2015 Şubat Anneleri

Kraft twistin iki modeli var air mı arkadaşın
Bide port bebe ne oluyordu

Benim önceden adet sancım çok ağrılı oluyordu doğumum çokmu zor olurki kafama takıldı şimdi doktoruma sorayım bali

Geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim canım

ne oldu sizin memlekete habire sallanıyor. yalnız mısın evde<*

şehitlerin hatırına yıkılmadık zaten yoksa şimdiki hali azıttı iyice
yalnızım evet kahvaltı edip doktora gidecektim dolaptaki tabaklar kaymış kapağa kadar kapağı açtım biri düştü yüzüme çarpıyordu az daha

geçmiş olsun canım, bu yıl ne kadar çok oldu orda , sanki önceki yıllarda bu kadar deprem olmamıştı

valla bende bu kadar hatırlamıyorum geçen sene bi kere oldu ama o bile bu kadar şiddetli değildi 4,3 müş

Geçmiş olsun canım

teşekkür ederim

Geçmiş olsun ya inşallah bu sondur..

ay inşallah Allahtan gündüz oldu gece olup yalnız olsaydım çok korkardım eminim

Aksamdan beri giremedim tam 30 sayfa olmus. Simdi derse gircem az yazin.
Cimcimesultan gecmis olsun allah korusun

geçmiş olsun cimcimesultan uzak sayılmayız bursa da da oldu bu sene baya kendini hissettirdi hemde. allah bir daha 17 ağustos gibi zamanları yaşatmasın. umarım böyle az az sallanıp bütün enerjisini atar. ama sağolsunlar haberlerde felaket tellalı gibiler insan korkutmayı çok seviyorlar,ama bir önlem almak yok.

BESmeleyle çık evden.

Ay bu okul delirtcek beni ya yeni müdür yardımcısı gelmis bransdasimmis benden ders aliyolar en az ekdersi olan benim ben nasilsa gitcekmisim bidaha ugrasamazlarmis beni kurban seçmisler maas karsligna dusecekmisim simdi iyi mi surda uc hafta daha sinavdı nottu okulu idare etmeye dayanalim dedik karsiliginda hak mahrumiyetine beni ugratiyorlar kafam attı böyle yaparlarsa ben de 32de ayrilirim ne cekicem zaten ekdersm yol param benim hergun 40 km gel bidaha git yapiyorm otururum evimde

Gecmis olsun ben cok korkarim depremden hemen disari cikarim....

biraz önce kadının biri geldi engelliler için boyama kitabı satıyormuş . işyerınde 10 tane boyama kitabı oldu.
bana diyor göbek mi yaptın hamıle mısın=?
ben kadın böyle göbek mı olur?
bira göbeği diyecektim. tövbe tövbe.
maksat konuşmuş olmak.

Penguenler gibi biz yumurtlasak erkekler ustune otursa. Ama disi yemek bulmaya gidiyor erkek yumurtaya bakarken. Yine is annede

Halami soruyorlar yaaaa. Bende alirdim o boyamalardan ama hic icime sinmezdi...

Gecmis olsun ben cok korkarim depremden hemen disari cikarim....

ben dışarı çıkmadım camı açtım karşımdaki işyerine baktım onlar çıktı insan görmek rahatlattı heralde

Geçmiş olsun cimcimesultan gecen burda da olmustu cok korkmustum insan tedrgin ouyor

yalnız olsam hiç korkmam ama artık kendimden çok kızımı düşünüyorum nedense

Aksamdan beri giremedim tam 30 sayfa olmus. Simdi derse gircem az yazin.
Cimcimesultan gecmis olsun allah korusun

teşekkür ederim canım

sorma yaa hemen herkes facebookta yazmaya başlamış şiddetini falan
hani bir zamanlar bi espiri vardı deprem oldu ölmeyenler beğensin diye tweet atacaklar diye hakikaten öyle olacak

BESmeleyle çık evden.

dönüyor başımda sürekli bir bela ama hayırlısı
hep şükrediyorum Allah ın sevdiği kuluyum beni boş bırakmıyor diye

Penguenler gibi biz yumurtlasak erkekler ustune otursa. Ama disi yemek bulmaya gidiyor erkek yumurtaya bakarken. Yine is annede
aman Allah göstermesin . zaten oturmazlardı butun yumurtalar bozulurdu.
onların eline düşsek yanmışız.
iyiki karnımızda taşıyoruz.

adet sancılarım hiç olmadığı için o konuda birşey yazamam ama,10 haftalık düşüğümde belimden giren bütün vücuduma yayılan bir ağrı olmuştu soğuk ter döktüm bir girip bir çıkıyordu rahim ağzım çabuk kapandığından baya bir çekmiştim o ağrıyı sanırım öyle birşey ama biraz daha fazlası olur tabi sonuçta bebeğin çıkması için 10 cm açıklık gerekli.kolay açılmıyormuş ilk bebekte mesela 1cm açıklık için 1 .buçuk 2 saat gibi bir süre gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…