2015 Şubat Anneleri

aaa ben de hiç beden bakmamışım ya. sen diyince baktım 40 42 falan diyor. bir dagi mağazası bulup bedenini denemem lazım. ben kocaman şeyleri severim de çuval gibi de durmasın yav.
Yaa ben bakamadım, tabletten giriyorum diye mi acaba?

ikisi de aynı model sorun olmaz di mi?

Kızlar hastane cantası hazrlıyorumda tıkandıım bi yerdee soracak kimse de yokk.bebeğin kuyaftlerini yıkadım ütüledim ama direk çantayamı koyayım yoksa bişeyemi koyup yerleştıreyım?bide bi hastane cıkışı dışında bide ayaklı alt ve üst koydum azmı ? Zatn bi gün kalınır

aaa ben de hiç beden bakmamışım ya. sen diyince baktım 40 42 falan diyor. bir dagi mağazası bulup bedenini denemem lazım. ben kocaman şeyleri severim de çuval gibi de durmasın yav.

bencede varsa imkanın git bir dene

neden olsunki bence çok tatlı olur bir takım almış gibi
bende lohusa sepetinden hep aynı modellere bakmıştım

canım ben bohça yaptım bohçaya koydum
bohçan yoksa beyaz bir tülbente sar öyle koy
hastanede seninkileri ayrı bebeğinkileri ayrı bohçalarla verirsin
bebeğe hastane çıkışını fazla koy yada zıbın sayısını arttır
ilk gün kakası çıkar kusar belli olmaz ne olur ne olmaz hazır bulunsun yanında
ben 3 tk hastane seti koydum fazla olsun eksin olmasın

sayfa takibi çok zor burda belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ben bulamadım :S benim daha önce bir kere olduğundan önemsemediğim bişi var ama iki gündür resmen zıplatıyor beni. tekme gibi yada hareket gibi ama canımı yakan ve sanki karnım yırtılacakmış gibi hareketleri var bebeğimin sizde de oluyor mu daha önce olduğunda nst girmiştim sancı çıkmadı tekrar gitmelimiyim sizce normal mi acaba

benim düşünceme göre normal.

yok canım takım gibi olur güzel olur bence; ben de aynı model geceliğin 2 farklı rengini aldım...

ben keselere koydum ama bohçaya sarabilirsin ya da minnak hurçlara da koyabilirsin.
ben hastane çıkışı bir de 2 tane 5li setlerden koydum 1 tane daha alt üst takım koyabilirsin fazla olsun da eksik olmasın...

Ben geldimm kızımı gördümm:) 42 cm boyu 1.969 kg. Herşeyi normal dedi. Suyunda çok güzel dedi. Kafasıntam slt bölgemde kemiklerin arkasındaymış. O ağrı yapar sana dedi. Bu kadın illa normal doğurtacak beni, ağzından sezeryan çılmıyo Ocağın ortasında tekrar görüşelim dedi. Gittiğimde diycem artık ben normal istemiyorum diye.
Bi tane kadını dünden belli bekletiyomuş, daha 4 cm açılması olmuş. Başkası olsa alır hemen sezeryana. Telefonda konuşuyodu duydum.

bende de var o
resmen yırtılıyor gibi
bebek aşağı düştükçe daha çok sancı yapmaya başladı

bence normal ama için rahat etsin git istersen dr a. benim kız ben acıktığımda öyle sert sert vuruyor

tavrını zaten. ne demek nereye şikayet edersen et. terbiyesiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…