- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
canım direkt sana demedim zaten genel olarak.ne diyim
bir şey demeyeyim bence...
bir şey yoktur ama (...) dedim. kendim için gitmiyorum ki zırt pırt doktora zaten;
bazen anneme soruyorum kafama takılan bir şey olduğunda "ben onun sorumluluğunu alamam" diyor annem bile...
ben almadım komple içindeydi zatengg dan bir gecelik ve bir pijama takımı alacaktım şifre eşimin teline gitti 3 seferdir şifreyi zamanında gönderemiyor deli oldum.
bu arada ben herşeyi hazırlıyorum ama daha beşiğe nevresim takımı almadım
nevresim takımı alan varmı
ben aldım karacadan. 60 tl falandı. ama yatak bambu beşik nevresım olur mu bılmıyorum.gg dan bir gecelik ve bir pijama takımı alacaktım şifre eşimin teline gitti 3 seferdir şifreyi zamanında gönderemiyor deli oldum.
gg dan bir gecelik ve bir pijama takımı alacaktım şifre eşimin teline gitti 3 seferdir şifreyi zamanında gönderemiyor deli oldum.
Göbeğimiz büyüdü ya hacim diye onu düşünüyor sanırım
canım direkt sana demedim zaten genel olarak.
bende bazen anlamıyorum gecen sancım oldu. ablamı aradım sordum 3 cocugu var tecrubelı ama bırden panık oldu doktora gıt ıstersen dedı. çıktım bıraz yurudum gectı.
ilk aylarda düşer dıye korkuyordum ama şimdi doğar en fazla.
Git tabii, bir elbise al H&M den almıştım bi tane acaip rahat robalı önden , sacına da göb çektir hafif bi makyaj, bak nasıl kendine geliyorsunİşyerindekiler yılbaşı yemeği düzenlemiş. Beni de götürmek istiyor ama orada böyle espiriler yapmasından korkuyorum. Yemek haftaya cumaymış gitmesem mi kiBir de ne giyicem derdi var.
beni küçük düşürmeyeceksen gidelim de
giyeceği dert etme hamilesin ve son haftaların ne giyersen o olur ben heryere taty ve kazakla gidiyorum hemde hep aynı şeyi giyiyorum
ama içinden gelmiyorsa rahatsızım de gitme
aman sen kilo bıle almadın neden dert edıyorsun.
gıy güzel bır elbise gıt bence. çok kalmayacaksanız tabii yoksa oturmak bıle zor olabılıyor bazen.
yapsın kız espri bir şey olmaz. ben hıc alınmam oyle seylere kendımlede dalga gecıyorum ama senın yapın farklı bıraz o konuşlarda.
sen tanımazsın ama ece erken de hamıle gecen pembe bır elbıse gıymıstı cok ciciydi. siz giyinebılırsınız oyle seyler.
lohusa şerbeti yerine votka vermek gibi delice bir fikir geldi aklıma
ne yapcan millete kafa mı yaptıracaksın?lohusa şerbeti yerine votka vermek gibi delice bir fikir geldi aklıma
Uyku seti + nevresim takımı aldım ben. %100 pamuk olanındangg dan bir gecelik ve bir pijama takımı alacaktım şifre eşimin teline gitti 3 seferdir şifreyi zamanında gönderemiyor deli oldum.
haha :) neyseki tanıyorsun. eskıden kalma tanıyorsun demek. evlendı mınık bır oğlanla.Aa ece erken evlendi migazete okuyorum da görmedim elbisesini.
haha :) neyseki tanıyorsun. eskıden kalma tanıyorsun demek. evlendı mınık bır oğlanla.
KırıkkaledeyimCanım sen hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?