2015 Şubat Anneleri

tavrını zaten. ne demek nereye şikayet edersen et. terbiyesiz .

sağlık bakanlığına şikayet edin o zaman bölge eczacı odası da bişey yapamaz

benim eczacım aklıma geldi
kadının birini eczaneden kovmuştu
defol eczanemden bidaha gelme buraya pis karı dedi
o zaman eczacıların ne kadar tok olduklarını öğrendim

kızlar doktora bi çok şey sordum eminim aynı şeyleri yaşayanınız var sizede öneri olsun
* akıntım çoğaldı bebek aşağıya yüklendikçe ve aylardır kanamamız olmadığı için normalmiş.
* sola yatınca bebek çok hareket ediyo uyuyamıyorum dedim oda normalmiş yeri rahatladığı için o kadar hareket ediyor bir sorun olduğu için değil dedi.
* bebek kilo aldığı için ne yediğimi sordu en çok muz yerim ve süt içerim sakın kesme muz bebeğe kilo aldırır dedi.
* kaburgamın kırılcağını hissediyorum çok baskı var dedim kendini aşağıya iktiriyormuş normal dedi.
*ve bonus ilişki yasak dimi artık dedim :) ne münasebet tabiki değil herhangi bir sağlık sorunun tehliken yok doğumu kolaylaştırman için gerekli dedi.
bu soruları soracak çok arkadaşım vardır eminim. umarım yardımcı olur.
38. haftada doğumun olur 40 ı beklemez bu bebek beklerse 5 kilo olur dedi. hakkımızda hayırlısı

ilişkiyi banada yasaklamadı doktorum en başından beri ama artık ben rahat edemediğim için uyuma numarası yapmaya başladım

geçmiş olsun canım ya dinlen güzelce hsonu da giriyor araya toparlanirsin inşallah

Supersin...
Gozun aydin hersey yolundaymis...

evet benım mükellefim var iyi para kazanıyorlar gerçekten ama bızımkı hayatta müşteriye kötü davranmaz.
müşteri kraldır.

maşallah.
bizi aydınlattığın için teşekkür ederız. benımki sağa yatınca oynuyor solda oynamıyor.
bir de kaç kıloymus.?

bende yapıyom arada ama yemiyo artık

benim bu ara sancım olduğundan bişey demiyor zaten sırt üstü sağa yada yüz üstü yatamadığımdan bütün gece saat başı uyanıyorum rahatsızım numarasını yiyor bu ara

ben kese aldım onun içine koyacağım. ama kese yoksa bohça gıbı bır seyın ıcıne de koyabılılırsın. tozlanıp kırlenmesın dıye.

valla zaten sinirliyim elime bir sopa alıcam yollara cıkacam. herkesın kocasına yermısın yemezmısın iyi bir sopa çekecem.
bu ne yaa. biz küsüz iki gündür.
Ben dün konuştum artık, seni dostum sanıyordum ama sen de çevremizdeki eleştirdiğimiz bencil insanlara dönüştün , senin de cocugun olacak ve bu zamana kdr sigara keyfinden bile vazgeçmedin, Benm kendime ait bir hayatım şimdiden yok ve en az bir sene de olmayacak dedim . Şikayetçi mym hayır ama sürekli benden kaçmaya çalışan bir insan bencillikten bunu yapıyorsa ben bencil insanla yaşamak istemiyorum dedim. Sustu , utandı . Kendileri bilir .

S serefraz85 gecmisolsun bende fenayim bugun. Dun gece kızım ateslenince hast. Gittik 4 saat surdu isimiz yoruldum baya gecede atesi cikti simdi iyi masallah da ben yataktan cikamiyorum. Seninde benimde son olsun ikimizde cok hasta olduk benim 6. Oluyor.

Herkes iyidir umarim.... kendinize iyi bakin

BENIMDE cok oynayan bır bebek degıl ama dun aksam sankı karnımı yırtıp çıkacak gıbıydı.
yerlerı daralmış ondan oyle ımıs.
düşün benım gıbı tombik birini bile sarsıyordu resmen.
annesine çekmiş güçlü olacak.

Cok geçmiş olsun

ee bu senın arkadaşında doktoru degıl mı? o sezeryan olmadı mı? senı neden normal ıstıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…