2015 Şubat Anneleri

benim tez çürüdü desene , Alahım kolay doğumlar nasip etsin, bi doğum hikayesinde okudum 7 cm açılma olmuş kadın evdeymiş ve farketmemiş çok az bi sancıydı önemsemedim yazmıştı

haha :) üff. yapardık valla.
bazı kokoş arkadaşlar boyardı yumurtaları tül mül de yapabilirdi.
daha uzar gider bu geyik.

Hemde nasıl vuruyor ya bazen ağlayasım geliyor.. yeter çocuğum amacın ne diye söyleniyorum

haha :) üff. yapardık valla.
bazı kokoş arkadaşlar boyardı yumurtaları tül mül de yapabilirdi.
daha uzar gider bu geyik.

kurdele geçirirlerdi : )) çıkınca saklamak için kabuk sandığı yapardık belki , süslü , haha ne güldüm beee

benim tez çürüdü desene , Alahım kolay doğumlar nasip etsin, bi doğum hikayesinde okudum 7 cm açılma olmuş kadın evdeymiş ve farketmemiş çok az bi sancıydı önemsemedim yazmıştı
herkesin farklı demekkı. aman sonuçta sancı yanı ne olacak.
kadınlar alışkın sancıya zaten.
dayanılamayacak gibi bir şey olsa zaten bayılırdı butun doğum yapanlar.
demek dayanılır bır sey.

herkesin farklı demekkı. aman sonuçta sancı yanı ne olacak.
kadınlar alışkın sancıya zaten.
dayanılamayacak gibi bir şey olsa zaten bayılırdı butun doğum yapanlar.
demek dayanılır bır sey.

he doğru doğum anında bayılan hiç duymadım , sanki sancım varkende uykum gelecekmiş gibi hissediyorum , daha kalk haydi açılman tamamlanmış derler belki : ))) hep bu hayallerrrrrr

Bnm arkadaş bekleyeyim biraz oyle gideyim demis evde dogurmak zorunda kalmış Allahtan üst komşusu ebeymis yardım a çağırmış lar :)

he doğru doğum anında bayılan hiç duymadım , sanki sancım varkende uykum gelecekmiş gibi hissediyorum , daha kalk haydi açılman tamamlanmış derler belki : ))) hep bu hayallerrrrrr
o adet zamanı olduğu gıbı sinirli oluyorsun ama herkesi fırçalamak ıstıyorsun.
ben eşime söylemedik laf bırakmamıştım. gerçi ben bır söyledım o on tane söyledı. adam halden de anlamıyor.
ben orda acı cekıyorum o benımle kavga etmekle meşgul.
birde ses çıkarma hastane burası dıyor.
takıntılı şey.

ay güldürdün beni , çekişe çekişe kavga etcez desene , benimki de alıngan küsüp gitmese bari : )))

Hmm anladım canım çok saol ben görmüştüm kendisini çok hoşuma gitti bakalım nasip artık canım zor karar vermiştim zaten bir ayımız var daha

Ztn sancı aralarında kadın uyumuyor bildiğin sızıyor. Ben adet sancım dad da yaşadım bunu doğumda kesin uyurum herhalde

Gecmis olsun dun benim kizda gece oksurdu bsya hic uyanmadi ama ben sabaha kadar saatbasi uyandim. bebisler gelince biri iyilesir biri hasta olur artik Allah bize güç versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…