2015 Şubat Anneleri


maşallah maşallah kaç kilo doğacak bu bebiş merak içindeyim döner o sana güveniyoruz hepimiz
 
Eslaacığım başın sağolsun canım.Ama şunu bil ki gerçekten de iyi ki seninle yaşamış sen büyütmüş ve ona güzel bir hayat sunmuşsun.Üzüntünü tahmin edebiliyorum,benim de muhabbet kuşlarım var , resmen arkadaşım onlar benim.Şu an bebikin daha önemli lütfen kendini üzme canım benim.
 

sağol canım yok artık ağlamıyorum. o an gördüm fena oldum şimdi iyiyim. ne yapalım bu kadarmış ömrü
 
Ben de sarmistim ama çoğu kaynaktan okuduğum hiçbir faydası olan birşey olmadığı yönünde ama yine de tedbiri elden bırakmamak Sonucta kış aylarinda olcaz sarsak da sorun olmaz sanırım oglumda haziran sıcaklarında sarmistim :)
 
Kızlarrr iyiyim diye diye nazar mı ettim kendime yemek borum yanıyorrrrr.. Gerçi çok şükür yeni başladı. Çok öncesen başlayanlarda var. Takvimimde saçları çıkmaya başladı diyo ondanmı acaba.
Yıkadığım herşeyini ütüledim bebişimin:) yeni aldığım bikaçşey kaldı. Daha alırsam diye bekletiyorum onlarıda. Kayınvalidem aradı, geliyim kalıyım yapayım işini gücünü diye. Yok anne dedim yapıyorum yavaş yavaş. İş yapmaya değilde kalmaya çağırcam gelsin haftasonu:)
 
Sizin kocalarınız tek erkek çocuk mu?
Ya valla böyle kıymetli gelinleri gördükçe kendimi Çok kötü hissediyorum.
 
Benim kv de sarma sarmış, katmer,pişi yapmış yollamış. Her zaman yemeğimi yollar. Alalh razı olsun ondan. İlk dogumumda da çocuguma annemden fazla baktı. Bebeğime gece baktı uyu dedi bana. acıkınca kaldırdı beni. Bir rahat ettim ki sormayın. Biliyorum ki ; kv beni hiç bi zaman zor durumda bırakmaz. Annemden farksızdır. Temizliğimi, yemeğimi, ütümü yaptı. Doğumumda beni yeri geldi giydirdi. Eşim tek çocuk değil bu arada.
 
Seninki daha süpermiş canım. O zaman yöreyle ilgili bir şey.
 
bir açayım dedim; bugün diş ağrısından muzdaribim kızlar
bir ara iyiydim sofrayı hazırladım; yemeği yedik başladı yine, eşime dedim sofra senin mutfağı da topla ben yatıyorum; mis yapmış mutfağı
uyusam sabah olsa da bir şey kalmasa keşke
 

böyle kv öyle imreniyorum ki
elinden her iş gelen gelinine kızı gibi davranan çok şanslıısın
benimki ne iş bilir ne aş başkasından bekler acayip tembeldir
 
Benim kayınvalide bir tek selam yollar bana başka da bir şey yapıp yollamaz.Aman sizinkilere nazar değmesin normal olan zaten bir şeyler yapması , yanınızda olması.Çok dertliyim bu konuda /:
 
Sizin kocalarınız tek erkek çocuk mu?
Ya valla böyle kıymetli gelinleri gördükçe kendimi Çok kötü hissediyorum.
Yok canım 3 erkekler. Hatta 1 tane eltim var. Ama hep diyorum ben, Allah razıolsun kayınvalidemden. 4,5 yıl oldu daha bir kere tartışmamız olmamıştır maşaAllah. Hep gelinlerini tutar. Hatta gel bende kal değişiklik olur yada ben geleyim işini gücünü hafifleteyim artık son zamanların zorlanıyosundur dedi. Ben istemedim. İyiyim şimdi çok şükür dedim. Doğumdan sonra yaparsın dedim:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…