- 12 Ocak 2014
- 4.081
- 3.311
- 448
Rahatına düşkün canım keyfine göre yaşar.Ayy senin annen akıllara zarar. Duayı okumaya bile üşenmiş.
Rahatına mı düşkün yoksa hayat mı yordu acaba.?
Hemde ikinci doğumu olacak olmasına rağmen gebelik boyunca çok korkuyorum diyip duruyordu.hadi ya vay be ,
Bnm kardeşim wollex kullanıyor çok memnun. Tekerlek çıkmasını özellikle tavsiye etti. Evde yıkayıp kullanıyor mutfağa odaya onla götürüyor du. Ben bi tık ust olduğuna ınandıgım kraft twist air aldımHmm anladım canım çok saol ben görmüştüm kendisini çok hoşuma gitti bakalım nasip artık canım zor karar vermiştim zaten bir ayımız var daha
Neresi orası cimcimeay yine deprem oldu bu sefer diğerlerinden daha şiddetliydi mutfak dolabındaki tabaklar kafama düşecek sandım
sanırım biz her zaman takacak bişi bulabilecek tipleriz..doğunca daha zor işimiz gibi geliyor..geçen durduk yere ya bnm bi ihmalim yüzünden bebek ölürse diye bi fikre kapildim içim içimi yedibenımde aksam garip bir leke gıbı bır sey gelmıstı. dünya başıma yıkıldı resmen. biranda psikolojik olarak sancı gelmeye başladı. yuzum asıldı. eşim ne derse ters cevap vermeye başladım.
sonra baktım bir şey yokmuş ne olduğunu anlamadım.
dedım demekkı hala erkenmıs. 36 olsa o kadar endıse etmem heralde dıye dusuuyorumda . biz zamanı gelmeden rahata eremıycez sanırm.
geçen bi arkadaşımla konuştuk, bi fikir yürüttük ama ne derece çıkar bilinmez tecrübelilerden cvp bekliyorum, şimdi bu doğum sancıları adet sancılarının çok çok fazlasıymış ya , ağrı eşiğiyle de yakından ilgili bi durummuş, şimdi misal ben adet olurken hiç ağrı yaşamazdım bi giderdim wc ye hasta olmuşum sadece üşüttüğüm zamanlar ağrım olurdu, acep benim ağrı eşiğim mi yüksek ? doğum sancısını da azcık daha az ağrıyla atlatabilir mi benim gibi olanlar ?
yav yeter yav burda kendı kendıme gulup duruyorum. :)) ne komik kadınsın.@Litchi silikon zararlı kabuktaki gözeneklerden kimyasal girer derdi : ))
Neresi orası cimcime
onları bende düşünüyorum ama sanırım herkese oluyormuş .sanırım biz her zaman takacak bişi bulabilecek tipleriz..doğunca daha zor işimiz gibi geliyor..geçen durduk yere ya bnm bi ihmalim yüzünden bebek ölürse diye bi fikre kapildim içim içimi yedi
yav yeter yav burda kendı kendıme gulup duruyorum. :)) ne komik kadınsın.
Arkadaşımda kraft twist kullanıyor tavsiye etmedi çocuğun oturduğu yer yetersiz dedi onuda almayı düşünmüştüm aslında birde benim olmazsa olmazım arabanın portbebe olma özelliğininde olmasıydı kraftta buda yok diye wollexe karar kıldık yoksa oda çok şık bir arabaBnm kardeşim wollex kullanıyor çok memnun. Tekerlek çıkmasını özellikle tavsiye etti. Evde yıkayıp kullanıyor mutfağa odaya onla götürüyor du. Ben bi tık ust olduğuna ınandıgım kraft twist air aldım
ne oldu sizin memlekete habire sallanıyor. yalnız mısın evde<*ay yine deprem oldu bu sefer diğerlerinden daha şiddetliydi mutfak dolabındaki tabaklar kafama düşecek sandım
çanakkale canım
Tşk ederim :)şu siteden almışlardı
http://www.akgunzuccaciye.com/produ...50-cc-cam-sise-1-kolisi-25-adetlidir_297.html
içindeki kolonyayıda kolonya döküp istediğin renk gıda boyasıyla renklendiriyormuşsun,üstünede sticker baskı yaptırıyormuşsun,daha da süslemek istersen kurdela falan yapabilirsin :)
Geçmiş olsun canımay yine deprem oldu bu sefer diğerlerinden daha şiddetliydi mutfak dolabındaki tabaklar kafama düşecek sandım
geçen bi arkadaşımla konuştuk, bi fikir yürüttük ama ne derece çıkar bilinmez tecrübelilerden cvp bekliyorum, şimdi bu doğum sancıları adet sancılarının çok çok fazlasıymış ya , ağrı eşiğiyle de yakından ilgili bi durummuş, şimdi misal ben adet olurken hiç ağrı yaşamazdım bi giderdim wc ye hasta olmuşum sadece üşüttüğüm zamanlar ağrım olurdu, acep benim ağrı eşiğim mi yüksek ? doğum sancısını da azcık daha az ağrıyla atlatabilir mi benim gibi olanlar ?
Bence kdn olmak genç kızlıktan itibaren zor adet sancısı her ay başa bela. Bu arada bnm düşüğüm 6 haftalık tı bende adet sancısını birer saat olarak üç kere çekmiş gibi olmuştum.sancıyı tarif etmek için öyle söylemiştir
bazı kadınlar adet olurken sancı olmaz
ama doğum bambaşka bişey olsa gerek
dediği doğru mesela adet sancısının kat kat fazlası
nerden biliyorumdüşük yaparken yaşadım o iğrenç sancıyı rahim açılsın diye ilaç verdiler sanırım suni sancıydı bilmiyorum tam..bu kadar sancıya doğursaydım keşke diye ağlamıştım şuda var doğurduktan sonra hiçbir sancı kalmıyo diyorlar ya onda haklılar düşük oldu sancım bitti odada benle yatan kızlasabaha kadar konuştuk sohbet ettik daha birkaç saat önce yerlerde sürünen ben yatakta keyif yapıyordum..
kadın olmak ne zormuş evlendiğin gün başlıyor zorlugu bazen diyorum bekar olmak vardı
Geçmiş olsun ya inşallah bu sondur..çanakkale canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?