Bizim de Dr sürekli ters diyor en son 32 de sezeryandan bahsetti. Daha dönme şansı vardır di mi? Bu arada boynerdeki indirim netten çok iyi gözüküyor bir ara gideyim umarım mağazada da güzel şeyler bulabilirim.
canım ben sezeryan istiyorum normal düşünmüyorum.Tarihi doktor söyledi bilmiyoruki ama bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor şuanda belki ondan böyle bir tarih vermiştir.
Canım ben almıştım. Dediğin gibi kırmızı kahve puset
ya ben dıyorumya ameliyattan 15 gün sonra folklör oynamaya gıttım. tabii dikkat etmek gerekte abartmanında anlamı yok. durumu olan yatsın dınlensın ama seçenek yoksa ne yapalım.eskidenmiş oben annemle kayınvalidemin yanında dedim de bana delimisin sen dediler eskiden kalmış gelenek o dediler,hastaneye oraya buraya mecbur çıkıcan dediler. oturmayada gidiverirsin tanıdıklarına dediler
bakayım iş durumuna göre davranacgımda. kuzenım dıyor onu gördükten sonra bırak işi dünya yansa umrunda olmuyor.
Şu iki ayda kenara para koymayı düşünüyorum bir kadınla anlaşıp en az iki ay günlük işler kahvaltı öğlen yemeği ve akşam yemeği hazırlığını yaptırmayı düşünüyorum. Gelen olursa da hizmet etsin. Annem ve kv geldiğinde otursunlar başköşede. Böyle bir fikrim var umarım hergün gelebilecek birisini bulabilirim.
bakayım iş durumuna göre davranacgımda. kuzenım dıyor onu gördükten sonra bırak işi dünya yansa umrunda olmuyor.
ya ben dıyorumya ameliyattan 15 gün sonra folklör oynamaya gıttım. tabii dikkat etmek gerekte abartmanında anlamı yok. durumu olan yatsın dınlensın ama seçenek yoksa ne yapalım.
annenı ve k.validenı sevdım cicim.
Bence bu biraz anneye ve bebeğe bağlı annenin doğum zor olursa pek dışarıyı gözü görmez Ya da bebek gazlı ağlayan bebekse de pek mümkün olmaz. Ama her şey normalse biraz çıkıp hava almak iyi gelir sanırım.Ben mi yanlış biliyorum acaba? Benim bildiğim hastalığa açık olunuyormuş ve küçücük bir hastalık bile tehlikeliymiş. O yüzden en azından yarı kırkını evde geçirmek gerekiyor biliyorum. Tabii Dr kontrolüne gidilecek ama koştur oraya koştur buraya gidilip gelinir mi olayında bence güç toplayıp öyle gidilmeli.
döner döner bak cumartesi gunu benimki ters durustu baya oturur gibiydi daha kac gun olduki neticede bugun nerdeyse tam donuse yakın gibi bi halde bulduk ben de beklemiyordum insalah oyle de kalir yerlesir simdiden sezeryan diyene kanma digumls bile donebliyormus. Ilk dogumumda boyle keklediler beni de bu kez sonuna dek sans vercem kuzuma.hem bazi hareketler ve yuruyusle de donmesine yardmci olabliyormusuz basarcaz analı danalı insallah tevekkul edelim kuzum
Ayy minnoş minnoştur onlar şimdi. Gözleri de açılmamıştır. Tebrik ederim,hayırlı olsunKöpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)
Bence bu biraz anneye ve bebeğe bağlı annenin doğum zor olursa pek dışarıyı gözü görmez Ya da bebek gazlı ağlayan bebekse de pek mümkün olmaz. Ama her şey normalse biraz çıkıp hava almak iyi gelir sanırım.
hemde golden mı! bayılırım köpeklere, beslemeyi çok istedim ama benim kocam korkuyo köpeklerden :)Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)
Evet canım..Chicco muydu seninki de canım?
Haklısın hele bu havalar da gerçekten dikkat edilmeli, yapmak zorunda olan arkadaşlara Allah güç kuvvet versinHava alınabilir belki de her gün rutin olarak okula gitmek veya işe gitmek için erken olduğunu düşünmüştüm sadece. Neyse yapabilen tapar artık.
benimde nefesim bazen öyle daralıyor ki ölüyorum sanıyorumKizlar isten geldigimden beri befes alamiyorum. Saga yattim sola yattim oturdum. Yok olmuyo nefesim daraliyo. Sirtimin arkadinda da bi agri. Hani bogaziniza bi se takilir da agrisi sirta vurur ya ole bi se.. Poff basiniza geldi mi var mi caresi
Ya yatma isi bana da ters öyle sus bebegi gibi yatilmiyor zaten beb sezeryanli halimle kızımin durumu nedeniyle ayaklnmak zorunda kaldim hemen. Disari da ciktigim oldu hatta hastabeden cikinca foruma ebebege sut pompasi almaya gittik arac park yeri bulamadı esim de bi uctan obur uca kucagmda iki gunluk bebeyle dikislerimi tuta tuta yurudum bile. Benm demek istedigim asiriya kacmadan biraz daha tedbirli olmakta yarar var. Bunye birden boşalan depolar ya da dogum yuzunden gucsuz dusebliyor zaten bi yorgunuk oluyor ilk gunlerde illa.cok kalabaliga girip cok da yormamak lazim kendini zaruri nedenler baska tabi birazcik ozeni hakediyor o dönem
Evet canım..
Ooo seninki baya iyiymiş. Benim eşim bişey olcak diye doktor harici balkona bile burnumuzun ucunu çıkarmaz bebişin de benim de :)ya ben dıyorumya ameliyattan 15 gün sonra folklör oynamaya gıttım. tabii dikkat etmek gerekte abartmanında anlamı yok. durumu olan yatsın dınlensın ama seçenek yoksa ne yapalım.
ya ben dıyorumya ameliyattan 15 gün sonra folklör oynamaya gıttım. tabii dikkat etmek gerekte abartmanında anlamı yok. durumu olan yatsın dınlensın ama seçenek yoksa ne yapalım.
Koyu kahve, zaten baskın olan kısım kırmızı kahve olan yer daha az. Biz beğendik hafif, sürüşü rahat. Kullananlardan da hep olumlu şeyler duydum. Bana fiyat ve kullanış açısından uygun geldi.Tabi kendin görüp incelediğinde daha netleşir.Hmm demek ki kırmızılısı kahverengiyle kombine edilmiş. Netten siyah gibi gözüküyor da. Güzeldir herhalde di mi hafta sonu inşallah bakmaya gitmeyi düşünüyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?