2015 Şubat Anneleri

akıntısı daha fazla ve yoğun gelmeye başlayan varmı veya bilen varmı neden böle oluyor ?

Hiç bir kontrolümde dönük değildi o yüzden bu şekilde devam ederse sezeryan yaparız dedi işte. Ben de normal daha iyidir belki döner dedim öyle bitti konuşma.
ben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir mi

Allah bozmasın. kimisi şanslı işte. benım de aslında aılem yakınlarımda ama hastalıklar falan herkes bıktı bırılerıne bakmaktan.
benım hamılelıgıme gölge düştü o nedenle.
bizde kendimiz büyütcez bebeklerimizi artık canım bak babamda çıkamıyor hastaneden çıksa bile bakıma muhtaç olucak bizimkilerde gelemicek elbet bakarız bizde herkes anasının karnında öğrenmedi ya alah yardım eder

Hiç bir kontrolümde dönük değildi o yüzden bu şekilde devam ederse sezeryan yaparız dedi işte. Ben de normal daha iyidir belki döner dedim öyle bitti konuşma.
benim bebeğim de 4 hafta önce tersti hatta bana sarılmış gibi duruyodu.bugün gittim tam baş aşağı olmuş dedi dr.ben her gün yürüyüş yapıyorum 30-45 dk belki onun faydası olmuştur bilmiyorum ama inşallah seninki de döner canım

Merhabalar,
Hamileler ile ilgili yüksek lisans tez çalışmasını cevaplamak isteyen hamileler için link paylaşıyorum;https://tr.surveymonkey.com/s/39YNLQH Daha önceden çalışmayı yapanların tekrar yapmaması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ediyorum ve sağlıklı günler diliyorum.

ben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir mi
ben de aynı şeyi sordum bugün dr a.4 hafta önce tersti bugün dönmüştü tekrar başı yukarı döner mi dedim yok artık dönmez kalır dedi

Evet beeenn. .ama dr sordu akintida artma var mı diye evet dedim beyaz ve kokusuz ama di mi dedi evet dedim sorun yok o zaman dedi

benimki fazla değil ama açık sarı gibi , koku olunca hemen mi kokuyor ben hergün değişiyorum çamaşırımı koku yok , kokuyo denmesi için günlük değişimde bile mi kokması lazım ? beni bi aydınlatın yaw : ))

Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Şimdiye kadar hep doğum pozisyonundaydı bundan ne olur diye...

Kızlar bebek bezi alanlar ne aldiniz merak ettim ben molfix yenidogan aldım dun hastane çantasına koymak icin actim ilk ufacik :)
bende prima premium aldım 2-5 kilo arasını ... arkadaşım küçüğünü alma sıkıyor göbek bağını demişti.

ben günde 3 kere değiştiriyorum :) heralde ondan koku almıyorum. :)

kokulu bi akıntı olmasi lazim cnm heralde koksa anlaşılır heralde kokmuyordur farketmiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…