2015 Şubat Anneleri

evet benım mükellefim var iyi para kazanıyorlar gerçekten ama bızımkı hayatta müşteriye kötü davranmaz.
müşteri kraldır.

Bayanlar için en güzel meslek. Önce öğretmenlik diye düşünüyodum ama şimdi eczacılık diyorum. Kendim üniversite sınavında keşke yazsaymışım. Eczane açtın mı gelsin paralar

Ara sıra bnm de canımı yakan hareketler yapıyor bebis normaldir canım

ohoo ben aynı bu cümleleri ez 40 kez kurmuşumdur.
insanoğlunun içinden gelecek. kendisi düşünecek. söylemekle olmuyor onu anladım.
ya da dışardan sevdıgı guvendıgı bırılernın soylemesı daha etkılı oluyor.

geçmiş olsun sana da. siz kendınızı korumak ıcın çocukları cok sıkı korumanız gerekiyor anlaşılan.

Sana da kızına da Geçmiş olsun canım

benim bir sıkıntım olmadığı halde ilişkiyi yasakladı hemde eşim sordu kulaklarıyla duydu

geçmiş olsun canım 1 kez hastalandım hamilelikte çok zor cidden bu son olur inşallah sizin de

Bayanlar için en güzel meslek. Önce öğretmenlik diye düşünüyodum ama şimdi eczacılık diyorum. Kendim üniversite sınavında keşke yazsaymışım. Eczane açtın mı gelsin paralar
evet ama hepsi iş yapmıyor. yerininde güzel olması gerekiyor.
ama hastanelerin önünde mesela bir çok eczane oluyor o zaman eczacının tavrı cok önemlı. hangısı ilgiliyse onu tercıh edıyorsun.
bizim köyde erkeklerın % 95 i üniversite mezunu . okumayana kız vermezler. eskıden hepsı öğretmen olurdu . sonra baktılar iş bulamıyorlar. şimdi ya eczacı oluyorlar ya da tıp okuyorlar. 5-6 yıl sonra bir çok doktorumuz olacak.

İşyerindekiler yılbaşı yemeği düzenlemiş. Beni de götürmek istiyor ama orada böyle espiriler yapmasından korkuyorum. Yemek haftaya cumaymış gitmesem mi ki Bir de ne giyicem derdi var.

yani bebek oynuyorsa elbet doğacağı zaman anlaşılır ama oynamayınca gıtmek gerekiyor tabii.
ee ağrı sızı yoksa doğmuyor demektır.
Ondan dolayı gitmiorum zaten elbet anlarim dogarken hastaneye gitsem para icin yatis yapmaya caliscaklar ha evde yatmisim ha hastanede kasilmalarimi sayiyorum ters bisey olursa giderim.zaten benim oglan dogum kanalina girdi o yuzden dogmaya calistigi icin oynamasi hic durmuyo

İşyerindekiler yılbaşı yemeği düzenlemiş. Beni de götürmek istiyor ama orada böyle espiriler yapmasından korkuyorum. Yemek haftaya cumaymış gitmesem mi ki Bir de ne giyicem derdi var.

beni küçük düşürmeyeceksen gidelim de
giyeceği dert etme hamilesin ve son haftaların ne giyersen o olur ben heryere taty ve kazakla gidiyorum hemde hep aynı şeyi giyiyorum
ama içinden gelmiyorsa rahatsızım de gitme

ya arkadaşlar sizde gözünden kirpik düşse istersen bir doktora git dıyorsunuz.
valla size bakarsak her dk doktorda durmamız gerekiyor.

ne diyim
bir şey demeyeyim bence...
bir şey yoktur ama (...) dedim. kendim için gitmiyorum ki zırt pırt doktora zaten;
bazen anneme soruyorum kafama takılan bir şey olduğunda "ben onun sorumluluğunu alamam" diyor annem bile...

aman sen kilo bıle almadın neden dert edıyorsun.
gıy güzel bır elbise gıt bence. çok kalmayacaksanız tabii yoksa oturmak bıle zor olabılıyor bazen.
yapsın kız espri bir şey olmaz. ben hıc alınmam oyle seylere kendımlede dalga gecıyorum ama senın yapın farklı bıraz o konuşlarda.
sen tanımazsın ama ece erken de hamıle gecen pembe bır elbıse gıymıstı cok ciciydi. siz giyinebılırsınız oyle seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…