2015 Şubat Anneleri

pardon sen soldakini sormuşsun
canım o port bebe değil port bebe aramanın üzerindeki oluuyor solda yerdeki ana kucağı oto koltuğu olarak geçiyor

diye biliyorum

o dusugu de yasadim dogumu da. Inan dogum daha kolay. Bebek guc veriyor insana. Sncilarin arasinda dinleniyorsun. Anne bebek beraber is basarmak gibi.
Aynen öyle benimde şansım olmadı pek gebeliklerimde doğumda en azından Sağlıcakla kucağına alacağını biliyorsun ama düşük ve diğerleri

Ogluma daha hic izletmedim cizgi film. Kitap okuyoruz. Kitap cumlesi gibi konusuyor. Ama bu defa da cok bilmis oldu. Istedigi birsey olunca anne ver ben.istiyorum, bu konu kapandi diyor. Bebeklikten beri surekli konustum n yaptiysak sebep sonuc acikladim. Simdi o acikliyor. Esim ikinciyle bu kadar ugrasma bu fena oldu diyor allah o gunleri gostersin de ugrasirim ins yine.

pardon sen soldakini sormuşsun
canım o port bebe değil port bebe aramanın üzerindeki oluuyor solda yerdeki ana kucağı oto koltuğu olarak geçiyor

diye biliyorum
adı ne bılmıyorum işte o soldakı taşıma şeyisi.
cunku evde kullanılan o beşik gibi şeye de ana kucağı dıyorlar. hepsı bırbırıne karıştı.

kız saat 12:30 oldu Allahını seversen hadi sen uyuyorsun kızında mı uyuyor.
sonra kalk gezmelere gıt.
ohh keyfımıze bak. maşallah.
Valla kızımda uyuyor Bebekliğinden belli uykusuna düşkün:) napiim kız

bugün ağdaya gittim göbek büyüdükçe yatmak da zorlaştı canımdan can gitti resmen
toplamda 3 dk sürdü ama bana sorsan 30 dk derim
Cimcime , bikini bölgesine yaptırabildin mi ağdayı?Ben çekiniyorum gitmeye /: En son gittiğimde işkence gibi gelmişti bana pof.

Valla kızımda uyuyor Bebekliğinden belli uykusuna düşkün:) napiim kız
Ama çok tatlı ya maşallah Allah bağışlasın.. Pek hevesleniyorum onun saçlarına geçen ki kıyafetlerine ilerde bi kızım olsun cik cik hiç susmasın istiyorum tamam oğlumda hiç susmuyor ama pek Nazlı erkek nazlı mı olur ya

C
canım biz pazar günü bu modelin siyah rengini aldık.görümcem 3 yıl kullanmış ve çok memnun kalmış.kullanışlı ve hantal değilmiş.

Cimcime , bikini bölgesine yaptırabildin mi ağdayı?Ben çekiniyorum gitmeye /: En son gittiğimde işkence gibi gelmişti bana pof.

aldırdım canım zaten orası için gidiyorum ben
artık cildimiz daha çok gerildiği için daha hassas haliyle biraz acıdı ama toplamda 5 dk sürmedi

adı ne bılmıyorum işte o soldakı taşıma şeyisi.
cunku evde kullanılan o beşik gibi şeye de ana kucağı dıyorlar. hepsı bırbırıne karıştı.

o taşıma şeyisi evde de kullanılıyor ben ana kucağı almayıp onu kullanacağım mesela
ama dediğin gibi herşey karıştı birbirine
eskiden tek tip araba olurdu herkes adını bebek arabası diye bilirdi

teşekkür ederim canım

kayu lösemi hastası ya o yüzden kel,daha şimdiden psikolojilerini bozuyorlar çocukların. bir arkadaşımız var onun çocuğu gece 4 te kalkıp pepe izliyormuş,bizim evde 7 8 tane çizgi film kanalı var bir tanesinde sadece eski çizgi filmler çıkarılıyor jetgiller,taş devri,şirinler vs ben hala izliyorum açıp ama şimdiki çizgi filmler gerçekten çok sinir bozucu o pepenin ağzına bir tane çakasım var o derece umarım çocuğum onu sevmez umarımmm

Mecburum ben de gitmeye, çünkü kendim alamıyorum bir de almaya kalkışsam herhalde saatler sürer.Senin adına sevindim kurtulmuşsun bir süreliğine :)

Ahhh canım bizimki çok geç konuştu. Bi konuştu tam konuştu. Susmuyo şimdide valla:) bazen bunaltıyo kızım nolur biraz sus diyorum. Ben süslemeyi çok seviyorum, bana diyolar bu kadar süsleme. Eee kız çocuğu, ikincide gelince artık ikisinide süslicem. Oyuncak bebek gibi oynuyorum kızımla:) renki gözlü olan erkekkkk seninkimiydi?

o dusugu de yasadim dogumu da. Inan dogum daha kolay. Bebek guc veriyor insana. Sncilarin arasinda dinleniyorsun. Anne bebek beraber is basarmak gibi.

eh bunu sen diyorsan doğrudur :) benim korkum yok açıkçası normal doğumdan dediğim gibi bu düşükleri yaşadığımdan doğum bana vız gelir gibi geliyor. hiç unutmam doktorum ilk kürtajımda sen bunu gık demeden atlattın ya sana doğum hiç birşey gelir emin ol dedi gözümden yaşlar süzülüyor ama sesim hiç çıkmamıştı sadece kendimi o kadar kasmışım vücudumu o kadar kapatmışım ki ertesi gün yataktan kalkamamıştım kaslarımın sızlamasına. o yüzden kendimi kasmamayı biliyorum artık D: bebek sana yardımcı olduğundan herşey allahın izni ile göz açıp kapayıncaya kadar biter. önemli olan sağlıklı olarak atlatmak doğumu.

Canım bu oto koltuğu bildiğim kadarıyla.Arabada kullanıyorsun aynı zamanda taşımak için de kullanılabilir bebişi.Ama ergonomikliği de önemli çok uzun süre oturmaması lazım diye biliyorum bebişlerin oto koltuğunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…