abimde kesesiyle doğmuş doğunca yırtmışlar dışarda
dediğin gibi keseyle cıkarıyorlardır
Evet muhteşem üçlü
Aksam üstü nasıl sinierlrim bozuldu....
Esim bugün erken geldi kızı da aldık okuldan bebisin son eksiklerini alalım dedik, gitmeden sağlık ocağına ugrayalım dedim iğnem vardı vurdurayim diye. Bir memur var nasıl kaba bir adam daha önce gittigimde de diğer hastalara olan davranışları dikkatimi çekmişti zaten, hemsirem odasında yoktu memura sordum, sert bir şekilde git otur bekle gelir dedi neyapacağımı sormadim nerede olduğunu sordum dedim elini sallayarak ve sesini yükselterek bekle iste dedim diyince bende şartelller attı kendime şaşırdım adama bir çıkıstım ama neye yarar terbiyesizligine devam etti , hemşireler le bir doktor geldi beni sakinlestirdiler sanırım doktor gidip memur la konuştu ama benim elim Ayağım nasıl titredi anlatamam, eşim de kızla arabada beni bekliyor neyse çıktım oradan arabaya bindim artık yüzüm nasıldı eşim direk ne oldu sana dedi yok birşey dedim ısrar edince memur biraz sesini yukselttince bende biraz çıkıstım dedim demez olsaydım arabayı bir sürdü geriye döndük nasıl yalvardım gitme ben hallettim diye dinlemedi kız arabada diye ben inmedim, eşimin sesini duyuyorum içerde kızı bırakıp gidemiyorum nasıl korktumanlatamam. Neyse ki doktorlar girmiş araya da özür falan dilemisler... Sana bir daha birşey anlatmam dedim sonra, ne olursa olsun hamile bir bayana haksız bile olsa sesini kimse yukseltemez hele sana asla izin vermem dedi.... Çok yazdım ama nasıl doldum ve korktum...
Benim gozlemim su, drlarin sezaryan her acidan kolaylarina geldigi icin son anda bir bahane buluyorlar. Etrafimdaki arkadaslardan normal dogum yapan 5 kisi belki vardir...
Aksam üstü nasıl sinierlrim bozuldu....
Esim bugün erken geldi kızı da aldık okuldan bebisin son eksiklerini alalım dedik, gitmeden sağlık ocağına ugrayalım dedim iğnem vardı vurdurayim diye. Bir memur var nasıl kaba bir adam daha önce gittigimde de diğer hastalara olan davranışları dikkatimi çekmişti zaten, hemsirem odasında yoktu memura sordum, sert bir şekilde git otur bekle gelir dedi neyapacağımı sormadim nerede olduğunu sordum dedim elini sallayarak ve sesini yükselterek bekle iste dedim diyince bende şartelller attı kendime şaşırdım adama bir çıkıstım ama neye yarar terbiyesizligine devam etti , hemşireler le bir doktor geldi beni sakinlestirdiler sanırım doktor gidip memur la konuştu ama benim elim Ayağım nasıl titredi anlatamam, eşim de kızla arabada beni bekliyor neyse çıktım oradan arabaya bindim artık yüzüm nasıldı eşim direk ne oldu sana dedi yok birşey dedim ısrar edince memur biraz sesini yukselttince bende biraz çıkıstım dedim demez olsaydım arabayı bir sürdü geriye döndük nasıl yalvardım gitme ben hallettim diye dinlemedi kız arabada diye ben inmedim, eşimin sesini duyuyorum içerde kızı bırakıp gidemiyorum nasıl korktumanlatamam. Neyse ki doktorlar girmiş araya da özür falan dilemisler... Sana bir daha birşey anlatmam dedim sonra, ne olursa olsun hamile bir bayana haksız bile olsa sesini kimse yukseltemez hele sana asla izin vermem dedi.... Çok yazdım ama nasıl doldum ve korktum...
İyiki bir burda dertlerimizi paylaşıyoruz da biraz olsun içimizi boşaltıyoruz.
