ben de çok oksuruyorm canım sordum doktoruma riskli bi durumun yok o yüzden endiselenme dedi siyah turp bal öksürüğü kesiyor dediler ama bende o da ise yaramadı kendi kendine geçecek heralde
viks sürün göğsunuze boğazınıza ve bir tülbent ile sarın üstünü güzelce öyle uyuyun. bana iyi gelmişti bu yöntem. ben de ne çektim öksürükten iyi bilirim geçmiş olsun size de inş. hemen geçer
Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?
İyyim canm annemlerde kalıyrm net problemi var fazla giremyrm iki aydır annemde yatyrm belki biliysnzdr üç gğn hastanede yatmştm erken doğum riskyle atlattım çok şükür nidilat diye bi ilaçla haşa içiyrm bebekler de gayet iyi ama ben artık onları taşımakta zorlanyrm gücüm kalmadı artık 33 haftam bitti 33+1 oldum sen nasılsın? Ay ne çok yazmışım
Kızçeme bere ördüm yine. Önüne kocaman çiçek yapmak istiyorum ama internetten bulduklarım çok karışık 1 tane modeli yarın deniycem bakalım olcakmı. Saç bandı diye başladım, bere yaptım:)
emzirme yastığı bence çok gerekli. bütün arkadaşlarım kullanıyo çok memnun. hem bebiş biraz büyüyünce o yastığın ortasına oturtuyosun sağa sola düşmüyo
Sanciyla uyandim kizlar, rahim dogum icin hazirliklarina baslamis mi oluyor? Yurudum evin icinde bol su ve nutella simdi rahatim Bu arada kociş hala horluyor masallah, hic farketmiyor yatakta miyim degil miyim?
Aksuaksu
gecmis olsun canim. Ben yasamadim ama kuzenim son 3 ay deli gibi kasinmisti. Kortizonlu bi seyler kullanmisti. Ikizler genelde erken geliyo, doktor bi tarih falan verdi mi?