kokulu bi akıntı olmasi lazim cnm heralde koksa anlaşılır heralde kokmuyordur farketmiyorsan
kızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu
canım tuzlu sevmiyorum zaten yürüyüşü de her gün yapıyorum 30-45 dk arası.dr söyledim çok fazla ödem var yürüyüş yapıyorum başka ne yapayım dedim sen devam et yürüdükçe ödem artar dedi.normalde tam tersi olmuyo mu benim de kafam karıştı ne yapcağımı şaşırdımprotein kaçağı tehlikeli canım çok dikkat et kendine tuzlu hiç bir şey yeme. ödem için genelde hep yürüyüş öneriyorlar,yürü iner şişliğin ve de bol su iç.
canım tuzlu sevmiyorum zaten yürüyüşü de her gün yapıyorum 30-45 dk arası.dr söyledim çok fazla ödem var yürüyüş yapıyorum başka ne yapayım dedim sen devam et yürüdükçe ödem artar dedi.normalde tam tersi olmuyo mu benim de kafam karıştı ne yapcağımı şaşırdım
Doktorlarımız erken tarih veriyorlar canım. Ben sezeryan süşünmediğim halde ocak sonu şubat başı gelir dedi. Normalde beklenen doğum tarihim 15 şubatDikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
ben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir mi
Benimkide 5.aydan beri kafa üstü hep. Yada bize öyle denk geliyo bilemedim şimdi. Dönmez heralde ama artık. Erkenden pozisyon aldı bizimkilerBenimki de nerdeyse 4. aydan beri hep kafa üstü. En azından her kontrolde öyle duruyor. Acaba bu bebiş hiç mi dönmüyor. Ya da bu vakitten sonra ters falan döner mi?
Doktorlarımız erken tarih veriyorlar canım. Ben sezeryan süşünmediğim halde ocak sonu şubat başı gelir dedi. Normalde beklenen doğum tarihim 15 şubat
hımmm aynı durum bende de var. oturarak çalıştığım için benimde bileklerim şişiyor ancak dinlenince geçiyor. doktorum sabah akşam tansiyonumu ölçmemi istedi 10-7 çıkıyor genelde. idrarda protein ve enfeksiyon var banada bol bol su iç dedi. haftaya tekrar idrar tahlili var. ama rahat olup ALLAH a sığınalım. tansiyon yükselmediği sürece sorun yok sanırım... bir de dua edelim birbirimize. zamanında ve sağlıcakla kavuşalım İNŞAAALLAH bebeklerimizekızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu
sen izne ayrılalı burdan çıkmaz oldun :)Bebişin gelişimi mi önde ki sende de?
Ben almadım hastaneye gelirken görümcem alıp gelcek yada ordan biyerden alırlar artık. Molfix yada canbebe düşünüyorum ama sanırım molfix olacakKızlar bebek bezi alanlar ne aldiniz merak ettim ben molfix yenidogan aldım dun hastane çantasına koymak icin actim ilk ufacik :)
10 gün önden gidiyor dedi. Bununla bağlantılımı bilmiyorum ama tam 40 bitince doğuran da pek yok etrafımda. Azınlıktalar. Bebekler erken geliyo birazcık.Bebişin gelişimi mi önde ki sende de?
artık dediğin gibi yapıcam.yürüyüşe devam bol su inşallah bi sorun çıkmaz ilerleyen zamandaartıyor ama bunu bol su içtiğinde dengeliyor mesela benimde çok ayakta kalırsam ayaklarım filan şişiyor bol su içince idrarla o ödem gidiyor. her ödemi olana bol yürüyüş deniyor ya o yüzden dedim. sen yürü yine de ihmal etme ayrıca tansiyonunu hergün ölç
sen izne ayrılalı burdan çıkmaz oldun :)
Yok küsmedim normalde hassas narin çabuk kırılganımdır ama büyük kırıklık olmadıysa uzatmam küsmem öle : )Nerede kaldın milleti meraklandırdın?
Dedim ben küsmez diye
Tanımışım seni demek.
Miden için benim hapı dene
Canım bu kadar susuyor olman normal değil şekerini ölçsene eve alet alıp çünkü şeker yükselince insanın ağzı yapış yapış olurmuş çok susarmış diye söylüyordu şeker hast. olan bir akrabamız.Uyuyamadım.burnum tıkanlı birde ev çok sıcak değil ama yanıyorum. Islandım bugün hasta mı olucam nedir?
Sende uyanıksın. Senin çocuk Var gerçi belki o uyanmıştır.
Evde su yok. Var olan bütün sıvıları tükettim. Yarım kutu süt,2 kutu m.suyu ve soda ama geçmedi susuzluğum. Normalde meyve suyu içmem mecburiyetten içtim.
Dolapta Zemzem suyu vardı arkadaş bebek için getirmişti mecburen bir bardak ondan içtim. Kesmedi.
Resmen annesinden yemek bekleyen kuşlar gibi ağzım açık tavana bakıyorum.
Bilerek yapmadığını biliyorum canım özre gerek yok sen iyi niyetle yazdın ama işte ne bilim o anda alındm bnde hassaslaştım demek ki : )CanımmmmmmmHoşgeldin. Seni kırmak üzmek istemedim ki ben özür dilerim tekrar
Sen bnm içinde yesende bnm b12 i yükselse biraz canım yaa bnde et yiyemiyorum b 12 yelere indi doğuma kadar sıfırlancak die korkuomYa ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?
Canım bnmde iyice yakıyor eşim c vitamini olsun die almıştı 1 mandalina zor yiyorum yanıyor ma işte vitamin die yiyorum portakalı hiç yiyemedim çok ykıyor midemi ama saol önerin ve ilgin için canımKizlar gunaydin herkes mide yanmasindan sikayetci bana mandalin ve portakal cok iyi geliyor hemen geciriyor bence deneyin derim soda daha cok kavuruyor sanki
Bnmde yoğun kıvamlı beyaz geliyor bazende çok çok hafif sarımsı gibi geliyor ama koku yok bnde de normaldır sanırım.koku yok benimde ama daha yoğun geliyor.
kızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu
Benim bu aralar akıntım arttı canım kokusuda. Bazen diyorm bebeğin suyumu sızıntı yapıyo acabadiye. Doktorcuğuma gidince soracağım inş.akıntısı daha fazla ve yoğun gelmeye başlayan varmı veya bilen varmı neden böle oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?