2015 Şubat Anneleri

Bir de kendini parçalamış temizlik yapıcam hazırlık yapıcam diye.
Valla ben hiç.umursamam
Gelseler bile evden geliyorlar yemeklerini yiyip gelsinler. Ben işten geliyorum
Açız diyorlar isterseniz kahvaltılık bir şeyler hazırlayalım diyorum.
Kv asla birine kötülemez bizi.
Soğuk olduğum halde sever.
Tabii herkesin yapısı farklı.

Topiğin ilk sayfasında ki listede yavrularımızın doğum tarihi de olsa ne güzel olur. Ekleyebilir mi eslaa o zamanlar ?

Kadın geliyorsa mümkün mertebe sen iş yapma canım. Hatta o temizlerken izleme çünkü yapamadığını düşünüp kendimiz yapıyoruz ve yoruluyoruz. Artık yorulmak yok.

Ahhh keske ama nerde. O ne zman gelip gitse ben ağrıdan ölüyorum. Eşimde kızıyor. Ama elimde değil
İnşallah birdaha geldiğinde öyle yapıcam

asıl sorun o zaten eskiden durabiliyordum az çok ama çocuk sütyen takınca inadına gelip oraya yapışıyor nasıl rahatsız oluyorum anlatamam. bir kere kesmişti resmen mide tarafımı.

Benim her çıkardığımda orada bir iz oluyor. Akşama doğru sanırım şişkinlik de artıyor iyice sıkmaya başlıyor. En iyisi evde durmak evdeyken sutyen de sorun olmaz. İç çamaşırı da. Ben okulda otursam bile çamaşırım ıslanıyor ıslak çamaşırla gezmek de hiç iyi değil.

Ahhh keske ama nerde. O ne zman gelip gitse ben ağrıdan ölüyorum. Eşimde kızıyor. Ama elimde değil
İnşallah birdaha geldiğinde öyle yapıcam

Bakma takip etme o zaman yorulmuyor insan. Ben her kadın gelip gittiğinde tuvaletleri birdaha temizliyorum sana akıl veriyorum ama beni bıraksan kadından daha çok temizlemeye kalkarım. Evden çıkıyorum hatta ben kadın gelmeden artık

aynen öyle iç çamaşırı sürekli ıslak oluyor kuru tutmalıyız orayı ama mecburen onsuz gezemeyiz. sadece gece yatarken çıkarıyorum onu da o kadar tahammülsüz oldum ki kıyafetlere anlatamam üşüttüğüm halde kendimi atlet filan giymez oldum. bu seferde midem ağrıyor ama :)

haberdar edeceğim Arkadaşlarım saolun en azından kanama devam etmiyor buna da şükür Allah razı olsun Hepinizden

geçmiş olsun canım. neden oldu acaba,hay allah dikkat et kendine,devam etmemesi güzel birşey,umarım bir sorun çıkmaz

arkadaşım emzirme sütyenine hiç gerek yok,emzirme atleti al yeter demişti,,tabi atlet giyebiliyorsan ...
Ben de bgn emzirme atleti aldim. Denedim sevdim.kis donemi zaten atlet daha iyi. Deneyince iyi ki de atlet almusim dedim.bence de sutyene gerek yok.ama gobek kismi biraz sıktı. Dogumdan sonra biraz daha rahat olur belki. 1beden buyuk almistim.bir beden buyuk alin kesinlikle.

Dün annem eşimin yanında doğumdan sonra tek başına sana bakamam yorulurum ben sana bakar temizlikle ilgilenirim kaynanan yemek yapsın bebekle ilgilensin dedi. Annemden zaten umudum yoktuda bari eşimin yanında demeseydi. Doğum yapacağın gün benim sohbet günüme denk gelirse gelemem sohbetimi kaçıramam dedi. Gelpte beni panik etme zaten rahat rahat gireyim bende dedim napayım. Garip gbi hissediyorum böyle yapınca kendimi.öeşimde dün annemler gidince ben annemi ablamı çağırırım 15 kala onlar yemek yapar sen yorulma son günlerde dedi. Gerek yok herkesin işi gücü var dedim bende. İstemiyorum hiçkimseyi. Hayırlısıyla normal doğum yapıp çarçabuk toparlanırım herşeyin üstesinden gelirim kimseye muhtaçolmam inş. Bana çok dua edin nolur. İki arada kalmak istemiyorum yoruldum. Kayınvalidemler annemin dediklerini duysalar ağızlarından düşürmezler bende sinir olurum ters ters davranmaya başlrım.

Oğlunu seven gelinini de seviyor. Bir de bazı insanlar var sevmedi mi sevmiyor. On takla at her istediğini yap sevmiyor bazen.

Sanırım annen orda bir cahillik etmiş. Aslında sözlerinde bir artniyet yok. Orada eşin duysun da annesi de yardım etsin diye öyle söylemiş ama yanlış olmuş. Bazen böyle düşünmeden konuşabiliyorlar büyüklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…