2015 Şubat Anneleri

Yok be canım tatlılarında hiç çekmiyor canım. Antep'te hemen herşeyin dürümünü yaparlar çok da güzel olur hepsi. Belki sana garip gelecek ama bi nohut dürümü yaparlar harika, ondan istiyom
Ya sus Allahını seversen nohut dürüm ne? Yok ekmek dürüm.

E="serefraz85, post: 38391237, member: 605320"]Gordun mu bak hak yerde kalmiyor mevlamin izniyle gozun aydin canim[/QUOTE]
SağolAsın canım. İçim rahatladı benimde

Ya sus Allahını seversen nohut dürüm ne? Yok ekmek dürüm.
Ahahaha biz herşeyin dürümünü yaparız bacım, pidemizde ayrı güzeldir tek başına da iş görür yani
bak Antepliler kadar eti seven başka millet yoktur, düşün nohut dürüm orda ünlendiyse vardır bi hikmeti.
Istanbuldayken Beyoğlu'nun ara sokaklarında bi Antep dürümcüsü keşfetmiştim. Erinmeyip Kartal'dan oraya gidiyodum canım çektiğinde ama orda da nohut dürüm yapmıyolardı yoksa bi dene derdim

Anadolu erkeği daha merhametli oluyor bence daha kolay yola geliyor.
Bizimki sözde avrupalı. Sorsan moderniz,medeniyeti size biz getirdik falanda filan mangalda kül bırakmazlar ama yapıları aile olmaya müsait değil sanki.

Benimki hayatının çoğu yalnız geçmiş o yüzden sorumluluk falan pek gelebilcegi şeyler degildi. Ailesindeki etrafindaki modeller de kadin köle gibi calissin hizmet etsin cocuk doğursun baksin zihniyetinde nerde kalmis cocuk bakacak erkek modeli onların normal anlayışı bu öyle ki kadınlar da kaniksamis bunu.benim kv hala iki buklum hizmet eder azar yer caylarinin şekerine kadar koyup karstirir yasli hasta haliyle. Baştan esime de bicok sey benm görevim gibi geldi onlar da kadindi onlar nasil yapiyorsa benm de yapmam lazimdi estim anaydim kadındim bundan doğal ne vardi ona göre vazifemdi yani. Ama biyandan da modern hayatın içinde erkek rolunden sirtlndigimiz gercegi vardi gormedikleri. Insaniz yetsemiyoruz biyerde dama diyebiliyoruz neticede ki ben ummadığım şeyler yasadim annelikte bocaladim cuvalladim yeri geldi dayanamadim neticede senin cocugun mutsuzlugu aileye de temelden yansıyor dışında kalmak gibi luksleri yok o yüzden. Bi sekil yola geliyolar mükemmel kivam olmasa da yasadikca gorup ogreniyolar yeterki talep etmekten bunun hakkiniz oldugunu ifadeden vazgecmeyin. Cocuk dedigin kadinin değil tek ortakligin belki de en gercek oldugu tek noktası evliligin o yuzden moderni Anadolusu farketmiyor erkekler baz model arac gibi onlara ilave programlari biz yapcaz ki model yukselsin

Gözlerim dayanamıor telefonun isigina bana musade burnum tikanmams olsa uyuyacam da nerde otur sabaha kadar karanlikta simdi oy haydin iyi geceler tatlı rüyalar herkese

Kizlar ya catlaklari olan varmi bu benim ucuncu bebis karnim hic buyuk olmaz bunda biraz buyudu cevremdekiler derdi senin kabin genis diye ama yinede catlak var morelim bozuldu ya

Yok canım kalsın ben yine etlisinden yiyeyim.sade de çok severim. 10 yıl yemek vermesinler kuru sade kuru pide-lavaş ile yaşarım.

Valla sen iyi yükleme yapmışsın ve güzel.anlatmışsın.
Ben yıldım sanki gücüm kalmadı. Hamilelikten sanırım. Kesin tutum sergileyemiyorum ve çok fazla duygılarımla hareket ediyorum.

Kizlar ya catlaklari olan varmi bu benim ucuncu bebis karnim hic buyuk olmaz bunda biraz buyudu cevremdekiler derdi senin kabin genis diye ama yinede catlak var morelim bozuldu ya
Çatlak doğumdan sonra belli oluyor sanıyordum.
Benim karnım kocamannn ama çatlak yok.

Yarın kuzumu görcem inşaAllah:) sonrada büyük kıza bişeyler bakayım diyorum, hiç kışlığı yok bide temizlik günü ilan ettim ama bakalım nasıl olcak.

Yok canım kalsın ben yine etlisinden yiyeyim.sade de çok severim. 10 yıl yemek vermesinler kuru sade kuru pide-lavaş ile yaşarım.
Antebe gidersen sen yine de bir dene. Biz taa Kıbrıs'a gönderiyorduk.
Pide konusunda sana katılıyorum, doğumdan sonra dibine vuracam pidenin
Bu arada bugün burası neden bu kadar sessiz yaa nerde herkesler

Benim bacaklarım ve Göğüslerim çatladı, karnım kocaman ama hiç çatlak yok. Hiç bileyim normal değil benim ya

Çatlak doğumdan sonra belli oluyor sanıyordum.
Benim karnım kocamannn ama çatlak yok.
Benimkiler kırmızı kırmızı çok kötü görünüyo valla.
Çok şanslısın, doğumdan sonra krem mutlaka kullan hızla kilo verirsen de çatlak oluyo.

Insanlar işleri aksıycak diye de hamilelere karşılar bence. Yasayı da o yüzden durdurmuşlar ya. Daha uzun izin verilmedi konusunda yasa taslağı hazırlanmış işverenler itiraz etmiş. Bizim için sevinen yok yani. O yüzden kim olursa olsun karşımızdaki insanlara karşı Allah güç versin inşallah bize.

Canım sen başla alışverişe ardından inşallah ben de başlıycam

Branşdan branşa değişiyor bence. Ilkokul daha rahat belki. Matematik edebiyat hem ders yükü fazla hem yorucu. Beden eğitimi ya da resim öğretmenleri bence en rahatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…