2015 Şubat Anneleri

Canım anakucağı o ayrıda satılıyor heryerde

evet yaaa ben bir defa seyrettim sinir oldum birde lauranın yıldızı vardı kız yıldızla konuşup ondan süper güçler alıyordu
şimdiki çocuklar sabahtan akşama kadar kalkmıyorlar başından
ben şahsen çizgi film açmayı yada en azından onları açmayı düşünmüyorum gerekirse eski çizgi filmlerin cd lerini alırım artık

Mecburum ben de gitmeye, çünkü kendim alamıyorum bir de almaya kalkışsam herhalde saatler sürer.Senin adına sevindim kurtulmuşsun bir süreliğine :)

ben göbeğimden aşağısını göremiyorumki
hem uzun zamandır gidiyorum o yüzden utanma kalmadı artık bende

Ben de göremiyorum da aynayı karşıma koyup belki uğraşırım diye düşünüyordum.Ama şu an neye benzediğini bile bilemiyorum alt tarafımın en son göreli çok uzun bir süre oldu malum Utanmaktan ziyade dediğin gibi sağa dön sola dön , kendimi o ağda masasında kıyıya vuran balina gibi hissediyorum.

Saka miymis o ya kilo sanmak icin nasıl bir ruh halinde olmak gerek sirf konusnak icin konusuyo baziları da

Pepppe peppeeeee çok üzülüyoor (hatırımdan silinmeyen melodi ) Pepe bi de uyuz:)

bi dönem gece uykuda bile beynimin icinde dönüp duran bir kaset gibiydi o sarkilar kurtulmak isteyip kurtulamiyon da illet gibi yapisip kalıyor

Ben de artik kendim halledemiyorum tirnaklarimi bile zor kestim kanattım hep. Doguma yakin giderim kuafore artik napim el mahkum normalde yaptramam asla da

Ay bi allahın kulu da görmedim ki hamileye yardimci olmaya çalışan..ne kdr duyarsız olmuş Millet ya hayret doğrusu

anladım canım, işte benimki avuntu : ))) nasip kısmet, mesela hep 2. den sonraki doğumlar çok kolaydır derler abkan 4. de çok zorlanmış , hiç bişey söylendiği gibi değil demekki

Ben de artik kendim halledemiyorum tirnaklarimi bile zor kestim kanattım hep. Doguma yakin giderim kuafore artik napim el mahkum normalde yaptramam asla da
öyle şekerim öyle en iyisi kuaför,kendi canımızı yaktığımızla kalıyoruz öbür türlü.

öyle evet bende duymuştum 10 cm ulaşana kadar 10 - 15 saat sancı çekiliyormuş , hayırlısı ne diyelim ya ,

ana kucağı diye biliyorum ben onu oto koltuğu da oLuyor hatta maxi cossi ye bak bi de istersen canim

benim bebekte kasılıyo hissediyorum, az önce arkadaşa dedim (arkadaşım bekar ) geriniyodur daracık yer napsın çocuk diyor

benim arkadaşımda çok nazlı duygusal kırılgan bi kızdı, 23 saat sancı çekmiş, zamanından önce tansiyonu çıktığı için suni sancı vermişler öyle normal doğurmuş , çok zor oldu benimki ama yine olsa yine normal doğururdum dedi

Kızlar oto koltuğuyla taşıma puseti ayrı. Oto koltuğunu puset yerinede kullanırım diyenler, onu takması çıkarması bi dert. Birde taşımak içinde olsa puset ağır oluyo, kucağımda taşırım daha iyi diyosun çocuğu. Ama eşler taşıyacaksa sorun yok:) bizim arabada şimdi 2 koltuk olacak arkada. Yakında sığmıycaz:) size tavsiyem evde kullanılan ana kucaklarından edinin. Bana hediye gelmişti. Çok kullanışlı oluyo. Ben mutfağa getiriyordum yemeğimi yapıyordum, müziğini açıyodum falan. Yaklaşık 5 ay falan yatanildi benim kızım onda.çokta rahat oluyo. Her bütçeye göre var.

Doğumdan sonra niye hastaneye gidiyorsun? Bir de neden öyle söyledi ki?

Ay bi allahın kulu da görmedim ki hamileye yardimci olmaya çalışan..ne kdr duyarsız olmuş Millet ya hayret doğrusu
Yorumunu da okudum da cevap yazayim dedim. Hala hamileye yeni annelere değer veren işini kolaylaştıran iyi insanlar var. Okulumda biri ben olmak uzere 3 öğretmen arkadaşa idare ve diger arkadaslar o kadar yardimci oldular ki. Ucumuzun de dersleri öğlene kadar. Birinin iki küçük çocuğu var, diğeri emziriyor ben de hamileyim işte. Bizim programlar süper öğlen çıkıyoruz diğer arkadaslarin ise daha dağınık ama hepsinden allah razı olsun hocam biz de gectik o yollardan deyip anlayisli davranıyorlar. Benim okulum rahat ama ben yine de 32 de ayrıldım. Artik evdeyim. Kac defa daha hamile kalicam ki

Doğumdan sonra niye hastaneye gidiyorsun? Bir de neden öyle söyledi ki?

zaten adam sorunlu bir tip herhalde büyük bir ihtimal kontrole veya çocuğu hastaneye götürmek için demiştir. doğumunu yap daha özel hastane yok işte diyor,kıza hamileliği zehir ediyor. allah yardımcısı olsun

Iznim bitince de doktorum heyet veriyor senden ve bebeginden onemli hiç bi şey yok diyor aile hekimim de rapor da sıkıntı cikarmaz böylece kısmetse 2. Dönem kapanır. Dogurun diyen çok da hamileye anneye önem veren çok az malesef ülkemizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…