2015 Şubat Anneleri

Görümcem herşeyi çok güzel dizmişsin dedi. Kayınvalidemde onun dolapları hep çok disiplinli düzenli dedi :) çok şaşırdım. Asla temizliğimi düzenimi beğenmez ama arada ağzından kaçırıyo

Onlar sana neden hizmet ettiriyorlar.
Bizimkiler kahve yapayım desem ona bile izin vermiyorlar.
Sende iyi gelin olucam diye.yorma kendini sonra pişman olursun. Kendini ve bebeğini düşün. Bak sıkıntı yaşıyoruz sonra.

Ah yavrucan ah. Nasıl yanlış yoldasın. Bırak dağınık desinler.
Saygı göster,sev ama umursama.

Dolap örtülerim ve keselerim.
Ben böyle biri değildim.
Her şeyi paylaşmak istiyorum.
Ne oldu bana.
Sizde diyorsunuzdur her şeyi paylaşıyor ama heyecan içindeyim duramıyorum

çok cici olmuş bu keselerr,örtülerde güzel,gülü gülü kullan :)

Onlar sana neden hizmet ettiriyorlar.
Bizimkiler kahve yapayım desem ona bile izin vermiyorlar.
Sende iyi gelin olucam diye.yorma kendini sonra pişman olursun. Kendini ve bebeğini düşün. Bak sıkıntı yaşıyoruz sonra.
Annem izin vermiyorda el öyle olmuyor. Sağolsun ama yinede yemeği yapmış getirmiş buda mutlu etti beni. İyi gelin olmak imkansız onlara göre. Asla 4/4lük olamam onun için. Ağzına laf vermiyim yeter diyorum ama her halükarda bişey söylüyo. Bide 3 gündür süpürge bile tutmamıştım tozluydu mecbur kaldım süpürüp silmeye. Misafir çağırcak durumda değildim, bilsem gelceklerini perdelere girişmezdim hiç. Kendimi ve bebeğimi düşünerek bu 2 günü tatil ilan ettim kendime :) yemek ve örgü haricinde hiç bişeye dokunmıycam

Kızlar bir arkadaşım ilk kıyafetlerini iyi olanını değil, normal olanını ver dedi. hep pisleniyormuş, kan oluyormuş. sizce?
Ya ben şunu anlamadım pislense ne olacak yıkanır çıkar. Çıkmazsa da atılır.
Hiç giydirmeyelim bir Beze saralım o zaman. Yani kirlenecek olan bir iç.Zıbın ve ayaklı alt. Ne kadar kıymetli kıyafetlermiş.

duruyorum valla asıl sütyenle duramıyorum. daralıyorum, bunalıyorum sıkıyorlar beni. ev harici bende takıyorum mecburen ama evde hiç bir kuvvet bana sütyen taktıramaz.

Yarın. Gelin diyebilsen keşke. Sinir oluyorum son dakikada geleceğini haber verenlere.

Bir de Göbüş iyice büyüyünce daha çok sıkıyor.

asıl sorun o zaten eskiden durabiliyordum az çok ama çocuk sütyen takınca inadına gelip oraya yapışıyor nasıl rahatsız oluyorum anlatamam. bir kere kesmişti resmen mide tarafımı.

Ah yavrucan ah. Nasıl yanlış yoldasın. Bırak dağınık desinler.
Saygı göster,sev ama umursama.
Düzenliyim ama bu bi gerçek yada onlar çok dağınık bilemiycem. Evlendiğimde çeyiz dizerken dolaplarımın içi nasılsa hala aynı. Asla hiç birinin yeri değişmedi. Katlama stilim çok düzgün ama bu birileri beğensin diye değil bekarkende böyleydim ben. Herşey yerli yerinde olacak. Takıntı da denilebilir aslında.

Akrep burcu olduğun içindir. Benim eşim de öyle.

Kızlar bir arkadaşım ilk kıyafetlerini iyi olanını değil, normal olanını ver dedi. hep pisleniyormuş, kan oluyormuş. sizce?

ay onun kanından ne olacak ,giydir gitsin. valla hastane çıkış takımını en iyi kumaştan aldık hiç öyle pislenicek diye düşünmedim ona feda olsun hastane çıkışları ya mis kokulu şeyler onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…