2015 Şubat Anneleri

Benim bir şey çare olmadı da hap verdi de kurtuldum.

Yaw ne üzülüyorsun şövalyen gidip senin için çarpışmış. Vay be maşallah eşine. Dur bakıyım ben benimkine sorayım benim için öyle bişey yapar mı? Pek sanmıyorum ama bakalım.

canım benimde oyle hatta bu ağza acı su gelmesinden dolayı yemek borumda tahris olmuş benim ama yoğur biraz iyi geldi işte sen de bi dede bakalım ben bi sitede duymuştum doktor diyordu hatta o yesil sarı gibi yoğurdun suyunuda için diyordi. Ha bide ocak annelerindemiydi neyni doktor ilaç yazmışlansor bende doktora sorcam izin verirse kullanıyım diyorum

Senin şu kelebekler hep aklımda. Daha bebişe bişey almadım almaya başkıyayım keçe de alıcam inşallah kalıp bulamazsam yardım eder misin canım?
Aaaa Tabikide Canım Kalıp, Malzeme, Yapım Herbişeyi Anlatırım Ayrıca Yapımı O Kadar Zevkliki Yaptıkca Yapasın Geliyo

[InzaR, post: 38332296, member: 306178"]Ayy vallahi iyi yapmış kocan canım inanki bazıları hak ediyorlar bir cümle kurmktn bile acizler sanki iş yap diyorsun bişi soruyorsun tersliyorlar yaptığı işin parası alıyor ama istiyorlar ki hiç bişi yapmayalım oturalım alalım parayı kndi yapması gereken işi bile tafralı yapıyorlar ülkemize sistemine yazık nereye gidiyoruz her yerde hakszlık her yerde ört bas etme adam kayırma yolsuzluk var ama sesi çıkan yok, Allah sonumuzu hayretsin inşAllah.[/QUOTE]

Malesef öyle canim... Memurun oradaki görevi bu insanlari yonlendirmek oturduğu yeri haketmiyor.
Görümceme geçen hafta diş hastanesinde yanlış tedavi uyguladılar doktoru internet üzerinden şikayet etmiş saglik bakanlıgina, aramislar hastaneden başhekim davet etmiş en iyi diş hekimi tarafından dişleri yapilacakmis.... Bende şikayet etsem mi diye düşünüyorum simdi de iste çocuğu falan vardır sebep olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…