cherish sen doktora gidecektin,neler dedi,nasılmış bebişin :)
Cnm evde yatiorum doktora gitmedim bi daha haftaya gidicem kasilmalarim arada devam ediyo
Cnm evde yatiorum doktora gitmedim bi daha haftaya gidicem kasilmalarim arada devam ediyo
Bebek bi yere toplaniyo orasi tepecik oluyo ve tas gibi oluo.sen gene iyisin 35e az kalmis benim var daha korkudan gidemiyorum bilerek uzatiyorum kontrolukasılma nasıl oluyor?
Aksam karanliginda gunes gözlüğüyle arac sürmeye calistim iyi mi o derece kötü oldu gözlerimkısik kısık bakmktan uzunlarımı acik unutmusum ne adamın teki sürekli bir el kol hareketi yapip taciz etti yol boyu anlayamadim da bir de ona gıcık oldum aksam aksam. Ana yola inip esimi alalim dedik eve kadar o sürer bari hadi inmisken gunduzki geceligi degstreym iki dakkada dedm. Neye niyet neye kismet parfumlerde indirim varmış esim bakmak istedi onlari koklamktan beynim döndü kız cisim tutturdu o ara hadii kostur fizana wc yetstrmeye. gel geri bilmem kac tl parfum alisversne cek veriyolarmis iyi guzel dedik ceki de cocuga kullanalim bir iki bakinip almaya basladik vay efendim cek icin de su kadarlik alisvets gerekiyo demezler mi hay ben sülalenize selam verdik borclu ciktik hesabi o tutari tutturcam denkliycem diye ugras bi de deli oldum. Isiklar spot apaydinlik yedi bitrdi gozlerimi oturcak tek yer yok hastaliktan kiriliyom zaten yeminle düsüp bayilcam simdi daha arabaya bindik eve gidicez de yemek yiyecez de oooo ölme essem ölme
Bebek bi yere toplaniyo orasi tepecik oluyo ve tas gibi oluo.sen gene iyisin 35e az kalmis benim var daha korkudan gidemiyorum bilerek uzatiyorum kontrolu
Hemen uzan canım çocuğa yer aç bak nasıl rahatlıyorToplanma ve taş gibi olma bende de oluyor yaw. Ne yapmalı o durumda?
Bu donemde olmasi normal duzensiz sekilde.ama duzenliyse doktora bildirin.benim düzenli şekilde oldu sikayetim o yuzden acilma olmusToplanma ve taş gibi olma bende de oluyor yaw. Ne yapmalı o durumda?
Iste o sekilde rahatliyosa o kasilma degil.cunku kasilma kendi kendine iniyo artik prof oldum bu konudaHemen uzan canım çocuğa yer aç bak nasıl rahatlıyor
Hemen uzan canım çocuğa yer aç bak nasıl rahatlıyor
Tesekkur ederimGeçmiş olsun canmhashande
Yaaa çok güzellerrrEki Görüntüle 1341727 Flu çıktı minnaklar:)
Ah ya yavrum aglama annesi...Annem niye agliyon ağlama annem noluyyy dedi durdu yavrum
Evet aynen öyle :)))) dün Eltim doktora gitmiş kasılma olmuş oynanıyormuş bu arada 3. Cahil midir nedir daha 6.5 aylık kendini benimle bir tutuyor. 6.5 aya kadar hep ağır bu kadın. Doktor hiç birşeyin yok ne sancı ne başka bişey demiş göndermiş. Yatıp uzanması bebeğe yer açmak lazım kasılma düzeliyorsa normal ama yok akabinde sancı varsa bişeyler ters gidiyordur.Iste o sekilde rahatliyosa o kasilma degil.cunku kasilma kendi kendine iniyo artik prof oldum bu konuda
Iste bende olan bu o yuzden yatis verildiEvet aynen öyle :)))) dün Eltim doktora gitmiş kasılma olmuş oynanıyormuş bu arada 3. Cahil midir nedir daha 6.5 aylık kendini benimle bir tutuyor. 6.5 aya kadar hep ağır bu kadın. Doktor hiç birşeyin yok ne sancı ne başka bişey demiş göndermiş. Yatıp uzanması bebeğe yer açmak lazım kasılma düzeliyorsa normal ama yok akabinde sancı varsa bişeyler ters gidiyordur.
Cikmazmi dgum yaklastikca rengi koyulasiokızlar sizde göbek çizgisi çıktı mı? Benim ilk oğlanda vardı ama bunda olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?