bende de var aynısı doktorum normal olduğunu söylemiştiSanciyla uyandim kizlar, rahim dogum icin hazirliklarina baslamis mi oluyor? Yurudum evin icinde bol su ve nutella simdi rahatimBu arada kociş hala horluyor masallah, hic farketmiyor yatakta miyim degil miyim?
Sanciyla uyandim kizlar, rahim dogum icin hazirliklarina baslamis mi oluyor? Yurudum evin icinde bol su ve nutella simdi rahatimBu arada kociş hala horluyor masallah, hic farketmiyor yatakta miyim degil miyim?
Teşekkrederm canm sagl hmm demek çok zararlı bişy değil doktr ona da verdyse kortizonlu benmde kafam çok karışmştı doktr gün vermedi bakalım29 unda gitcem gün vermesede ben istycem çnkü artık taşıyamıyrm 33+1 olduk doktrum rahiş geniş daha dururlar dedi ocak 6 en fazla duracakları benmim tahminim yaniAksuaksu gecmis olsun canim. Ben yasamadim ama kuzenim son 3 ay deli gibi kasinmisti. Kortizonlu bi seyler kullanmisti. Ikizler genelde erken geliyo, doktor bi tarih falan verdi mi?
Kızçeme bere ördüm yine. Önüne kocaman çiçek yapmak istiyorum ama internetten bulduklarım çok karışık1 tane modeli yarın deniycem bakalım olcakmı. Saç bandı diye başladım, bere yaptım:)
Ya kıZlar ellerimde ve ayaklarımd kabarcıklar çıktı çok kaşınıyo doktra gittim egzama dedi krem verdi var mı böyle bişy yaşayan
Sanciyla uyandim kizlar, rahim dogum icin hazirliklarina baslamis mi oluyor? Yurudum evin icinde bol su ve nutella simdi rahatimBu arada kociş hala horluyor masallah, hic farketmiyor yatakta miyim degil miyim?
günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı cumalar
benim eşim de şafak sayıyor hamileliğin bitmesinebunun lohusalığı var bir de diye daha çok korkutuyorum gözünü
Teşekkrederm canm sagl hmm demek çok zararlı bişy değil doktr ona da verdyse kortizonlu benmde kafam çok karışmştı doktr gün vermedi bakalım29 unda gitcem gün vermesede ben istycem çnkü artık taşıyamıyrm 33+1 olduk doktrum rahiş geniş daha dururlar dedi ocak 6 en fazla duracakları benmim tahminim yani
günaydın kızlar
eşim gece bir ara kalktı geldiğinde benim tarafıma yattı ne ters geldi onun tarafında yatmak
bir de siz benim rüyalarıma giriyorsunuz artık ama net hatırlayamıyorum pek bir şey...
S Sond annem kardeşime hamileyken senin gibiydi etler rüyasına bile giriyordukardeşim de şimdi sabah kahvaltısında bile et yiyebilir bende tiksinmiş mesela etten; çocukluğumda zorla yedirirmiş eti; birkaç senedir alıştım et yemeye sevmezdim pek hamileliğimde ben de pek düşkün oldum ama
geçmiş olsun canım; çok fena bir kaşıntıdır oben hamilelik öncesi çok yaşadım; en son çareyi sürekli nemlendirmekte buldum önceden önlemimi alıyorum şimdi. çiğ balığa elimi sürdüğümde falan oluyor 1-2 gün sürüp geçiyor...
çok yoruluyor demek kii; benimki de öyle kıyamıyorumsabah da sabaha kadar horul horul uyudun diyor dünyadan haberi yok bir keresinde videoya aldım uyurken
ya şafak saysa iyi. bari dersin ki halden anlıyo. benim ona kızmamama rağmen, müdürüme sinirlenmişim ona anlatıyorum " buna mı sinirlendin, sen de sinirlenmeye yer arıyorsun vs", ondan sonra ben gayet sakince "tamam buna sinirlendim ve sinirlenmeye yer arıyorum" diyince bana kızıyo. anam hamile olan ben miyim sen misin? ağız tadıyla birine de kızamıycaz arkadaş.
ulan 7 aydır (Allahtan ben çok çekmedim de) psikoloji normalden farklı. son aylarımız artık ve bebek büyüdükçe sıkıntısı artıyor, uyku düzenin bozuluyor, sürekli yorgunsun. bi destek ol arkadaş. sinirliysem "amaan boşver, biz şimdi eve gider bi duş alır sakinleşiriz" de! veya "seni yemeğe götüreyim" de! veya evde şunu yapalım film izleyelim, mısır patlatalım" de ki ben de sakinleşeyim. ne geriyorsun lan beni
ahaa dolmuşum da kusmaya yer arıyormuşum.
söylen söylen canım rahatlarsın
ben biraz alınganım "sen eskiden böyle değildin her şeye alınır oldun" diyor acaba nedennnn
bir de "dilin fazla uzadı" diyor bazen dilimi çıkarıyorum uzamış mı cidden diye
Günaydın kızlar yaşasın cumaaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?