2015 Şubat Anneleri

Şikayet etmeyi bi denesin canım. Çünkü yönetmelikte açıkça belirtiyor süt iznini anne istediği saat kullanır diye. İşverenin ya da amirin bu saatlere müdahale etme hakkı yok. Nasıl bu kadar vicdansız oluyor bu insanlar ya.
Tabi son dönem okul idarecileri torpille atandıkları için nasılsa dokunan olmaz diye istedikleri gibi at koşturuyorlar. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, el kadar bebenin hakkını yanlarına koymasın

benim yeğenlerimde öyleydi gece sesleri çıkmazdı gündüzde uyurlardı uyansında sevelim diye başında beklerdik
şimdi okuyorum yeni doğum yapanları 24saat uyumayanlar bebekle sabhalayanlar falan farkı ne ki

Mattika nın dediği gibi huzur olayı olabilir. Bizim stresimiz bebişe geçerse huzursuz olup ağlayabilşr. Ama biz sakin huzurlu olursak onu hissedip güvenle uyuyabilir.

benim yeğenlerimde öyleydi gece sesleri çıkmazdı gündüzde uyurlardı uyansında sevelim diye başında beklerdik
şimdi okuyorum yeni doğum yapanları 24saat uyumayanlar bebekle sabhalayanlar falan farkı ne ki
Varmış öyleleride. İnşallah Bizimkilerde sakin olur.

fast food,hamburger,patates ve margarin kısmı tamamda pizza olmadan olmaz. çok sevıyorum ve yıyorum maalesef.

evde denedin mi hiç ? daha güzel oluyor malzemelerin kalitesini sen belirliyosun en güzeli bu, ben fırından hamuru alıyorum daha pratik oluyor öyle yapınca , pide fırını ama

bir kaç listede bende okudum nevresim ama gerek yok bence ne olursa olsun hastane ortamı 2 gün için o kadar ayrıntıya gerek
Hastane hijyenine güenmiycezde neye güvencez. Kaç derecede kaynatılıyorlar kim bilir. Doktor hanımlar ne der bu konuda ? Benim annem hemşire ve sterilizasyonun çok olduğunu söylüyo hastanelerde. Gerçi annem çapa ve cerrahpaşada çalışmış 20 yıl önce. Şartların dahada iyileştiğini düşünüyorum

Maşallah boyuda iyimiş kiloda.
Diş ağrısı hiç çekilmiyor en zoru. ALLAH ( kolaylık versin.

Benimkide en az 5 çocuk istiyo. Ev çoluk çocuk dolsunmuş. Hiç beni düşünen yok.

işte önemli olan çocuk yapmak değil ki , onlara güzel bi gelecek sunabilmek , benim gönlümden 3 geçiyor ama 3. daha sonraları 2.yi de fazla uzatmadan yaparım heralde , tabi kısmet ederse Rabbim

[QE="serefraz: 38374077, member: 605320"]Bu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmaz bogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina [/QUOTE]

Yaa nasilbir sacmalik bu, program yapilirken hic mi soz hakkiniz yok veya bu gibi durumlarda hakkinizi arayabileceginizbir makam...

nevresim koyanlar ya cok pimpirikli yada görsellik için koyuyorlar bilemedim birkaç yerde okumuştum pike falan götüren vardı o kadar ayrınıtıya gerek yok nede olsa hastane ortamı kapısından içeri girer girmez geriliyorum kokusundan eve gelince üstüme sinmiş oluyor doğru makineye çamaşırlar

Aslında bu da güzelmiş. Ama diğerini daha çok beğendiysen geri gönder. Bi şe sorcam bedeni nasıl aldın. en çok beden büyük küçük gelir diye korkuyorum :/
Ben nirmalde s ve xs giyerdim. Lohusa pijama ve geceligimi m istedim. Denedim tam oldu. Bir beden buyuk al bence.

evde denedin mi hiç ? daha güzel oluyor malzemelerin kalitesini sen belirliyosun en güzeli bu, ben fırından hamuru alıyorum daha pratik oluyor öyle yapınca , pide fırını ama
Amannn. Kız ben ayakta zorla duruyorum pizza nasıl yapıcam. Hele şu anda ağrımadık yerim yok. Neyseki dün gaza geldim yemek yaptım ondan kalmıştı da yedim.

işte önemli olan çocuk yapmak değil ki , onlara güzel bi gelecek sunabilmek , benim gönlümden 3 geçiyor ama 3. daha sonraları 2.yi de fazla uzatmadan yaparım heralde , tabi kısmet ederse Rabbim
3 bende isterim Allah nasip ederse. Biz iki kardeşiz Hep istersim bi tane daha. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda

aynen bende de var tekrarlayan seslere gıcık olma durumu,saat musluk damlaması ifrit olurum uyuyamam yani, benim kız hiç hıçkırmıyor mu acaba ben hissetmiyorum hiç

Benim bildiğim tatile giderken götürüyo insanlar nevresim vs. Hastanede bi tuhafıma gitti. Kimsede de şahit olmadım. Dediğin gbi hastanedeki o kanla karışık alkolümsü koku mahvediyo zaten insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…