen. deneyımlı olarak koymuştur. bızımle de paylaş bari.
memorial canımAnkarada hangi hastaneye karar verdin canım
Bende merak içindeyim eşim iş için istanbula gidecek, ocakta ama ne zaman belli değiltarihi belli olsada gidecek olmasada aslında diyorum beni doğurt ondan sonra git ben tutup mu çıkartacam diyor en azından yanımda olması iyi ama yok nasipte varsa yalnız doğuma girmek inşallah kolay bi süreç olur.
Maşallah ne güzel bacaklar çıbık gibi kiloda almamışsın sanırım
güzel ideal. ne az ne çok. :)
hayırlısı olsun canım sıkma canını toplantın ogleden sonra oluyor sanırım senin..sabah erkenden gidersin öğlene işin biter inşallah..off gidemedim kızlar kontrole yaa
cok uzuldum..gergınlıgımın sebebı bellı oldu,,dr hanım bugun hastanede degılmıs,yarın gelıcekmıs..
yarında benım toplantı vardı işler aksıyor hastaneye gırınce çıkamıyorsun planladığın saatte..
haftada 2 gun geliyor dr sadece denk getırebılırsek ne ala ..yarına kaldı..ne dıyelım vardırbır
hastaneye esımle gıdıyorum canım o yüzden okul cıkısını beklemek zorundayım..neysekı yarın kı sohbet persembeye ertelendı..o gunum bostu zaten..yarın stres yapmadan gıdebılırım hastaneyehayırlısı olsun canım sıkma canını toplantın ogleden sonra oluyor sanırım senin..sabah erkenden gidersin öğlene işin biter inşallah..
Ay iyi süper denk gelmiş çok sevindim valla :) hadi gözün aydın yrn görürsün bebişini :)hastaneye esımle gıdıyorum canım o yüzden okul cıkısını beklemek zorundayım..neysekı yarın kı sohbet persembeye ertelendı..o gunum bostu zaten..yarın stres yapmadan gıdebılırım hastaneye
YANİ ZATEN YEni doğan bebekler hep sarılı oluyor battaniyeye ben de buna ek olarak bir tanede 5 li hastane cıkısı koyacağım. bezi ıslak mendılı o kadar.10 lu hastane çıkışı içinde battaniyesi de olan 2 üst 2 alt bi extra çorap 2 Ağız mendili bi de kalın battaniye koyduk yelek hırka dedim gerek yok onlara dedi valla..bnm gözüme çok az geldi ama yeter dedi bilir kişi :)
10 lu hastane çıkışı içinde battaniyesi de olan 2 üst 2 alt bi extra çorap 2 Ağız mendili bi de kalın battaniye koyduk yelek hırka dedim gerek yok onlara dedi valla..bnm gözüme çok az geldi ama yeter dedi bilir kişi :)
Aynen işte bi de bez ıslak mendil başka bişi yok heralde..kendime küçük çekçekli valiz hazirlicam dedim ne koyacaksın ki kendine o kadar dedi :) heyecanlandım sayamadim bile :) gecelik pijama falan işte dedım kaldım :)YANİ ZATEN YEni doğan bebekler hep sarılı oluyor battaniyeye ben de buna ek olarak bir tanede 5 li hastane cıkısı koyacağım. bezi ıslak mendılı o kadar.
Kıyafetler annemdeydi Bu kdr koparabildim ondan :) bezi falan gönlümce bol bol koyarım :)yeter bunlar fazlası boşuna yer kaplar çantada. ama benim de annem dedi bebek bezi 20 tane yetmeyebilir. ilk doğduklarında çok yapıyorlarmış altlarına o yüzden koca bir paketi götürücem herhalde
annen onu da hazırlasa bır gecelik koyar yeter der. bızım listeleri duysa kadın şok geçirir. sanki 6 aylığına tatile çıkıyoruz.Aynen işte bi de bez ıslak mendil başka bişi yok heralde..kendime küçük çekçekli valiz hazirlicam dedim ne koyacaksın ki kendine o kadar dedi :) heyecanlandım sayamadim bile :) gecelik pijama falan işte dedım kaldım :)
şu film guzelmış . gidenler begenmısler cok. sinemaya gıtmek ısteyen varsa.
hıı bende çok etkılenmıstım nedense. sesını duyuramadı dıye.senin önerdiğin bi film vardı "karanlık taraf " diye h.sonu onu izledik gerçekten güzeldi beğendik bizde, ama maystro ya da sinir oldum hain adam ah bu erkekler dedim yani içimden ve de dışımdan : )))
benım kendı çantam şimdiden doldu.
hasta bezi
normal ped
ıslak mendil
göğüs pedi
1 gecelik
2 pijama
eşofman altı,çorap 2 çift
alt iç çamaşırları
2 ad emzırme sutyenı
daha terliği falan filan da yok.
benım kendı çantam şimdiden doldu.
hasta bezi
normal ped
ıslak mendil
göğüs pedi
1 gecelik
2 pijama
eşofman altı,çorap 2 çift
alt iç çamaşırları
2 ad emzırme sutyenı
daha terliği falan filan da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?