2015 Şubat Anneleri

Bende Başkasınınkini duyunca çok kötü oluyorum,geriliyorum.
@iremguzum gelse söyler kendimizinki ağlayınca nasıl oluyormuşuz. Ayrıca S serefraz85 ve @mattika da bilirler.

Normalde panik biri degilsen alisiyorsun o aglamalara.zaten bisure sonra aglamalari ile dertlerini anlatiyolar o dili cozuyorsun hersey daha kolay oluyor sakin ve zamaninda davraninca yalnız acı agrı cekme aglamalariysa is degisiyor o zaman careszlikten derdini gecrememekten geriliyorsun uzuluyorsun kendini kotu hissediyorsun o fena iste benmki reflu ve alerji yuzunden karın ağrısı cekerdi hep biturlu rahatltamadgmz zamanlar olurdu cilginlar gibi aglardi o zaman elim ayagim dolasrdi bir tek kahrimdan ama her cocuk böyle olcak diye bisey yok normal aglmalar bisure sonra rutin geliyo zaten ninni gibi:)

Alin yine de hastaneler bu tarz seylerde bire üç bedel yaziyor soygunculuk yapcam diye sana hizmet gibi bol bol ped pamuk steril bez vb getriolar ya hepsinin barkodu var hemen dosyana yapstriolar fazla fazla elinde olmasinda yarar var bence

Bi de ocak annelerinden bazıları nevresim de koymus cantalarina koymak lazım mi

Ozel hastanede gerek yok bence zaten sürekli degsiyorlar

Masallah kuzuna canm

Ay ne korkunç insanlar var ya yazık günah değil mi o kadına bebeğine nasıl böyle vicdanSiz olunur aklim almıyor

Hayir erkek olman insan olmna mani mi bunu anlamiyorum ben alternatif dene ne demek buyur sen emzir diyeceksin böylesine

Ülkemizde gerçekten insanlık diye bişey kalmadı. Allah insanlara böyle eziyet edenlerin cezasını verir inşallah.

Amin canim anladim ki kadinin degeri yeri hep ayni bu ülkede

Bu öyle böyle değil boyamışlar süslemişler fosforlu falan birde ok işareti ile zili işaret etmişler.

Ne kadar biktirdilarsa artik belki cok zor uyuyan hassas bir bebistir

Bilmiyorum ne yapicak sonrası icin de karsi karşıya gelmk istemiyor anladigim program degsnce yine zorluk yaparlar korkusuna.arastriyordu kendince insallah hallolur

Ne çıtı.
Bunlar çekirdek mi çitliyo içerde

Kemik kiriyolardir belki:)

Varmış öyleleride. İnşallah Bizimkilerde sakin olur.

Aaaaaamiiiiiiinnnnn insallah

işte önemli olan çocuk yapmak değil ki , onlara güzel bi gelecek sunabilmek , benim gönlümden 3 geçiyor ama 3. daha sonraları 2.yi de fazla uzatmadan yaparım heralde , tabi kısmet ederse Rabbim
Canım sende 5 lik ışık görüyorum.

korkma ya bişey olmaz inşallah
bende dayanamıyorum bazen annemgilin yaptığı sucuktan çiğ çiğ yiyorum çiğ daha hoşuma gidiyor

Onlar sadece yıkamakla kalmıyor Zefiran diye bir dezenfektanla iyice dezenfekte ediliyor. Büyük olasılıkla Dr bize de önericek onu.

Benim bildiğim tatile giderken götürüyo insanlar nevresim vs. Hastanede bi tuhafıma gitti. Kimsede de şahit olmadım. Dediğin gbi hastanedeki o kanla karışık alkolümsü koku mahvediyo zaten insanı
Ben çok alışkınım her çeşit hastaneye. Koku moku duymuyorum artık. Her bölümde birinin yatmışllığı var.
Ben kolonya kokusuna dayanamıyorum.

korkma ya bişey olmaz inşallah
bende dayanamıyorum bazen annemgilin yaptığı sucuktan çiğ çiğ yiyorum çiğ daha hoşuma gidiyor

hani heryerde yazıyor ya çiğ et zararlı falan diye aklıma yer etmiş çok yemedim zaten ama yinede pişman oldum neyse unuttum gitti
bende çiğ sucuğu çok severim birde ev yapımı kayseri sucuğu olursa ımmm

Amannn. Kız ben ayakta zorla duruyorum pizza nasıl yapıcam. Hele şu anda ağrımadık yerim yok. Neyseki dün gaza geldim yemek yaptım ondan kalmıştı da yedim.

