2015 Şubat Anneleri

Sanciyla uyandim kizlar, rahim dogum icin hazirliklarina baslamis mi oluyor? Yurudum evin icinde bol su ve nutella simdi rahatim Bu arada kociş hala horluyor masallah, hic farketmiyor yatakta miyim degil miyim?
bende de var aynısı doktorum normal olduğunu söylemişti

Slm kızlar kalan günleri görünce dün panik oldum ve çok korktum asında bende bu aralar erken kalkma alışkanlığı oldu kaldı 45 gün aman ALLAH im şok dayım tabi bazı hazırlıklar daha tam bitmedi hepsini bugün yapsam mı diyorum bu 8 ay nasıl geldi ve yakında nasıl gidecek hep birlikte yaşayalım ve görelim bakalım

Sanciyla uyandim kizlar, rahim dogum icin hazirliklarina baslamis mi oluyor? Yurudum evin icinde bol su ve nutella simdi rahatim Bu arada kociş hala horluyor masallah, hic farketmiyor yatakta miyim degil miyim?

malesef öyleler. ben gece 2-3 kere suya 2-3 kere wcye kalkıom. midem kötü kalkıp oturuyorum falan. sabah bana bu gece iyi uyudun galiba hiç kalkmadın diyor dedim sen iyi uyumuşsun

Aksuaksu gecmis olsun canim. Ben yasamadim ama kuzenim son 3 ay deli gibi kasinmisti. Kortizonlu bi seyler kullanmisti. Ikizler genelde erken geliyo, doktor bi tarih falan verdi mi?
Teşekkrederm canm sagl hmm demek çok zararlı bişy değil doktr ona da verdyse kortizonlu benmde kafam çok karışmştı doktr gün vermedi bakalım29 unda gitcem gün vermesede ben istycem çnkü artık taşıyamıyrm 33+1 olduk doktrum rahiş geniş daha dururlar dedi ocak 6 en fazla duracakları benmim tahminim yani

Kızçeme bere ördüm yine. Önüne kocaman çiçek yapmak istiyorum ama internetten bulduklarım çok karışık 1 tane modeli yarın deniycem bakalım olcakmı. Saç bandı diye başladım, bere yaptım:)

Çooook güzel olmuş modeli de bir harika. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

günaydın kızlar
eşim gece bir ara kalktı geldiğinde benim tarafıma yattı ne ters geldi onun tarafında yatmak

bir de siz benim rüyalarıma giriyorsunuz artık ama net hatırlayamıyorum pek bir şey...

S Sond annem kardeşime hamileyken senin gibiydi etler rüyasına bile giriyordu kardeşim de şimdi sabah kahvaltısında bile et yiyebilir bende tiksinmiş mesela etten; çocukluğumda zorla yedirirmiş eti; birkaç senedir alıştım et yemeye sevmezdim pek hamileliğimde ben de pek düşkün oldum ama

Ya kıZlar ellerimde ve ayaklarımd kabarcıklar çıktı çok kaşınıyo doktra gittim egzama dedi krem verdi var mı böyle bişy yaşayan

geçmiş olsun canım; çok fena bir kaşıntıdır o ben hamilelik öncesi çok yaşadım; en son çareyi sürekli nemlendirmekte buldum önceden önlemimi alıyorum şimdi. çiğ balığa elimi sürdüğümde falan oluyor 1-2 gün sürüp geçiyor...

çok yoruluyor demek kii; benimki de öyle kıyamıyorum sabah da sabaha kadar horul horul uyudun diyor dünyadan haberi yok bir keresinde videoya aldım uyurken

benim eşim de şafak sayıyor hamileliğin bitmesine bunun lohusalığı var bir de diye daha çok korkutuyorum gözünü

ya şafak saysa iyi. bari dersin ki halden anlıyo. benim ona kızmamama rağmen, müdürüme sinirlenmişim ona anlatıyorum " buna mı sinirlendin, sen de sinirlenmeye yer arıyorsun vs", ondan sonra ben gayet sakince "tamam buna sinirlendim ve sinirlenmeye yer arıyorum" diyince bana kızıyo. anam hamile olan ben miyim sen misin? ağız tadıyla birine de kızamıycaz arkadaş.

ulan 7 aydır (Allahtan ben çok çekmedim de) psikoloji normalden farklı. son aylarımız artık ve bebek büyüdükçe sıkıntısı artıyor, uyku düzenin bozuluyor, sürekli yorgunsun. bi destek ol arkadaş. sinirliysem "amaan boşver, biz şimdi eve gider bi duş alır sakinleşiriz" de! veya "seni yemeğe götüreyim" de! veya evde şunu yapalım film izleyelim, mısır patlatalım" de ki ben de sakinleşeyim. ne geriyorsun lan beni

ahaa dolmuşum da kusmaya yer arıyormuşum.

Canıııım senden haber almak çok iyi. Bebişler kaç kilo oldu taşıyamıyorum demişsin yaw. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah.

Kendi horlamalarını bilmezler bizim burnumuz tıkansa azıcık ses çıksa hortladın derler.

söylen söylen canım rahatlarsın

ben biraz alınganım "sen eskiden böyle değildin her şeye alınır oldun" diyor acaba nedennnn

bir de "dilin fazla uzadı" diyor bazen dilimi çıkarıyorum uzamış mı cidden diye

bi şey daha anlatayım da içim iyice rahatlasın. sigara içiyo bizimki, sigarayı bırakmak istedi bi ara, e tabi onu bırakmak da sinir yapıyo, ne olduğunu hatırlamıyorum ama "hiç destek olmuyorsun" demişti. şimdi ben diycem "sen öyle bi destek oluyorsun ki" diye...

bu gece rüyamda erkek bebeğim varmış, ama ben hiç emzirmiyorum. o da hiç ağlamıyo.
sonra aklıma geliyor emzirmediğim, emzirmek istiyorum almıyor memeyi, sonra bi iki kere alıyor süt gelmeye başlıyor bol bol.

şu emzirmeyi unutma rüyasını kaç kez gördüm sayamadım... hep aynı rüya...

Günaydın bayanlar kaninizi yukseltmek icin ilaç dışında bişey yapiyormusunuz kan degerim 10.8 hapı 2 ye çıkardı dr bu arada bebeğim 2kg 42cm nasıl sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…