Kuzucum artık zaten bir şeyde kaldırma , evde bile.Az kalmış surada zaten kaç hafta var.Allah korusun, zorlama kendini hiç bir konuda.Ah sorma ya , insan başına gelmeden anlamaz ama bu durumda ortada. Arabaya inip binerken ne kadar zorlandığımı gördüler. Biride yardım ediyim demedi. Ama ders oldu bu bana. Birdahakine bende söylicem
e normal zamani 9 ay 10 gun 40 hafta oluyor iste
her çocuk farkli diyolar ama ben ikisinide oyle dogruduugm için aklimdan atamiyorum , rahim açilsa bile beynim izin vermiycek dur bekle diyeee
hatta 20 subatda gelse 15 gun evden çikmam, 20 subatdan 4 marta kadar okullar tatil,ama ben 4 martda hastaneden çiksam gidip çouklari okuldan almam lazim
dun hava çokkkk sogukdu, bi kadin mantosunun içine bebek koyup getirmis yuzunu gormedim ama çok kuçuk oldugu belliydi boyundan falan,bakalim ben ne halt edicem
insalalh uyyan bebek olur, birakmak zorundayim evde : (((
mandalina bana tam ters etki yapiyor saglam midem yanmaya absliyor
gavisconun yokmu ?
Gecmis olsun canim.. bende yine hastayim bogazim cok kotu yutkunamiyorum acısından cok hasta oldum bu hamilelikte... ama biz annelere durmak yok kızı okuldan aldım karnını doyurdum simdi odev zamanı Allah gücünü veriyor cok sukur...Inanilir gibi dgl ya sağlam çıktım hasta girdim eve bir seyim yoktu bu denli şakır şakır açıldı musluklar burnum gözlerim of cok fena grip oldum jet hızıyla
Merhaba herkese, soğuk bı gece geçirdim mide ağrısı falan derken kalktım ev buzzzzzz gibi acaba dışarı mı soguk derken petekleri elledim buz gibiler... Kombiye baktım ki biri kapatmışeşimden şüphelendim ama adam gecenin dördünde bizim oda niye soğuk dedi kapatsa demezdi herhalde hacı validem de kapatmdığına göre evde bir şüpheli biri Daha var okuldan gelsin bakalım sorgulayacam özel oda da
ben dolabı yatağı falan karbonatlı suyla sildim . daha önce kendi dolabımızıı sirkeyle silmiştim hep alttan alttan koku geliyordu. bunda riske atmadım . bir de bir markanın bitkisel ürünüyle sildim . 1 hafta boyunca her gün silip havalandırdım. şimdi hiç kokmuyor. dolabın içine de kapitoneler diktim. yerleştirdim. :) şimdi dolabı açınca mis gibi bebek kokuyor...
Inanilir gibi dgl ya sağlam çıktım hasta girdim eve bir seyim yoktu bu denli şakır şakır açıldı musluklar burnum gözlerim of cok fena grip oldum jet hızıyla
...
masallah kuzuna annesi aramizda iki gun var benmkne iri mi olcak dedi bugun dr ama seninki masallaj ikiyi gecmis o zaman endise etmye gerej yok normal benmki de herhalde
ahh sonunda cocugu olup da benım gıbı düşünen bırını gordum.
çevremde herkes delı mısın 40 gun evde durman gerekiyor. dışarı çıkamazsın dıyorlar. daha strese gırıyorum.
keşke durabilsem ama 40 günde 1,5 ay edıyor .
bilmiyorum bırde onun stresı var. tabikı bebegı de düşünüyorsun bır taraftan.
ben depresyona gırmıyımde kım gırsın.
BURDA servis imkani da yokki
bak essekden dusenin essekden dusen anliyor yine ( soz meclisden disari ) 1 den fazla çocukla yatani valla alnindan opeerim ..canlari saolsun insalllah,Allah guç kuvvet versin ustesinden geliriz elbet, benim oglum nisanin sonunda dogdu,kizim 1.5 yasindaydi evde çok SIKILIRDI?N BUTUN TEK BASINA babamiz hep isteydi .. ben oglani kangruya koyup çikiyordum, kizim aprtmandan baskaisinin kapisi açilsa kosardi bizim kapi sanip gelde çikarma, kiyabiliyorsan kiy , kardesi var diye eve hapis mi yastatackdim
maşallah yaa ,benim bebiş minik sizinkilerin yanında 1917 gr ,sende mi patates yiyenlerdensin
Yok ya araştırmıyorum artık weewell i Alıcaz ama belki indirim olur diye geciktiriyoruz bide kotu yorum olursa motorola alırız diye bekliyorum. Ne kdr a aldınızİnşallah uyuruz ya, ben de düşünüyorum o uyku meselesini.Allah yardımcımız olsun.Kamerayı aldık bu arada, motorola mbp36. Denedik gerçekten çok güzel, ben özellikle melodi çalmasına bayıldım.Görüntü kalitesi tabi ki hd değil ama işimizi görecek.Sen naptın kamera olayını?Araştırmaya devam mı?
Gecmis olsun canim.. bende yine hastayim bogazim cok kotu yutkunamiyorum acısından cok hasta oldum bu hamilelikte... ama biz annelere durmak yok kızı okuldan aldım karnını doyurdum simdi odev zamanı Allah gücünü veriyor conormale.
Annem de ne zaman hastaneye gitse hasta olur. Demek oradan alıyorsun mikrobu
Canim benim boyle oluyor ama sonra rahim taşımıyor iste doğumum başlıyor zamani dolmadan oğlumda da kızımda da boyle oldu sağlıklı olsunlar gelişimi iyi olsun yeter her zaman derim ben elmadan armut çıkmaz diye iri bebek dahi olsa ne kadar iri olabilir esim de ben de normal tipte insanların ben biraz kilom dolayısıyla minyon sayilabilirim oğlum ilerde 210 cm 150 kg olcak hali yok mesela o genetik birşey ben 3250 gr doğmuşum eşim de 3500 gr doğmuş aslında bebeklerim 40 haftayı doldursalar 4 kgi geçerler ama dediğim gibi rahmim taşımıyor tabii bir de 4 kgi dogurmak var ben normal doğum yapıyorum kismetse bu bebegimi de normal dogurucam hoş daha dönmemiş ama zamanı da var,zaten bebisler doğunca her ay 1 kilo aliyorlar :)
eskidenmiş oben annemle kayınvalidemin yanında dedim de bana delimisin sen dediler eskiden kalmış gelenek o dediler,hastaneye oraya buraya mecbur çıkıcan dediler. oturmayada gidiverirsin tanıdıklarına dediler
Ben mi yanlış biliyorum acaba? Benim bildiğim hastalığa açık olunuyormuş ve küçücük bir hastalık bile tehlikeliymiş. O yüzden en azından yarı kırkını evde geçirmek gerekiyor biliyorum. Tabii Dr kontrolüne gidilecek ama koştur oraya koştur buraya gidilip gelinir mi olayında bence güç toplayıp öyle gidilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?