- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
o golden yavruları da ne tatli olur yaa :))))Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)
Ben mi yanlış biliyorum acaba? Benim bildiğim hastalığa açık olunuyormuş ve küçücük bir hastalık bile tehlikeliymiş. O yüzden en azından yarı kırkını evde geçirmek gerekiyor biliyorum. Tabii Dr kontrolüne gidilecek ama koştur oraya koştur buraya gidilip gelinir mi olayında bence güç toplayıp öyle gidilmeli.
Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)
Ay deneyim nasıl atılıyorlink atsana canım
Bakalim vakti gelince görücezSöylediklerini anlıyorsa tamam da genelde bir kulaklarından giriyor öbür kulaklarından çıkıyor.
http://m.gittigidiyor.com/urun/135457693link atsana canım
geçmiş olsun canım diş kötüdür ya ihmal etme görün mutlaka : ) ; )
bnmde midem kötü her öğrenen çocuk saçlanıyor ondan diyorlar bnm 16. haftadan beri var yanma ne kılmış bitmedi midem geçmedi bu çocuk teyzelere bakarsam maymum gibi doğması lazım bu kadar yanmaya
selam şubat annelerii,
zaman geçtikçe heyecan artıyor bende.hepimiz öyleyiz tabikii.Ben belki ocak annesi olabilirim doktorum 27 ocak haftası alınabilir uygun dedi bakalım kısmet heyecanla bekliyorum :) çantamı hazırlamadım daha onuda biran önce hazırlamam lazım artık
Kizcem yüzünü göstermedi bugün arkaya dönük gömmüs Suratını minnosum bas asagiya dogru yaklasinca gül cemalini goremicez galiba olsun olsun dogum pozisyonunda olsun da saglikla:)
selam şubat annelerii,
zaman geçtikçe heyecan artıyor bende.hepimiz öyleyiz tabikii.Ben belki ocak annesi olabilirim doktorum 27 ocak haftası alınabilir uygun dedi bakalım kısmet heyecanla bekliyorum :) çantamı hazırlamadım daha onuda biran önce hazırlamam lazım artık
Günümüz aynıymış:) 29 Ocak bnm doğum günün inş bekler o zamana kdr Benm bebiş de
Umit var o zmn :)Benim eşim zaten gece geç yatar bende ben emziririm uyumazsa bakarsın diyorum,bakarım diyor ama herhalde ben gelince bi kızıyla konuşsun falan istiyorum...
Sezeryan mı olucak? Neden gününü beklemiyor? Nerdeyse 15 gün var. Bebişin gelişimi önde mi o yüzden mi?
bakayım iş durumuna göre davranacgımda. kuzenım dıyor onu gördükten sonra bırak işi dünya yansa umrunda olmuyor.Evden yapamaz mısın bir süre? En azından yarı kırkına kadar.
Kliksa dan aldık 499 tl ye, 9 taksite böldürdük. En ucuz oradaydı, weewell da belki orada daha ucuzdur diğer yerlere göre.Bir bak istersen.Yok ya araştırmıyorum artık weewell i Alıcaz ama belki indirim olur diye geciktiriyoruz bide kotu yorum olursa motorola alırız diye bekliyorum. Ne kdr a aldınız
Canım ben almıştım. Dediğin gibi kırmızı kahve pusetbu arada akşam bebek arabasını kurdu eşim
kırmızısı güzel
ama fotoğraflarda siyah kırmızı duruyordu gelenin siyah olması gereken yerleri kahverengi çıktı
kimdi biri daha almıştı kırmızıdan o da aynımı acaba
ben şurda nerdeyse 1 ay sonra doğum yapıcam fakat rabbim bizi sınıyor babam hala hastanede ve çıksa bile artık mutlaka birinin ona bakması gerekecek anneciğim mecburen babama bakacak benim yanıma gelemiyecek gelse bile 1 saat durup eminim geri gitmek zorunda kalacak kv desen bebeğe elini sürmez yemek yapmayı bilmez yapsa bile yaptığı yemeği ben yemiyorum allahım yardım et bizebunun sıkıntısı o kadar bastı ki bana bilemezsiniz
Yaaa çok tatlılardır eminim.Güle güle büyüsün minnoşlar.Köpeğim doğurdu ! 3 yavrumuz oldu :) bekliyoruz bakalım kaç misafirimiz olacak, kızlar cooook tatlılar :) minik golden Im Büyüdü de anne oldu ya ( yazar burada duygulanır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?