Benim bir şey çare olmadı da hap verdi de kurtuldum.kızlar bende reflü ve gastirit var gebelikte azıyo tabi soğuk süt renne kullanıyordum ama yoğutta iyi geldi bana midesi yananlar bi denesin derim ev yapımı olursa daha iyi olur ben hazır yoğurtla denedim bayağı iyi geldi
Aksam üstü nasıl sinierlrim bozuldu....
Esim bugün erken geldi kızı da aldık okuldan bebisin son eksiklerini alalım dedik, gitmeden sağlık ocağına ugrayalım dedim iğnem vardı vurdurayim diye. Bir memur var nasıl kaba bir adam daha önce gittigimde de diğer hastalara olan davranışları dikkatimi çekmişti zaten, hemsirem odasında yoktu memura sordum, sert bir şekilde git otur bekle gelir dedi neyapacağımı sormadim nerede olduğunu sordum dedim elini sallayarak ve sesini yükselterek bekle iste dedim diyince bende şartelller attı kendime şaşırdım adama bir çıkıstım ama neye yarar terbiyesizligine devam etti , hemşireler le bir doktor geldi beni sakinlestirdiler sanırım doktor gidip memur la konuştu ama benim elim Ayağım nasıl titredi anlatamam, eşim de kızla arabada beni bekliyor neyse çıktım oradan arabaya bindim artık yüzüm nasıldı eşim direk ne oldu sana dedi yok birşey dedim ısrar edince memur biraz sesini yukselttince bende biraz çıkıstım dedim demez olsaydım arabayı bir sürdü geriye döndük nasıl yalvardım gitme ben hallettim diye dinlemedi kız arabada diye ben inmedim, eşimin sesini duyuyorum içerde kızı bırakıp gidemiyorum nasıl korktumanlatamam. Neyse ki doktorlar girmiş araya da özür falan dilemisler... Sana bir daha birşey anlatmam dedim sonra, ne olursa olsun hamile bir bayana haksız bile olsa sesini kimse yukseltemez hele sana asla izin vermem dedi.... Çok yazdım ama nasıl doldum ve korktum...
canım benimde oyle hatta bu ağza acı su gelmesinden dolayı yemek borumda tahris olmuş benim ama yoğur biraz iyi geldi işte sen de bi dede bakalım ben bi sitede duymuştum doktor diyordu hatta o yesil sarı gibi yoğurdun suyunuda için diyordi. Ha bide ocak annelerindemiydi neyni doktor ilaç yazmışlansor bende doktora sorcam izin verirse kullanıyım diyorumcanım beni artık hiç bişi kesmiyor resmen ağzıma kadar geliyor acı su bni öğürtürüp kusturuyor yastık yükseltiyorum 2 tane rennie birden atıyorum ama artık bana mısın demiyor 16. haftamdan beri çekiyorum ilklerde soda iyi geliyordu snra oda kesmedi ilaca başladım iyi geliyordu ama artık ilaçta kesmio hiç bişi yemesem bile yanıyor deli gibi. Allah kolaylık versn inş yanma kötü cidden.
Sağol darısı başına. Tez zamanda olur inşallah. Boş odanız var mı?
Aaaa Tabikide CanımSenin şu kelebekler hep aklımda. Daha bebişe bişey almadım almaya başkıyayım keçe de alıcam inşallahkalıp bulamazsam yardım eder misin canım?
sanadamı lansor verdi canımBenim bir şey çare olmadı da hap verdi de kurtuldum.
Ikiside evınde bulunsun cok lazım ama çantaya koyma canım gerek yok hemen
para ıcın degıl ALlah rızası için canım
Aaaa Tabikide CanımKalıp, Malzeme, Yapım Herbişeyi Anlatırım Ayrıca Yapımı O Kadar Zevkliki Yaptıkca Yapasın Geliyo
Ooooo var ya en güzelini yapıyosun. Allah kabul etsin canım benim.
Allah yolunda böyle çalışanları RAbbim eksik etmesin inşAllah ülkemizden ve böyle insanların ayağına taş koymak çamur atmak isteyenlere de fırsat vermesin...
Allah razı olsun amınOoooo var ya en güzelini yapıyosun. Allah kabul etsin canım benim.
Pijama süper,ayakkabıyı çıkarken giyersin. Terlik iyi olmuş.Bak bu benim yeni aldığım pijama altı, bunlar da spor ayakkabılarım. Pijama üstü için beyaz üst vardı beden getirecekler. Terlik olarak da beyaz sabo terlik götürmeyi düşünüyorum. Eki Görüntüle 1337733 Eki Görüntüle 1337734
Allahumme amın balım .. Geçecek bugünlerde buz üstümüze düşenden gerı durmayalım yeterAllah yolunda böyle çalışanları RAbbim eksik etmesin inşAllah ülkemizden ve böyle insanların ayağına taş koymak çamur atmak isteyenlere de fırsat vermesin...
Yok benimki rabelis ama tamamen geçirdisanadamı lansor verdi canım
Ooo olmaz mıHer yerde Christmas maketleri yapılmıştır di mi orada?
1 hafta bile fark ediyor, ikiside normal maşallah :)2050 mi azmış .
nasıl azmış yaa . bizim aramızda bir hafta var .
benım 2200 dıye kıyametı kopardılar çok iri bebek dıye
ne dedıklerı bellı degıl.
Yok benimki rabelis ama tamamen geçirdi[/QUOhmmbakalım haftaya kontrolüm var tabiki receteme yazarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?