Bu öyle böyle değil boyamışlar süslemişler fosforlu falan birde ok işareti ile zili işaret etmişler.Kimse bakmıyor ki esoba, millet görmüyor bile.Bizim millete öyle yazı mazı işlemez biliyorsun.
Şikayet etmeyi bi denesin canım. Çünkü yönetmelikte açıkça belirtiyor süt iznini anne istediği saat kullanır diye. İşverenin ya da amirin bu saatlere müdahale etme hakkı yok. Nasıl bu kadar vicdansız oluyor bu insanlar ya.Bu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmazbogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina
Ne çıtı.Ya sizin karnınızdan çıt diye ses geliyormuuu ??
Benim iki aydır geliyor geçen internette araştırdım başına gelenler varmış ama bizim içimizde var mı onu merak ettim :)
benim yeğenlerimde öyleydi gece sesleri çıkmazdı gündüzde uyurlardı uyansında sevelim diye başında beklerdik
şimdi okuyorum yeni doğum yapanları 24saat uyumayanlar bebekle sabhalayanlar falan farkı ne ki
Varmış öyleleride. İnşallah Bizimkilerde sakin olur.benim yeğenlerimde öyleydi gece sesleri çıkmazdı gündüzde uyurlardı uyansında sevelim diye başında beklerdik
şimdi okuyorum yeni doğum yapanları 24saat uyumayanlar bebekle sabhalayanlar falan farkı ne ki
Annen duymasın.Bi de ocak annelerinden bazıları nevresim de koymus cantalarina koymak lazım mi
fast food,hamburger,patates ve margarin kısmı tamamda pizza olmadan olmaz. çok sevıyorum ve yıyorum maalesef.
Hastane hijyenine güenmiycezde neye güvencez. Kaç derecede kaynatılıyorlar kim bilir. Doktor hanımlar ne der bu konuda ? Benim annem hemşire ve sterilizasyonun çok olduğunu söylüyo hastanelerde. Gerçi annem çapa ve cerrahpaşada çalışmış 20 yıl önce. Şartların dahada iyileştiğini düşünüyorumbir kaç listede bende okudum nevresim ama gerek yok bence ne olursa olsun hastane ortamı 2 gün için o kadar ayrıntıya gerek
Maşallah boyuda iyimiş kiloda.selam kızlar dişim birazcık düzeldi sonunda...
bugün kontrolüm vardı dr da izin verdi yarın diş bölümüne gideceğim hastaneye.
her şey yolunda dedi dr ama bağırsak görüntüsüne tekrar inceleyelim bir dahaki gelişine, geçici bir şey olabilir; dedi. (dilate görünümdeymiş)
2 hafta sonra çağırdı nst ye başlayacakmışım.
kızım da 1900 g 44 cm olmuş
Benimkide en az 5 çocuk istiyo. Ev çoluk çocuk dolsunmuş. Hiç beni düşünen yok.
Hastane hijyenine güenmiycezde neye güvencez. Kaç derecede kaynatılıyorlar kim bilir. Doktor hanımlar ne der bu konuda ? Benim annem hemşire ve sterilizasyonun çok olduğunu söylüyo hastanelerde. Gerçi annem çapa ve cerrahpaşada çalışmış 20 yıl önce. Şartların dahada iyileştiğini düşünüyorum
Ben nirmalde s ve xs giyerdim. Lohusa pijama ve geceligimi m istedim. Denedim tam oldu. Bir beden buyuk al bence.Aslında bu da güzelmiş. Ama diğerini daha çok beğendiysen geri gönder. Bi şe sorcam bedeni nasıl aldın. en çok beden büyük küçük gelir diye korkuyorum :/
Amannn. Kız ben ayakta zorla duruyorum pizza nasıl yapıcam. Hele şu anda ağrımadık yerim yok. Neyseki dün gaza geldim yemek yaptım ondan kalmıştı da yedim.evde denedin mi hiç ? daha güzel oluyor malzemelerin kalitesini sen belirliyosun en güzeli bu, ben fırından hamuru alıyorum daha pratik oluyor öyle yapınca , pide fırını ama
3 bende isterim Allah nasip ederse. Biz iki kardeşiz Hep istersim bi tane daha. Rabbim hayırlısını versin hakkımızdaişte önemli olan çocuk yapmak değil ki , onlara güzel bi gelecek sunabilmek , benim gönlümden 3 geçiyor ama 3. daha sonraları 2.yi de fazla uzatmadan yaparım heralde , tabi kısmet ederse Rabbim
ay evet yaaa kesiiinnnn :))))sen koysanda annen gördümü çıkarır
bi de ben oyle ritmik seylere cok takıntılıyımdır..saatin tiktakları falan cok rahatsız eder beni..asla uyuyamam..bnm minnoşunda gece yattıgımda hıckıracagı tutuyor kafam oraya takılıyor geçene kdr uyuyamıyorum :)
Benim bildiğim tatile giderken götürüyo insanlar nevresim vs. Hastanede bi tuhafıma gitti. Kimsede de şahit olmadım. Dediğin gbi hastanedeki o kanla karışık alkolümsü koku mahvediyo zaten insanınevresim koyanlar ya cok pimpirikli yada görsellik için koyuyorlar bilemedim birkaç yerde okumuştum pike falan götüren vardı o kadar ayrınıtıya gerek yok nede olsa hastane ortamı kapısından içeri girer girmez geriliyorum kokusundan eve gelince üstüme sinmiş oluyor doğru makineye çamaşırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?