ben gider,belim niye ağrıyor ki bu kadar : (( kendinize iyi bakın[/QUOTE
İşte bizler böyle merhametli düşünüp şikayet etmiyoruz ama insanlar yüzü geç astarını istemekten utanmıyorlar artık. Görümcen iyi yapmış cidden. Senin olay onun diş olayının yanında tabi biraz ufak kalıyor diş tedavisini yanlış yapmak ne demek yav Allah yardımıcısı olsun. Dr. lara güvenemiceksek bittik biz canımızı kime emanet etcek.Malesef öyle canim... Memurun oradaki görevi bu insanlari yonlendirmek oturduğu yeri haketmiyor.
Görümceme geçen hafta diş hastanesinde yanlış tedavi uyguladılar doktoru internet üzerinden şikayet etmiş saglik bakanlıgina, aramislar hastaneden başhekim davet etmiş en iyi diş hekimi tarafından dişleri yapilacakmis.... Bende şikayet etsem mi diye düşünüyorum simdi de iste çocuğu falan vardır sebep olmak istemiyorum
yanlış alıntıladım canım ilacından bende doktoruma soleyip yazdırayım yazarsaYok benimki rabelis ama tamamen geçirdi
Paylaş tabii :) bakmak cok zevkli :) güle güle kullanDolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum
Bugün size yazamadım özledim ya ben sizi2 hafta sonra doğum iznine çıkıcam benim yerime geçici eleman aldılar 15 gün boyunca kıza işi öğretcem sonra hep evdeyim
Kısa da değilimişsin ama yine de o kadar kilo nerede kız
Aaaa Tabikide CanımKalıp, Malzeme, Yapım Herbişeyi Anlatırım Ayrıca Yapımı O Kadar Zevkliki Yaptıkca Yapasın Geliyo
Allah daha yaşatmasın öyle Acılar , cok gzl günlerin olsun inş bebeğinle sağlıklıBelki bebişi kesesiyle çıkarıp keseyi dışarda açıyolardır. Benim suni sancı doğum sürecimde öyle olmuştu. Kesesiyle çıkmıştı yavrum.
Helal enişte ! Çarpsaymış ağzına iki tane de !Aksam üstü nasıl sinierlrim bozuldu....
Esim bugün erken geldi kızı da aldık okuldan bebisin son eksiklerini alalım dedik, gitmeden sağlık ocağına ugrayalım dedim iğnem vardı vurdurayim diye. Bir memur var nasıl kaba bir adam daha önce gittigimde de diğer hastalara olan davranışları dikkatimi çekmişti zaten, hemsirem odasında yoktu memura sordum, sert bir şekilde git otur bekle gelir dedi neyapacağımı sormadim nerede olduğunu sordum dedim elini sallayarak ve sesini yükselterek bekle iste dedim diyince bende şartelller attı kendime şaşırdım adama bir çıkıstım ama neye yarar terbiyesizligine devam etti , hemşireler le bir doktor geldi beni sakinlestirdiler sanırım doktor gidip memur la konuştu ama benim elim Ayağım nasıl titredi anlatamam, eşim de kızla arabada beni bekliyor neyse çıktım oradan arabaya bindim artık yüzüm nasıldı eşim direk ne oldu sana dedi yok birşey dedim ısrar edince memur biraz sesini yukselttince bende biraz çıkıstım dedim demez olsaydım arabayı bir sürdü geriye döndük nasıl yalvardım gitme ben hallettim diye dinlemedi kız arabada diye ben inmedim, eşimin sesini duyuyorum içerde kızı bırakıp gidemiyorum nasıl korktumanlatamam. Neyse ki doktorlar girmiş araya da özür falan dilemisler... Sana bir daha birşey anlatmam dedim sonra, ne olursa olsun hamile bir bayana haksız bile olsa sesini kimse yukseltemez hele sana asla izin vermem dedi.... Çok yazdım ama nasıl doldum ve korktum...
Geçmiş olsun canm , dinlensen birazben gider,belim niye ağrıyor ki bu kadar : (( kendinize iyi bakın
Aynen Valla Canım Hele Son 2 Haftadır Çok Çabuk Yoruluyorum Çok ZorlanıyorumAman iyi valla dinlenirsin azcık , hamile çalışmasın arkadas valla eziyet
Ohhh Ne Güzel Çok Sevindim Canımya ben aynada kendimi bir dünya görüyorum; hatta üzerimi giyinirken falan yatağa oturuyorum bazen "gemi gibiyim yaa" dediğim oluyoreşime de diyorum bana zayıf duruyorsun diyorlar kk de zayıf mı duruyorum bu fotoda dedim yok normalden farklı değil dedi.
72 kg 38 beden oluyorum ben. 82yle hamile kaldım 40 bedendim. 3,5 sene anne sütünün sonucu kemikler ağır biraz... kadıncağız iki çocuğu toplam 8 yıl emzirdi
çok takmamaya çalışıyorum benim de zaten doktor kendisi tartmıyortartı-tansiyon-nst hemşire ilgileniyor ayrı odada; kiloyu da evde tartıldığını söyle diyor
zaten eliptik bisikletlere bakmaya başladım kızım gelsin hemen alıp başlayacağım kullanmaya1 seneye kalmaz eski halime döneceğim, kararlıyım... kilolu olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum bir zamanlar 50 beden olup bayan bölümünden kıyafet bulamayan biri olarak
roman yazdım resmen
senin kelebeklerden magnet hazırlıyor annemler bana da süper fikir oldu sağol canım :) arkasına da tülden lavanta kesesi yapacaklarmış...
Rengi guzel ama sen bilirsin tabiInşallah hayırlısı olur canım. Bugun lcw ye baktım senin yumuş yumuş sabahlıktan alıyım diye ama bulamadım. Sabahlık satan yerlerde hepsinin modeli öyleydi benim de evde bir bornozum var acaba onu sabahlık niyetine giyebilir miyim ki? Resmini ekliyorum.Eki Görüntüle 1337556
Pijama süper,ayakkabıyı çıkarken giyersin. Terlik iyi olmuş.
Bende üstü siyah altı böyle bir pijama beğendim bedenini bulunca alıcam
Aminnn İnş. Canım. Hepimiz İnş. Yapılır Yapılmazmı Ben Kapı Süsü, Magnet ve Lahusa Tacımızı Keçeden Yaptım
Eki Görüntüle 1337753 Eki Görüntüle 1337752
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?