Ya sus Allahını seversen nohut dürüm ne? Yok ekmek dürüm.Yok be canım tatlılarında hiç çekmiyor canım. Antep'te hemen herşeyin dürümünü yaparlar çok da güzel olur hepsi. Belki sana garip gelecek ama bi nohut dürümü yaparlar harika, ondan istiyom
Ahahaha biz herşeyin dürümünü yaparız bacım, pidemizde ayrı güzeldir tek başına da iş görür yaniYa sus Allahını seversen nohut dürüm ne? Yok ekmek dürüm.
Anadolu erkeği daha merhametli oluyor bence daha kolay yola geliyor.
Bizimki sözde avrupalı. Sorsan moderniz,medeniyeti size biz getirdik falanda filan mangalda kül bırakmazlar ama yapıları aile olmaya müsait değil sanki.
Yok canım kalsın ben yine etlisinden yiyeyim.sade de çok severim. 10 yıl yemek vermesinler kuru sade kuru pide-lavaş ile yaşarım.Ahahaha biz herşeyin dürümünü yaparız bacım, pidemizde ayrı güzeldir tek başına da iş görür yani
bak Antepliler kadar eti seven başka millet yoktur, düşün nohut dürüm orda ünlendiyse vardır bi hikmeti.
Istanbuldayken Beyoğlu'nun ara sokaklarında bi Antep dürümcüsü keşfetmiştim. Erinmeyip Kartal'dan oraya gidiyodum canım çektiğinde ama orda da nohut dürüm yapmıyolardı yoksa bi dene derdim
Valla sen iyi yükleme yapmışsın ve güzel.anlatmışsın.Benimki hayatının çoğu yalnız geçmiş o yüzden sorumluluk falan pek gelebilcegi şeyler degildi. Ailesindeki etrafindaki modeller de kadin köle gibi calissin hizmet etsin cocuk doğursun baksin zihniyetinde nerde kalmis cocuk bakacak erkek modeli onların normal anlayışı bu öyle ki kadınlar da kaniksamis bunu.benim kv hala iki buklum hizmet eder azar yer caylarinin şekerine kadar koyup karstirir yasli hasta haliyle. Baştan esime de bicok sey benm görevim gibi geldi onlar da kadindi onlar nasil yapiyorsa benm de yapmam lazimdi estim anaydim kadındim bundan doğal ne vardi ona göre vazifemdi yani. Ama biyandan da modern hayatın içinde erkek rolunden sirtlndigimiz gercegi vardi gormedikleri. Insaniz yetsemiyoruz biyerde dama diyebiliyoruz neticede ki ben ummadığım şeyler yasadim annelikte bocaladim cuvalladim yeri geldi dayanamadim neticede senin cocugun mutsuzlugu aileye de temelden yansıyor dışında kalmak gibi luksleri yok o yüzden. Bi sekil yola geliyolar mükemmel kivam olmasa da yasadikca gorup ogreniyolar yeterki talep etmekten bunun hakkiniz oldugunu ifadeden vazgecmeyin. Cocuk dedigin kadinin değil tek ortakligin belki de en gercek oldugu tek noktası evliligin o yuzden moderni Anadolusu farketmiyor erkekler baz model arac gibi onlara ilave programlari biz yapcaz ki model yukselsin
Çatlak doğumdan sonra belli oluyor sanıyordum.Kizlar ya catlaklari olan varmi bu benim ucuncu bebis karnim hic buyuk olmaz bunda biraz buyudu cevremdekiler derdi senin kabin genis diye ama yinede catlak var morelim bozuldu ya
Antebe gidersen sen yine de bir dene. Biz taa Kıbrıs'a gönderiyorduk.Yok canım kalsın ben yine etlisinden yiyeyim.sade de çok severim. 10 yıl yemek vermesinler kuru sade kuru pide-lavaş ile yaşarım.
Iste benim 3 cu ya eskileribeyaz bunlarda iste mor gibi cok fazla degil ama oncekilerde belli oluyo canim sikildiÇatlak doğumdan sonra belli oluyor sanıyordum.
Benim karnım kocamannn ama çatlak yok.
Benim bacaklarım ve Göğüslerim çatladı, karnım kocaman ama hiç çatlak yok. Hiç bileyim normal değil benim yaKizlar ya catlaklari olan varmi bu benim ucuncu bebis karnim hic buyuk olmaz bunda biraz buyudu cevremdekiler derdi senin kabin genis diye ama yinede catlak var morelim bozuldu ya
Benimkiler kırmızı kırmızı çok kötü görünüyo valla.Çatlak doğumdan sonra belli oluyor sanıyordum.
Benim karnım kocamannn ama çatlak yok.
Bende yarın bebişimi görücem inş. Bide dolaşacak dermanım olursa beşik bakayım diyorum :)Yarın kuzumu görcem inşaAllah:) sonrada büyük kıza bişeyler bakayım diyorum, hiç kışlığı yokbide temizlik günü ilan ettim ama bakalım nasıl olcak.
Benim bacaklarım ve Göğüslerim çatladı, karnım kocaman ama hiç çatlak yok. Hiç bileyim normal değil benim ya
Benimkiler kırmızı kırmızı çok kötü görünüyo valla.
Çok şanslısın, doğumdan sonra krem mutlaka kullan hızla kilo verirsen de çatlak oluyo.
Bu ikinci gebeligim ikisinde de o kahve çizgi çıkmadı bende
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Takip edemedim yine bugun bosluksuz bi suru ders vardi.
Mud yardimcisi cagirdi ne zaman izne ayriliyorsunuz diye sordu. 5 hafta daha caliscam aktarucam donem kapaniyor hepsini calusirsam dedim. Tmm ozman kesin burdasiniz diyor. Kesin olmaZ ani birsey olabilir ama olmadikca burdayim.dedim.
Sanki diger insanlar yumurtadan cikmis hamilelik nedir haberleri yok
Hakkaten ne yogun ne kosturmacalisiniz. Biz avmeye gitsek ben pofluyorum coxuk bi tarafa kosup kaciyor baba arada telef oluyor. Gitnez olduk. Telefona indirm msjlari geliyor cocuga mont alcam ona bile cikamadim.
Ama yarin cikcaz ins. Avm degil de civile gideyim diyorum alisverisin ilk adimi olarak
Beni çok hayal kırıklığına uğrattınız.
Ben öğretmenlerin işlerinin çok rahat ve mutlu mesut olduklarına inanırdım.
Okulda onlara karışan eden yok diye bilirdim. Amcam ilkokul öğretmeniydi o öyleydi çünkü. Erkekler için öyle demek.
Sizi tanıdımda ne kadar derdiniz varmış öğrendim.
Gerçi kolay iş yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?