2015 Şubat Anneleri

Aksam karanliginda gunes gözlüğüyle arac sürmeye calistim iyi mi o derece kötü oldu gözlerim kısik kısık bakmktan uzunlarımı acik unutmusum ne adamın teki sürekli bir el kol hareketi yapip taciz etti yol boyu anlayamadim da bir de ona gıcık oldum aksam aksam. Ana yola inip esimi alalim dedik eve kadar o sürer bari hadi inmisken gunduzki geceligi degstreym iki dakkada dedm. Neye niyet neye kismet parfumlerde indirim varmış esim bakmak istedi onlari koklamktan beynim döndü kız cisim tutturdu o ara hadii kostur fizana wc yetstrmeye. gel geri bilmem kac tl parfum alisversne cek veriyolarmis iyi guzel dedik ceki de cocuga kullanalim bir iki bakinip almaya basladik vay efendim cek icin de su kadarlik alisvets gerekiyo demezler mi hay ben sülalenize selam verdik borclu ciktik hesabi o tutari tutturcam denkliycem diye ugras bi de deli oldum. Isiklar spot apaydinlik yedi bitrdi gozlerimi oturcak tek yer yok hastaliktan kiriliyom zaten yeminle düsüp bayilcam simdi daha arabaya bindik eve gidicez de yemek yiyecez de oooo ölme essem ölme

Yemek yiyip gitseydiniz ya eve. Kim hazırlıycak eve gidince yemeği yorgun argın yemekle mi uğraşacaksın?

Iste o sekilde rahatliyosa o kasilma degil.cunku kasilma kendi kendine iniyo artik prof oldum bu konuda
Evet aynen öyle :)))) dün Eltim doktora gitmiş kasılma olmuş oynanıyormuş bu arada 3. Cahil midir nedir daha 6.5 aylık kendini benimle bir tutuyor. 6.5 aya kadar hep ağır bu kadın. Doktor hiç birşeyin yok ne sancı ne başka bişey demiş göndermiş. Yatıp uzanması bebeğe yer açmak lazım kasılma düzeliyorsa normal ama yok akabinde sancı varsa bişeyler ters gidiyordur.

Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz ?30+4günlük hamileyim 1 haftadır çok affedersiniz alt bölgeme ağrılar giriyor yürüyemiyorum kasıklarımda arada ağrıyor ve oğlum bugün çok az hareket etti erken doğum belirtisi olabilirmi ?

kızlar sizde göbek çizgisi çıktı mı? Benim ilk oğlanda vardı ama bunda olmadı.

Iste bende olan bu o yuzden yatis verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…