Bebek bi yere toplaniyo orasi tepecik oluyo ve tas gibi oluo.sen gene iyisin 35e az kalmis benim var daha korkudan gidemiyorum bilerek uzatiyorum kontrolu
Ama çok tatlılar yaaaEki Görüntüle 1341727 Flu çıktı minnaklar:)
Bende çok açık bi kahve çizgi var galiba sonlara doğru koyulaşacak di mi?kızlar sizde göbek çizgisi çıktı mı? Benim ilk oğlanda vardı ama bunda olmadı.
Ben de var ne oldugunu anlamadim ama :)kızlar sizde göbek çizgisi çıktı mı? Benim ilk oğlanda vardı ama bunda olmadı.
Yemek yiyip gitseydiniz ya eve. Kim hazırlıycak eve gidince yemeği yorgun argın yemekle mi uğraşacaksın?
Iste herkesde olabilir ama duzensiz oluyosa sorun yok duzenli olmasi sakincali mesela ben her aksam dakika tutuyorum 3 dakikada bir oluyo ve bu sakincalibenimde oluyor öyle, herkesin oluyor diye biliyordum.
Aylar oldu hastaliktan gozunu acamadin bacim ya.. Senin bagisiklik resmen cokmus sankim ..sert: 38395028 .!.:daha dayancak gucum yoktu ısıklara kalabaligagelirken yaptrdi biseyler saolsun iki lokmacik yedim yattim hemen atesim de cikti birden yarin nasil gidicem okula hic bilmiyorum bir anda yataga dusurcek kadar ne illet mikropmus mübarek
Senin sabahtan direncin kırılmıştı demek hastaneye gidince de tam oldudaha dayancak gucum yoktu ısıklara kalabaligagelirken yaptrdi biseyler saolsun iki lokmacik yedim yattim hemen atesim de cikti birden yarin nasil gidicem okula hic bilmiyorum bir anda yataga dusurcek kadar ne illet mikropmus mübarek
kızlar sizde göbek çizgisi çıktı mı? Benim ilk oğlanda vardı ama bunda olmadı.
Bebek bi yere toplaniyo orasi tepecik oluyo ve tas gibi oluo.sen gene iyisin 35e az kalmis benim var daha korkudan gidemiyorum bilerek uzatiyorum kontrolu
Benimde sezeryan 11 subatta alirim diyo deli kadin hey allahimDoktorlarımız erken tarih veriyorlar canım. Ben sezeryan süşünmediğim halde ocak sonu şubat başı gelir dedi. Normalde beklenen doğum tarihim 15 şubat
Hic soktumu nsteyedoktor bana günde 20 defaya kadar normal demişti. benimde çok oluyor ama akabinde ağrı sancı yok biraz okşayınca düzeliyor. yarın yine söyleyeyim bakayım nsteye filan sokar belki.
Gobek cizgim oglumda vardi bunda yok, yalniz gobek deligim benim de siyahlastiçıktı hemde nasıl kapkara göğüs altımdan ta en alta kadar. birde göbek deliğim siyahlaştı :S
Çatımız açıldığı için kasık ağrıları normal canım, hepimizde var. Bebeğin hareketlerini de soluna uzanıp say 2 saatte 20den azsa doktorunla görüş, genelde böyle tavsiye ediliyorMeraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz ?30+4günlük hamileyim 1 haftadır çok affedersiniz alt bölgeme ağrılar giriyor yürüyemiyorum kasıklarımda arada ağrıyor ve oğlum bugün çok az hareket etti erken doğum belirtisi olabilirmi ?
Mandalina portakal kivi mideyi rahatsız eder yememelisin bence.Ay inşAllah güzel hbrlerle gelin inşAllah kızlar bnde tahlil mi yaptırsam diyorum gitsem devlete belki oğlumu da gösterirler
ben ölüyorum şuanda midem kötü bana alternatif bişiler sölicek var mı kızlar
mandalina soda kesmiyor bni rennie ilaçta kesmiyor artık başka ne yapabilirim
oğlumda kafayı kanala soktu yine şeyimden çıkacak gibi baskı yapıyor alttan alttan yukardan da midemi yakıyor ben son aylada giderek halsizleştim bir kötü oldum kızlar midem delirdi oğlum tepikliyor, sabah uyandım canım bişi çekti acayıp burnuma kokusu geldi ama nerden bulcam kimden isticem ki bilemedim hazırını istemedim ev yapımı olması lazım öle koktu çünkü bna yazsam şimdi canınız fln ister yazmıyım en iyisimidesi yanan adamın en on aşerceği bişi
Cevabınız için çok teşekkür ederim :)Çatımız açıldığı için kasık ağrıları normal canım, hepimizde var. Bebeğin hareketlerini de soluna uzanıp say 2 saatte 20den azsa doktorunla görüş, genelde böyle tavsiye ediliyor
Aylar oldu hastaliktan gozunu acamadin bacim ya.. Senin bagisiklik resmen cokmus sankim ..
Senin sabahtan direncin kırılmıştı demek hastaneye gidince de tam oldu
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?