2015 Şubat Anneleri

abimde kesesiyle doğmuş doğunca yırtmışlar dışarda
dediğin gibi keseyle cıkarıyorlardır

Canım her bebek keseyle doğmaz. Hele suyu geldiyse annenin bu demek oluyor ki bebek hareket esnasında doğum kanalına inerken doğuma hazırlanırken keseyi yırttı ve annenin suyu geldi ama suyu gelmeden sancıyla doğumu başlaynların bebeğinin kesesiyle doğması ihtimal olabilir ama ben çok duymadım kesesiyle doğan bebek. Benim annem beni doğururken suyum gelmiyor benim dedi seni doğururken dr. elini soktu kndi yırttı keseyi dedi snra suyu boşalmış annemin sonrada işte ben doğmuşum ve beni 6 cm açıklıkla doğurmuş annem, nie 9-10 cmi beklemediler bilmiyorum ama sabah 7.30 da başlamış sancısı gece 01.30 gibi doğmuşum ancak. Bebek ölebilir demişler anneme riskliymiş bana hamişliği hep aşağıdaymışım anneme 1 kilo kaldırma demiş dr. ama annem köyde ne işler yapmıştım dedi sen iyice aşağı inmiştin dedi oturamıyordum batıyordun aşağıdan bana dedi. Snra zor bir doğumla doğmuşum ve yaşamışım ölecek derken annem hep der sen inatçısın inatla hayata tutunmandan belliydi der

Aksam üstü nasıl sinierlrim bozuldu....

Esim bugün erken geldi kızı da aldık okuldan bebisin son eksiklerini alalım dedik, gitmeden sağlık ocağına ugrayalım dedim iğnem vardı vurdurayim diye. Bir memur var nasıl kaba bir adam daha önce gittigimde de diğer hastalara olan davranışları dikkatimi çekmişti zaten, hemsirem odasında yoktu memura sordum, sert bir şekilde git otur bekle gelir dedi neyapacağımı sormadim nerede olduğunu sordum dedim elini sallayarak ve sesini yükselterek bekle iste dedim diyince bende şartelller attı kendime şaşırdım adama bir çıkıstım ama neye yarar terbiyesizligine devam etti , hemşireler le bir doktor geldi beni sakinlestirdiler sanırım doktor gidip memur la konuştu ama benim elim Ayağım nasıl titredi anlatamam, eşim de kızla arabada beni bekliyor neyse çıktım oradan arabaya bindim artık yüzüm nasıldı eşim direk ne oldu sana dedi yok birşey dedim ısrar edince memur biraz sesini yukselttince bende biraz çıkıstım dedim demez olsaydım arabayı bir sürdü geriye döndük nasıl yalvardım gitme ben hallettim diye dinlemedi kız arabada diye ben inmedim, eşimin sesini duyuyorum içerde kızı bırakıp gidemiyorum nasıl korktumanlatamam. Neyse ki doktorlar girmiş araya da özür falan dilemisler... Sana bir daha birşey anlatmam dedim sonra, ne olursa olsun hamile bir bayana haksız bile olsa sesini kimse yukseltemez hele sana asla izin vermem dedi.... Çok yazdım ama nasıl doldum ve korktum...

ah şu kendini bişey sanan insanlar , sen anlatınca ben sinir oldum yani insanca cvp verseler olmaz, eşi de haklı bence ama senin endişelenmende normal tabi , öff çok korkarım eşimin biriyle kavga etmesinden tartışmasından falan bi daha olmaz inşallah ne diyelim

kızlar kızlar slmlar,
sağ yanımdan belime kadar bir ağrı yapıştı ki sormayın nerden çıktı bu şimdi yaw

Ayy vallahi iyi yapmış kocan canım inanki bazıları hak ediyorlar bir cümle kurmktn bile acizler sanki iş yap diyorsun bişi soruyorsun tersliyorlar yaptığı işin parası alıyor ama istiyorlar ki hiç bişi yapmayalım oturalım alalım parayı kndi yapması gereken işi bile tafralı yapıyorlar ülkemize sistemine yazık nereye gidiyoruz her yerde hakszlık her yerde ört bas etme adam kayırma yolsuzluk var ama sesi çıkan yok, Allah sonumuzu hayretsin inşAllah.

kızlar bende reflü ve gastirit var gebelikte azıyo tabi soğuk süt renne kullanıyordum ama yoğutta iyi geldi bana midesi yananlar bi denesin derim ev yapımı olursa daha iyi olur ben hazır yoğurtla denedim bayağı iyi geldi

hayırlısı bakalım canım vardır bunda da bir hayır.

Yazsın not alsın sonra seni arar durur
Ben öğretmeyi çok.severim.

Demekki alkol ve horlama bağlantılı.
Ortak özellik o çünkü.

Canım bende miyom da var Dr o kanayabilir diyordu belki de o yüzden bıraktıracak. Ben yine sorarım bıraktıracağı zaman.

E="darkdays, post: 38332248, member: 534568"]ah şu kendini bişey sanan insanlar , sen anlatınca ben sinir oldum yani insanca cvp verseler olmaz, eşi de haklı bence ama senin endişelenmende normal tabi , öff çok korkarım eşimin biriyle kavga etmesinden tartışmasından falan bi daha olmaz inşallah ne diyelim[/QUOTE]
Sagol canım insallah...

canım beni artık hiç bişi kesmiyor resmen ağzıma kadar geliyor acı su bni öğürtürüp kusturuyor yastık yükseltiyorum 2 tane rennie birden atıyorum ama artık bana mısın demiyor 16. haftamdan beri çekiyorum ilklerde soda iyi geliyordu snra oda kesmedi ilaca başladım iyi geliyordu ama artık ilaçta kesmio hiç bişi yemesem bile yanıyor deli gibi. Allah kolaylık versn inş yanma kötü cidden.

Kızlar!
Bebek büyüdükçe suyu azalacakmış ve biz hareketlerini daha net hissedecekmişiz ya.
O su nereye gidecek de azalacak acaba?
Off yine sordum günün sorusunu?
Meraklı esoba.

acaba göbek büyüdükçe bebeğin içinde durduğu kese büyüyo, su oranı da artmıyorsa artan alan içinde su az kalmış oluyor. öyle bişeymi acaba

guzumm ilk etapta burun aspiratörü,ateş ölçere gerek oluyor mu? Yoksa daha sonrada alınabilir mi?
Ikiside evınde bulunsun cok lazım ama çantaya koyma canım gerek yok hemen
O kadar uğraşıyorsun bari yaptığın işten para kazanıyor musun? Yoksa hayrına mı?
para ıcın degıl ALlah rızası için canım

Valla çok iyi yapmış. O s.ocağında çalışanlar orayı kendilerinin sanıyorlar.
Bende bir gün bizim numara veren bayanı benzeticem.
Belki bir daha insanca muamele yapmayı öğrenirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…