Valla ben hiç.umursamamBir de kendini parçalamış temizlik yapıcam hazırlık yapıcam diye.
Topiğin ilk sayfasında ki listede yavrularımızın doğum tarihi de olsa ne güzel olur. Ekleyebilir micanım baksana senın 48 gun kalmış zaten . max o sekılde olur. ocak sonuna denk gelır. tam gunu gunu doğacak degıl bu bebıkler.
9 ay 10 gun bekleyen az oluyor. aynı güne denk gelenlerde olabılır. birbirimizi habersız bırakmayalım .
1 günle yay burcuyum canım :) yükselenim yengeç. Ay burcuma bakamadım yoğunluktan halaAkrep burcu olduğun içindir. Benim eşim de öyle.
Kadın geliyorsa mümkün mertebe sen iş yapma canım. Hatta o temizlerken izleme çünkü yapamadığını düşünüp kendimiz yapıyoruz ve yoruluyoruz. Artık yorulmak yok.
asıl sorun o zaten eskiden durabiliyordum az çok ama çocuk sütyen takınca inadına gelip oraya yapışıyor nasıl rahatsız oluyorum anlatamam. bir kere kesmişti resmen mide tarafımı.
yaziyor ya canim dogacak tarihiTopiğin ilk sayfasında ki listede yavrularımızın doğum tarihi de olsa ne güzel olur. Ekleyebilir mieslaa o zamanlar ?
Aaaa Tabikide CanımKalıp, Malzeme, Yapım Herbişeyi Anlatırım Ayrıca Yapımı O Kadar Zevkliki Yaptıkca Yapasın Geliyo
Ahhh keske ama nerde. O ne zman gelip gitse ben ağrıdan ölüyorum. Eşimde kızıyor. Ama elimde değil
İnşallah birdaha geldiğinde öyle yapıcam
Benim her çıkardığımda orada bir iz oluyor. Akşama doğru sanırım şişkinlik de artıyor iyice sıkmaya başlıyor. En iyisi evde durmak evdeyken sutyen de sorun olmaz. İç çamaşırı da. Ben okulda otursam bile çamaşırım ıslanıyor ıslak çamaşırla gezmek de hiç iyi değil.
haberdar edeceğim Arkadaşlarım saolun en azından kanama devam etmiyor buna da şükür Allah razı olsun Hepinizden
Aminnn İnş. Canım. Hepimiz İnş. Yapılır Yapılmazmı Ben Kapı Süsü, Magnet ve Lahusa Tacımızı Keçeden Yaptım
Eki Görüntüle 1337753 Eki Görüntüle 1337752
1 günle yay burcuyum canım :) yükselenim yengeç. Ay burcuma bakamadım yoğunluktan hala
Ben de bgn emzirme atleti aldim. Denedim sevdim.kis donemi zaten atlet daha iyi. Deneyince iyi ki de atlet almusim dedim.bence de sutyene gerek yok.ama gobek kismi biraz sıktı. Dogumdan sonra biraz daha rahat olur belki. 1beden buyuk almistim.bir beden buyuk alin kesinlikle.arkadaşım emzirme sütyenine hiç gerek yok,emzirme atleti al yeter demişti,,tabi atlet giyebiliyorsan ...
Valla ben hiç.umursamam
Gelseler bile evden geliyorlar yemeklerini yiyip gelsinler. Ben işten geliyorum
Açız diyorlar isterseniz kahvaltılık bir şeyler hazırlayalım diyorum.
Kv asla birine kötülemez bizi.
Soğuk olduğum halde sever.
Tabii herkesin yapısı farklı.
Aslanmış ay burcum :)Tamam işte su burcu yengeç de evcimendir
Doğacak tarihinde doğmaz ki çoğusu. Doğduğu tarihi dedim ben.yaziyor ya canim dogacak tarihi
Topiğin ilk sayfasında ki listede yavrularımızın doğum tarihi de olsa ne güzel olur. Ekleyebilir mieslaa o zamanlar ?
Kanamam oldu hastaneye gidiyorum nst çekilecekmiş gece de orda kalacağım Anladığım kadarıyla
Dün annem eşimin yanında doğumdan sonra tek başına sana bakamam yorulurum ben sana bakar temizlikle ilgilenirim kaynanan yemek yapsın bebekle ilgilensin dedi. Annemden zaten umudum yoktuda bari eşimin yanında demeseydi. Doğum yapacağın gün benim sohbet günüme denk gelirse gelemem sohbetimi kaçıramam dedi. Gelpte beni panik etme zaten rahat rahat gireyim bende dedim napayım. Garip gbi hissediyorum böyle yapınca kendimi.öeşimde dün annemler gidince ben annemi ablamı çağırırım 15 kala onlar yemek yapar sen yorulma son günlerde dedi. Gerek yok herkesin işi gücü var dedim bende. İstemiyorum hiçkimseyi. Hayırlısıyla normal doğum yapıp çarçabuk toparlanırım herşeyin üstesinden gelirim kimseye muhtaçolmam inş. Bana çok dua edin nolur. İki arada kalmak istemiyorum yoruldum. Kayınvalidemler annemin dediklerini duysalar ağızlarından düşürmezler bende sinir olurum ters ters davranmaya başlrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?