Ben aç aç yatıyorum ödevlerle ilgilendim sabahtan beri şimdi de garip ağrılar var. Yattım ben de. Pizza söyliycem sanırım

Ben çok alışkınım her çeşit hastaneye. Koku moku duymuyorum artık. Her bölümde birinin yatmışllığı var.
Ben kolonya kokusuna dayanamıyorum.
Allah yardımcıları olsun hastanede yatanların canım. Psikolojisi yeter oranın. Her yanında çeşit çeşit dertli insan oluyo ben çok üzülüyorum öyle şeylere. Ben lavanta kolonyasını tütün kolonyasını sevmem illa limon kolonyası olacak kullanacaksam.

İşte ne olursa olsun mutlaka bir şekilde rahatsızlığı oluyor bebek veya çocukken. Anne olmak ondan kıymetli demek.
Eskiden bilmezdim şimdi büyük rahatsızlığı olan çocukları görünce daha çok etkileniyorum
Diyorum dünyaya getirmek ne kadar zor sonrada gözünden sakındığın çocuğunun hastalığını görüyorsun.
Allahım kimseye yaşatmasın,dermansız dert vermesin.
Ben ağlak,duygusal delinin tekiydim şimdi bin beter oldum.

Allah onları bildiği gibi yapsın nasıl üzüldüm,bu adamları öldürsen katil olmazsın tövbe tövbe ...

Kızlar ben mi çok hassasım ya? Artık gün sonunda belim ağrıyor kendimi eve zor atıyorum okuldan çıkıp doktora gittik bu arada çok şükür Allahıma bir sıkıntı yok sonra yemek yedik eşime çay bile içirmedim restaurantta belim çok ağrıdı ve yoruldumeve geldim ev de merdivenli ya üst kata çıkmaya bile üşeniyorum artık ya. Ayrıca ben daha hiçbişey almadım ama bu gidişle mağaza falanda gezemicem hiç dayanamıyorum. Siz ne kadar dayanıklısınız? Bide 10 kilo almışım. Demekki 20 kilo alsam oturup kalıcam yerimde

Yaa nasilbir sacmalik bu, program yapilirken hic mi soz hakkiniz yok veya bu gibi durumlarda hakkinizi arayabileceginizbir makam...[/QUOTE]

Iste adamina gore degsiyor illa ki talepte bulunuyon da olur olmaz kismetine kalmis. Su an okulda duzen karisik ben izne ayrilcam yerime biri gelcek, ben haric uc idari yardimci atanmis onlara bizden ders alip verme mevzusu var, bi gecici gorevli vardi o gitti yerine biri girevlndrilcek falan yani kokten bi degisim olcak nasilsa habire oynayip ugrasmayalim diye su an arkadası eski arkadasin programindan devam ettiriyorlar. Atladiklari bisey var ki giden emzikli biri degildi neticede bu program kucuk bi bebegi magdur ediyor su an. Onu bekletecegne idare et dimi daha ne tas koyuyon

Kizlar isten geldigimden beri befes alamiyorum. Saga yattim sola yattim oturdum. Yok olmuyo nefesim daraliyo. Sirtimin arkadinda da bi agri. Hani bogaziniza bi se takilir da agrisi sirta vurur ya ole bi se.. Poff basiniza geldi mi var mi caresi

evde denedin mi hiç ? daha güzel oluyor malzemelerin kalitesini sen belirliyosun en güzeli bu, ben fırından hamuru alıyorum daha pratik oluyor öyle yapınca , pide fırını ama
annem de kendi yapıyor dısardakinden guzel oluyor valla tüm sevdiğimiz malzemeleri koyuyor ay cok fena acıktım sehpayı kemircem brzdan..kocis de gelemedi ki yemek yiyelim

hani heryerde yazıyor ya çiğ et zararlı falan diye aklıma yer etmiş çok yemedim zaten ama yinede pişman oldum neyse unuttum gitti
bende çiğ sucuğu çok severim birde ev yapımı kayseri sucuğu olursa ımmm

Toksoplazma riski yüzünden canım. Çiğ etten geçiyor. İçin rahat etmezse birkaç gün sonra toksoplazma testi yaptır kanında. IgM olanını yaptır. Ilk başlarda yaptırdın mı? Igg olanı pozitifse toksoplazma etkilemeyebilir yine de test yaptırmak lazım. Hani bir arkadaş vardı toksoplazma dahil bazı testler yaptırmıştı da Dr u risk görüp amniyosentez istemişti. Sonrasını hatırlarsınız. O yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor. Çip ete bile dokunmamalı. Sebzeler iyice yıkanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…