2015 Şubat Anneleri

İşte bizler böyle merhametli düşünüp şikayet etmiyoruz ama insanlar yüzü geç astarını istemekten utanmıyorlar artık. Görümcen iyi yapmış cidden. Senin olay onun diş olayının yanında tabi biraz ufak kalıyor diş tedavisini yanlış yapmak ne demek yav Allah yardımıcısı olsun. Dr. lara güvenemiceksek bittik biz canımızı kime emanet etcek.
En büyük emanetcimiz bizi kimseye muhtaç etmsin inşAllah.

[QUOTsanmak ba, post: 38332467, member: 341682"]Valla çok iyi yapmış. O s.ocağında çalışanlar orayı kendilerinin sanıyorlar.
Bende bir gün bizim numara veren bayanı benzeticem.
Belki bir daha insanca muamele yapmayı öğrenirler.[/QUOTE]

Hic sanmam insanca davranan davraniyor da bazisina ne yaparsan yap kar etmiyor ama bazen ses yükseltmek gerekiyor galiba...

[QE="Litchi, post: 38332484, member: 522935"]Yaw ne üzülüyorsun şövalyen gidip senin için çarpışmış. Vay be maşallah eşine. Dur bakıyım ben benimkine sorayım benim için öyle bişey yapar mı? Pek sanmıyorum ama bakalım.[/QUOTE]

Cok tatlisin canim sağol yahuuu... Aslında hic o acıdan düşünmedim

Dolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum
Paylaş tabii :) bakmak cok zevkli :) güle güle kullan

Kısa da değilimişsin ama yine de o kadar kilo nerede kız

ya ben aynada kendimi bir dünya görüyorum; hatta üzerimi giyinirken falan yatağa oturuyorum bazen "gemi gibiyim yaa" dediğim oluyor eşime de diyorum bana zayıf duruyorsun diyorlar kk de zayıf mı duruyorum bu fotoda dedim yok normalden farklı değil dedi.
72 kg 38 beden oluyorum ben. 82yle hamile kaldım 40 bedendim. 3,5 sene anne sütünün sonucu kemikler ağır biraz... kadıncağız iki çocuğu toplam 8 yıl emzirdi
çok takmamaya çalışıyorum benim de zaten doktor kendisi tartmıyor tartı-tansiyon-nst hemşire ilgileniyor ayrı odada; kiloyu da evde tartıldığını söyle diyor
zaten eliptik bisikletlere bakmaya başladım kızım gelsin hemen alıp başlayacağım kullanmaya 1 seneye kalmaz eski halime döneceğim, kararlıyım... kilolu olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum bir zamanlar 50 beden olup bayan bölümünden kıyafet bulamayan biri olarak

roman yazdım resmen

Aaaa Tabikide Canım Kalıp, Malzeme, Yapım Herbişeyi Anlatırım Ayrıca Yapımı O Kadar Zevkliki Yaptıkca Yapasın Geliyo

senin kelebeklerden magnet hazırlıyor annemler bana da süper fikir oldu sağol canım :) arkasına da tülden lavanta kesesi yapacaklarmış...

Belki bebişi kesesiyle çıkarıp keseyi dışarda açıyolardır. Benim suni sancı doğum sürecimde öyle olmuştu. Kesesiyle çıkmıştı yavrum.
Allah daha yaşatmasın öyle Acılar , cok gzl günlerin olsun inş bebeğinle sağlıklı

Helal enişte ! Çarpsaymış ağzına iki tane de !

Ohhh Ne Güzel Çok Sevindim Canım

Rengi guzel ama sen bilirsin tabi

Iyi aksamlar mi iyi geceler mi desem bilemedim ki okuldan gelince çürüge ayrıldim hemen yemekti bulasikti vb derken anca oturdum geçmişi okudum iyi kaynatmissiniz bugün katilamadim aklım burdaydı hep

Pijama süper,ayakkabıyı çıkarken giyersin. Terlik iyi olmuş.
Bende üstü siyah altı böyle bir pijama beğendim bedenini bulunca alıcam

Üst için siyah da düşünebilirim altın bel kısmının bağlanabilir olması iyi olur diye düşündüm. Sezeryan muhabbeti yapıldı diye grili bir gecelik almayı düşünüyorum bir de.

Iyi geceler. Bikaç gündür annemdeydim, o gelemiyor diye ben gittim. Dün geldim. Eşim evde yalnızdı. Çamaşır bulaşık tonlaydı. Evin pisliğini saymıyorum zatenn. Bugün kadın gönderdi yapsın diye ama sanırım ben ondan çok yorulmuşumdur. Duşa girip uzansam benden mutlusu olmaz.
Öpüyorum hepinizi.
Bu ara da benim gün git gide azalıyor. Korkmaya başladım sanırım...
Hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…