Bazen olumsuz etkilensekde ya kimseyle paylaşamazsak ne yapacaktık
Zaten çocuğu olmyn bazı kadınlar çok gaddar oluyorlar nedense, ben süper lise mezunuyum lisede hazırlıkta bir ingilizce öğretmenimiz vardı bekardı ve çok gaddar davranıyordu özellikle kızlara karşı. Çok güzel bir byndı erkekler zaten yalakalık yapardı hep kazanırlardı hocayı. Ama ben lise 3 e geçtiğimde tekrar bizim derse girmeye başlamıştı ve kadın o arada evlendi çocuğu oldu sanki o gaddar kadın gitmiş yerine ılıman anlayışlı tam anne şefkatinde bir kadın gelmişti demiştim ki vay be annelik böyle bişeymiş demekki senin ninede o hesap sanırım çocuğu olsaydı bu kadar insafsız olmaz seni anlardıpis prof
Yazsın not alsın sonra seni arar dururÖlede Çok Yoruldum Ya Birine Sıfırdan İş Anlatmak Yapmaktan Daha ZormuşKızda Sağolsun Bütün İşleri 1 Günde Öğrenmeye Kalktım dedim Bi Dur Bu Kadar Kasma Önünde 15 gün var İzne Çıkınca Yavrumun Hazırlıklarıyla İlgilenicem
Demekki alkol ve horlama bağlantılı.
normal doğuma engel değilmiş iğne
aspirini 34. bırakacaksın deyince iğneyi sordum onu ne zamn bırakmalıyım diye
iğneyi doguma kadar bırakmayacaksın dedi
eve gelince düşündüm
planlı bir dogum olmazsa o gün vurdugum iğneden dolayı aşırı kan kaybı olmaz mı?
sezeryanda belki gününü ayarlarsın birgün önceden iğneyi yapmayız ama
iğneyi yaptık doğum başladı sıkıntı olmaz mı
aşırı kan kaybıyla ilgili duydugum bazı şeyler aklıma geldi tırstım açıkcası
Sağol darısı başına. Tez zamanda olur inşallah. Boş odanız var mı?Dolap örtülerin tam benim istediğim gibi olmuş. Bir dolabım olsa ben de yaptırıcam dagüle güle kullan canım.
canım beni artık hiç bişi kesmiyor resmen ağzıma kadar geliyor acı su bni öğürtürüp kusturuyor yastık yükseltiyorum 2 tane rennie birden atıyorum ama artık bana mısın demiyor 16. haftamdan beri çekiyorum ilklerde soda iyi geliyordu snra oda kesmedi ilaca başladım iyi geliyordu ama artık ilaçta kesmio hiç bişi yemesem bile yanıyor deli gibi. Allah kolaylık versn inş yanma kötü cidden.kızlar bende reflü ve gastirit var gebelikte azıyo tabi soğuk süt renne kullanıyordum ama yoğutta iyi geldi bana midesi yananlar bi denesin derim ev yapımı olursa daha iyi olur ben hazır yoğurtla denedim bayağı iyi geldi
Kızlar!
Bebek büyüdükçe suyu azalacakmış ve biz hareketlerini daha net hissedecekmişiz ya.
O su nereye gidecek de azalacak acaba?
Off yine sordum günün sorusunu?
Meraklı esoba.
Alın dedi Dr hastane önerdi bakalım bu hafta içi alıcaz inşallah.
Ikiside evınde bulunsun cok lazım ama çantaya koyma canım gerek yok hemenguzumm ilk etapta burun aspiratörü,ateş ölçere gerek oluyor mu? Yoksa daha sonrada alınabilir mi?
para ıcın degıl ALlah rızası için canımO kadar uğraşıyorsun bari yaptığın işten para kazanıyor musun? Yoksa hayrına mı?
Valla çok iyi yapmış. O s.ocağında çalışanlar orayı kendilerinin sanıyorlar.Aksam üstü nasıl sinierlrim bozuldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?