hee .koldan popodan ıyı de başka yerlerden vurmasında.Popo :) küçük bir iğne
valla bende adet olunca öyle delı gıbı ağrımaz ama bebek düşünce yaşadım (14 haftalıktı buyuktu biraz)
öyle böyle bir ağrı değildi ölüyorum dıye bas bas bağırdım.
belim yerınden ayrılıyormuş gıbı hıssettım.
ama bana demedıler bebek düşüyor dıye bende konduramadım.
uyarsalardı keşke oyle korkuyla beraber yaşamazdım.
doğumda öyle bir şey sanırım.
haha :) üff. yapardık valla.yine de iyi , belki de yumurtalarımız için özel kaplar olurdu beli süre tutabileceğimiz, işe de getirirdik yanımızda koltukta otururmaya devam ederdik soğumasınlar diye,
belki burdan yazardık yumurtanın biri diğerlerinden daha soğuk , benim gibi olan var mı ? diye
biri çatlamış hastaneye götürüyorum derdik belkim : )))
Hemde nasıl vuruyor ya bazen ağlayasım geliyor.. yeter çocuğum amacın ne diye söyleniyorumAy ben sütyenimle çok mutluyum onsuz duramam sütyen almak hatta bnm için büyük zevktir dantellileri gidip renk renk alıyorum
Bu arada alaksız ama kızlar dün gece benim oğlan tepişirken içerde sol kaburgama bir batırdı ittirdi ayağını ki sıçradım yatakta ayyhh fln yaptım anı refleks olarak çok canım yandı kociş korktu bayaşuanda da sol kasık kemiğimi ittiriyor resmen o ittirdikçe kemiğim ağrıyor acıyor sizlerde de oluyor mu böyle bişi
haha :) üff. yapardık valla.
bazı kokoş arkadaşlar boyardı yumurtaları tül mül de yapabilirdi.
daha uzar gider bu geyik.
herkesin farklı demekkı. aman sonuçta sancı yanı ne olacak.benim tez çürüdü desene , Alahım kolay doğumlar nasip etsin, bi doğum hikayesinde okudum 7 cm açılma olmuş kadın evdeymiş ve farketmemiş çok az bi sancıydı önemsemedim yazmıştı
herkesin farklı demekkı. aman sonuçta sancı yanı ne olacak.
kadınlar alışkın sancıya zaten.
dayanılamayacak gibi bir şey olsa zaten bayılırdı butun doğum yapanlar.
demek dayanılır bır sey.
ben tek tek hangi arkadaş ne yapardı diye yazacaktım ama vazgeçtim alınırlar maazallah.kurdele geçirirlerdi : )) çıkınca saklamak için kabuk sandığı yapardık belki , süslü , haha ne güldüm beee
Silikon tabancası ile inci yapıstırmalar mı dersin (ben kesin bere örerdim yumurtaya)haha :) üff. yapardık valla.
bazı kokoş arkadaşlar boyardı yumurtaları tül mül de yapabilirdi.
daha uzar gider bu geyik.
Bnm arkadaş bekleyeyim biraz oyle gideyim demis evde dogurmak zorunda kalmış Allahtan üst komşusu ebeymis yardım a çağırmış lar :)benim tez çürüdü desene , Alahım kolay doğumlar nasip etsin, bi doğum hikayesinde okudum 7 cm açılma olmuş kadın evdeymiş ve farketmemiş çok az bi sancıydı önemsemedim yazmıştı
ben tek tek hangi arkadaş ne yapardı diye yazacaktım ama vazgeçtim alınırlar maazallah.
o adet zamanı olduğu gıbı sinirli oluyorsun ama herkesi fırçalamak ıstıyorsun.he doğru doğum anında bayılan hiç duymadım , sanki sancım varkende uykum gelecekmiş gibi hissediyorum , daha kalk haydi açılman tamamlanmış derler belki : ))) hep bu hayallerrrrrr
Silikon tabancası ile inci yapıstırmalar mı dersin (ben kesin bere örerdim yumurtaya)
o adet zamanı olduğu gıbı sinirli oluyorsun ama herkesi fırçalamak ıstıyorsun.
ben eşime söylemedik laf bırakmamıştım. gerçi ben bır söyledım o on tane söyledı. adam halden de anlamıyor.
ben orda acı cekıyorum o benımle kavga etmekle meşgul.
birde ses çıkarma hastane burası dıyor.
takıntılı şey.
Hmm anladım canım çok saol ben görmüştüm kendisini çok hoşuma gitti bakalım nasip artık canım zor karar vermiştim zaten bir ayımız var dahaya yok tavsiye etmemek değil
ben wollex i netten incelemiştim ama hiç birebir görmemiştim bulunduğum yerde satılmadığı için
akşam tesadüfen birinde gördüm
ve bana uymayacağını farkettim araba çok büyük tekerlekleri çok büyük kadın reyonların arasından geçerken zorlanıyordu
bebek içinde kaybolmuş resmen hantal duruyordu
eşimde sen bunu taşıyamazsın zaten dedi.
alamyı düşünüyorsan sende incele elinle.
benim dediğim model newyork manhattan kırmmızı
tamda istediğim modeldi ama akşam gördüm
bende öyleyim biraz fazla ayakta kalayım hemen vuruyor alttan tutuyorum bende
alay ediyorlar düşmez korkma diye
doktor yalancı kasılmaların başlamış hiç hissetmiyormusun dediğinde bişeyler hissediyorumda nerden bileyim doğum sancısı olduklarını ilk kez doğurcam demiştim
Bnm arkadaş bekleyeyim biraz oyle gideyim demis evde dogurmak zorunda kalmış Allahtan üst komşusu ebeymis yardım a çağırmış lar :)
canım ankarada doktorum var ama perinatolog değil o yüzden yardimci olamıyorum benAnkarali arkadaslarim ypkmu benimle ilgilenen ankarada iyi ilgili bir perinatolog ariorium
Ztn sancı aralarında kadın uyumuyor bildiğin sızıyor. Ben adet sancım dad da yaşadım bunu doğumda kesin uyurum herhaldehe doğru doğum anında bayılan hiç duymadım , sanki sancım varkende uykum gelecekmiş gibi hissediyorum , daha kalk haydi açılman tamamlanmış derler belki : ))) hep bu hayallerrrrrr
Gecmis olsun dun benim kizda gece oksurdu bsya hic uyanmadi ama ben sabaha kadar saatbasi uyandim. bebisler gelince biri iyilesir biri hasta olur artik Allah bize güç versin...Günaydın canlarrr şükür kötü bir haber yok topicte
cherish iyi olmna sevindim canim insallah muhim olmayan bisey oldugu kesinlesr de iyice rahat eder icin
@ideal senin neyin var kuzum yalanci kasilmalar mi acaba sen de doktordan iyi haberler ile dön inşallah
Gece kızım yine uyutmadi öksürük bitmek bilmeyen nazlar istekler sebepsiz aglmalaruyuyamadan ise gelince daha beter oluyorum. Tek ders boslugum vardi ne güzel onda da ortak sinav varmis bir arkadaş yok bugün diye yerine onun sınıfına beni sokarlar simdi kesin duydum moralim bozuldu uyuklmayi planliyordum o bi derscik molamda ya hep boşluğuma denk gelir boyle zaten
bugün safagimiz Tokat'ta kaldı 60 Allahın izniyle tabi
sesli güldüm yaaa.iremguzum da boşa yapmayın kabuklar fazla dayanmıyor derdi, belki kabukları uzun süre saklamak için bi yöntem de söyleyebilirdi : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?