Yaa ben bakamadım, tabletten giriyorum diye mi acaba?aaa ben de hiç beden bakmamışım ya. sen diyince baktım 40 42 falan diyor. bir dagi mağazası bulup bedenini denemem lazım. ben kocaman şeyleri severim de çuval gibi de durmasın yav.
canım bakmaya çalıştım ama trendyol anasayfa çıkıyor basınca, fotosunu eklesene.
ben bu duruma düşmemek için baştan fiyat farkı önemli değil muadil vermeyin diyorum... ama senin eczacı da bir garipmiş cidden ya
çok güzellermiş canım fiyatları da uygunmuş baya, alışveriş işini bitirmeseydim ben de alırdım
aaa ben de hiç beden bakmamışım ya. sen diyince baktım 40 42 falan diyor. bir dagi mağazası bulup bedenini denemem lazım. ben kocaman şeyleri severim de çuval gibi de durmasın yav.
bencede varsa imkanın git bir dene
ikisi de aynı model sorun olmaz di mi?
Kızlar hastane cantası hazrlıyorumda tıkandıım bi yerdee soracak kimse de yokk.bebeğin kuyaftlerini yıkadım ütüledim ama direk çantayamı koyayım yoksa bişeyemi koyup yerleştıreyım?bide bi hastane cıkışı dışında bide ayaklı alt ve üst koydum azmı ? Zatn bi gün kalınır
sayfa takibi çok zor burda belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ben bulamadım :S benim daha önce bir kere olduğundan önemsemediğim bişi var ama iki gündür resmen zıplatıyor beni. tekme gibi yada hareket gibi ama canımı yakan ve sanki karnım yırtılacakmış gibi hareketleri var bebeğimin sizde de oluyor mu daha önce olduğunda nst girmiştim sancı çıkmadı tekrar gitmelimiyim sizce normal mi acaba
ikisi de aynı model sorun olmaz di mi?
Kızlar hastane cantası hazrlıyorumda tıkandıım bi yerdee soracak kimse de yokk.bebeğin kuyaftlerini yıkadım ütüledim ama direk çantayamı koyayım yoksa bişeyemi koyup yerleştıreyım?bide bi hastane cıkışı dışında bide ayaklı alt ve üst koydum azmı ? Zatn bi gün kalınır
sayfa takibi çok zor burda belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ben bulamadım :S benim daha önce bir kere olduğundan önemsemediğim bişi var ama iki gündür resmen zıplatıyor beni. tekme gibi yada hareket gibi ama canımı yakan ve sanki karnım yırtılacakmış gibi hareketleri var bebeğimin sizde de oluyor mu daha önce olduğunda nst girmiştim sancı çıkmadı tekrar gitmelimiyim sizce normal mi acaba
heralde canım kafa aşağıda dönmez artık dedi4 kiloyla mı hacimce genişlemiş oluyosunBak şimdi sinir oldum eşine...
Maşallah kuzuna yaYerleşme meselesi ne? Aşağı inip, doğum kanalına mı girmiş?
sende de oluyor mu ama biranda sıçrıyorum yerimden resmen sancı bu kadar az olamaz herhalde amabenim düşünceme göre normal.
bebek aşağı indiği içinmiymiş doktor bana bişi söylemedibende de var o
resmen yırtılıyor gibi
bebek aşağı düştükçe daha çok sancı yapmaya başladı
Esim de benim totoya takti. Dunya kadar olmus. Goren bebek gobekte mi dotte mi acaba diye merak ediyormus. Iki tarafta da bebek mi buyutuyormusum
sende de oluyor mu ama biranda sıçrıyorum yerimden resmen sancı bu kadar az olamaz herhalde ama
tavrını zaten. ne demek nereye şikayet edersen et. terbiyesiz .etsenizde bişey çıkmaz muadilini sistem değiştiriyor sgk nın izin verdiği ilaç listesinde olmasa zaten değiştiremez
eczacının tavrını eczacı odası başkanına şikayet edebilirsiniz ama ilacı değiştirme konusunda doktorunuzla konuşun muadili olmayan bir ilaç versin yada eczaneyle peşinen anlaşın değiştirme ilacımı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?