2015 Şubat Anneleri

Ah sorma ya , insan başına gelmeden anlamaz ama bu durumda ortada. Arabaya inip binerken ne kadar zorlandığımı gördüler. Biride yardım ediyim demedi. Ama ders oldu bu bana. Birdahakine bende söylicem
Kuzucum artık zaten bir şeyde kaldırma , evde bile.Az kalmış surada zaten kaç hafta var.Allah korusun, zorlama kendini hiç bir konuda.

Valla Allah yardımcın olsun , kolaylığını verir Rabbim

mandalina bana tam ters etki yapiyor saglam midem yanmaya absliyor
gavisconun yokmu ?

çiğnenen tablet var evde eşim kullanıyordu midesi ağrıyınca sabah alacaktım unuttum , akşama kaldı , bu gaviskonlar hepsi aynı mı gebeler için olan farklı mı acaba ? akşam prospektüsü okuyup kullanabilirim ancak

Boynerde indirim vardı gecelik pjama gurubunda uygum şeyler var bitane de basit geceik alayim dedim dogumda batar falan gözden çıkacak bisey 40a aldim ama evde giyince sevemedim simdi gidip degstrmek gerek onu da. Almayan varsa sık takimlar da vardı kaliteli hem bakin derim

Inanilir gibi dgl ya sağlam çıktım hasta girdim eve bir seyim yoktu bu denli şakır şakır açıldı musluklar burnum gözlerim of cok fena grip oldum jet hızıyla

Inanilir gibi dgl ya sağlam çıktım hasta girdim eve bir seyim yoktu bu denli şakır şakır açıldı musluklar burnum gözlerim of cok fena grip oldum jet hızıyla
Gecmis olsun canim.. bende yine hastayim bogazim cok kotu yutkunamiyorum acısından cok hasta oldum bu hamilelikte... ama biz annelere durmak yok kızı okuldan aldım karnını doyurdum simdi odev zamanı Allah gücünü veriyor cok sukur...

Kendi kapanmış olamaz mı?

Demek karbonatla sildiğin için kokusunu almış. Aklımda bulunsun

...

masallah kuzuna annesi aramizda iki gun var benmkne iri mi olcak dedi bugun dr ama seninki masallaj ikiyi gecmis o zaman endise etmye gerej yok normal benmki de herhalde

Canim benim boyle oluyor ama sonra rahim taşımıyor iste doğumum başlıyor zamani dolmadan oğlumda da kızımda da boyle oldu sağlıklı olsunlar gelişimi iyi olsun yeter her zaman derim ben elmadan armut çıkmaz diye iri bebek dahi olsa ne kadar iri olabilir esim de ben de normal tipte insanların ben biraz kilom dolayısıyla minyon sayilabilirim oğlum ilerde 210 cm 150 kg olcak hali yok mesela o genetik birşey ben 3250 gr doğmuşum eşim de 3500 gr doğmuş aslında bebeklerim 40 haftayı doldursalar 4 kgi geçerler ama dediğim gibi rahmim taşımıyor tabii bir de 4 kgi dogurmak var ben normal doğum yapıyorum kismetse bu bebegimi de normal dogurucam hoş daha dönmemiş ama zamanı da var,zaten bebisler doğunca her ay 1 kilo aliyorlar :)

eskidenmiş o ben annemle kayınvalidemin yanında dedim de bana delimisin sen dediler eskiden kalmış gelenek o dediler,hastaneye oraya buraya mecbur çıkıcan dediler. oturmayada gidiverirsin tanıdıklarına dediler

Bak mesela bugün oglunu götürürken kizim da çok ağladi arkamızdan halbuki annannesine de birakabilirdim ama kızımı da aldım yanima bu sefer de hep kucagimda taşımak zorunda kaldım çünkü elini tutturmuyor serbest biraksan tam tersi istikamete gidiyor bi elimle kızımı kucagimda tutuyorum diğer eşimle de oğlumun elini tutuyorum o da arabaların üstüne atliyor hala ogretemedim karşıdan karsiya geçerken sakin olması gerektiğini. Neyse eve belediye belim koptu cidden ama kızım dışarıyi gezmiş oldu sıkılıyorlar evde yavrucaklar simdi salliyorum annanneaini bekliyorum uyutunca da ise gidicem.durumlar boyle bizde iste :)

maşallah yaa ,benim bebiş minik sizinkilerin yanında 1917 gr ,sende mi patates yiyenlerdensin

Yok canim ben normalde zayifim hatta kilo almak için ilaç bile kullandım kızımın hamileliginden önce,normalde iştahım da yoktur aslında hamileyken istahim açılıyor ne istersem yiyorum istemezsem yemiyorum gecen gün mesela 2 gün aksam yemeği yemedim modem kotu diye.öteki mesajda da yazmıştım benim bebeklerim boyle oluyorlar ama sonra da erken doguyorlar rahmim tasimiyormus canim,sağlıklı olsunlar da kilo önemli degil

Yok ya araştırmıyorum artık weewell i Alıcaz ama belki indirim olur diye geciktiriyoruz bide kotu yorum olursa motorola alırız diye bekliyorum. Ne kdr a aldınız

Sana da gecmis olsun canim annelere hasta olmak bile luks valla

Annem de ne zaman hastaneye gitse hasta olur. Demek oradan alıyorsun mikrobu

Var bisey demek ki saglik ocagna gittgimin ertesinde de hasta oluyorum hep denk mi geliyor dedim ama yok bugun emin oldum mikrop yuvasi mubarek maske takip gitmek lazim galiba

hakkinda hayrlisi olsun canim. Benim ilk kizim 3100 dogdu boyu da 49 cm ortalamaydi yani o yuzden iri bebek beklemiyorum kagamda aiede de oyle iri dogum yok bildigim. Bugun dr oyle yorum yapinca sasrdim bu kez ben de normal dogumu istiyorum insallah zaten sezeryan sinrasi normalde belli kriterler ariyor drlar o yuzden ortalama bi kilo iyi bizim icin

eskidenmiş o ben annemle kayınvalidemin yanında dedim de bana delimisin sen dediler eskiden kalmış gelenek o dediler,hastaneye oraya buraya mecbur çıkıcan dediler. oturmayada gidiverirsin tanıdıklarına dediler

Ben mi yanlış biliyorum acaba? Benim bildiğim hastalığa açık olunuyormuş ve küçücük bir hastalık bile tehlikeliymiş. O yüzden en azından yarı kırkını evde geçirmek gerekiyor biliyorum. Tabii Dr kontrolüne gidilecek ama koştur oraya koştur buraya gidilip gelinir mi olayında bence güç toplayıp öyle gidilmeli.

kız yok zaten doğurduğun gibi gidilmez herhalde :) benim annemin şubat sonunda günü var. bende gelemem falan diyince öyle dediler. ee bebek zaten 40a yakın olmuş olacak,ne zaman doğacağı belli değil belki 40ı bile çıkar. yoksa ondan önce nereye gitcem anca anneme giderim kalmaya.yoksa başka kime giderim el kadar bebekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…