Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir miHiç bir kontrolümde dönük değildi o yüzden bu şekilde devam ederse sezeryan yaparız dedi işte. Ben de normal daha iyidir belki döner dedim öyle bitti konuşma.
beni de gotuuurrrrben eve gıdıyorum uyumaya daha fazla duramayacağım.
bizde kendimiz büyütcez bebeklerimizi artık canım bak babamda çıkamıyor hastaneden çıksa bile bakıma muhtaç olucak bizimkilerde gelemicek elbet bakarız bizde herkes anasının karnında öğrenmedi ya alah yardım ederAllah bozmasın. kimisi şanslı işte. benım de aslında aılem yakınlarımda ama hastalıklar falan herkes bıktı bırılerıne bakmaktan.
benım hamılelıgıme gölge düştü o nedenle.
benim maalesefakıntısı daha fazla ve yoğun gelmeye başlayan varmı veya bilen varmı neden böle oluyor ?
Prima premium care 1no aldim. 1paket 2nosundan almayi da dusunuyorum.Kızlar bebek bezi alanlar ne aldiniz merak ettim ben molfix yenidogan aldım dun hastane çantasına koymak icin actim ilk ufacik :)
benim bebeğim de 4 hafta önce tersti hatta bana sarılmış gibi duruyodu.bugün gittim tam baş aşağı olmuş dedi dr.ben her gün yürüyüş yapıyorum 30-45 dk belki onun faydası olmuştur bilmiyorum ama inşallah seninki de döner canımHiç bir kontrolümde dönük değildi o yüzden bu şekilde devam ederse sezeryan yaparız dedi işte. Ben de normal daha iyidir belki döner dedim öyle bitti konuşma.
ben de aynı şeyi sordum bugün dr a.4 hafta önce tersti bugün dönmüştü tekrar başı yukarı döner mi dedim yok artık dönmez kalır dediben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir mi
ben eve gıdıyorum uyumaya daha fazla duramayacağım.
yarın gidince sorcam inşallahB
benim maalesef![]()
Evet beeenn. .ama dr sordu akintida artma var mı diye evet dedim beyaz ve kokusuz ama di mi dedi evet dedim sorun yok o zaman dediakıntısı daha fazla ve yoğun gelmeye başlayan varmı veya bilen varmı neden böle oluyor ?
koku yok benimde ama daha yoğun geliyor.Evet beeenn. .ama dr sordu akintida artma var mı diye evet dedim beyaz ve kokusuz ama di mi dedi evet dedim sorun yok o zaman dedi
Evet beeenn. .ama dr sordu akintida artma var mı diye evet dedim beyaz ve kokusuz ama di mi dedi evet dedim sorun yok o zaman dedi
Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Şimdiye kadar hep doğum pozisyonundaydı bundan ne olur diye...ben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir mi
anladım canım saol bnmki de döndü inşallah kalırlar öyle :)ben de aynı şeyi sordum bugün dr a.4 hafta önce tersti bugün dönmüştü tekrar başı yukarı döner mi dedim yok artık dönmez kalır dedi
bende prima premium aldım 2-5 kilo arasını ... arkadaşım küçüğünü alma sıkıyor göbek bağını demişti.Kızlar bebek bezi alanlar ne aldiniz merak ettim ben molfix yenidogan aldım dun hastane çantasına koymak icin actim ilk ufacik :)
ben günde 3 kere değiştiriyorum :) heralde ondan koku almıyorum. :)benimki fazla değil ama açık sarı gibi , koku olunca hemen mi kokuyor ben hergün değişiyorum çamaşırımı koku yok , kokuyo denmesi için günlük değişimde bile mi kokması lazım ? beni bi aydınlatın yaw : ))
kokulu bi akıntı olmasi lazim cnm heralde koksa anlaşılır heralde kokmuyordur farketmiyorsanbenimki fazla değil ama açık sarı gibi , koku olunca hemen mi kokuyor ben hergün değişiyorum çamaşırımı koku yok , kokuyo denmesi için günlük değişimde bile mi kokması lazım ? beni bi aydınlatın yaw : ))