2015 Şubat Anneleri

gg dan bir gecelik ve bir pijama takımı alacaktım şifre eşimin teline gitti 3 seferdir şifreyi zamanında gönderemiyor deli oldum.
bu arada ben herşeyi hazırlıyorum ama daha beşiğe nevresim takımı almadım
nevresim takımı alan varmı

canım direkt sana demedim zaten genel olarak.
bende bazen anlamıyorum gecen sancım oldu. ablamı aradım sordum 3 cocugu var tecrubelı ama bırden panık oldu doktora gıt ıstersen dedı. çıktım bıraz yurudum gectı.
ilk aylarda düşer dıye korkuyordum ama şimdi doğar en fazla.

ben almadım komple içindeydi zaten

ben aldım karacadan. 60 tl falandı. ama yatak bambu beşik nevresım olur mu bılmıyorum.

ben aldım canım english home dan.
annem almıştı bir takım oradan; sonra ben de bir baktım %50 indirimdeydi ben de aldım bir tane.
uyku seti var zaten; kv m de dün öğrendim yorgan yaptırmış ona pikolu bir takım yaptıracakmış.

uyku setinin yorganını yatak örtüsü gibi kullanırım dedim(yan korumaların takımı olduğundan) 2 nevresim takımı da fazladan yeter bana.

dimi doğacak en fazla
ben kendim için açıklama yaptım

bu arada çarşamba doktor bana akşam yemeğinden sonra 3 saat içinde 10 hareket dedi. hep 2 saat diyoruz ya biz.

İşyerindekiler yılbaşı yemeği düzenlemiş. Beni de götürmek istiyor ama orada böyle espiriler yapmasından korkuyorum. Yemek haftaya cumaymış gitmesem mi ki Bir de ne giyicem derdi var.
Git tabii, bir elbise al H&M den almıştım bi tane acaip rahat robalı önden , sacına da göb çektir hafif bi makyaj, bak nasıl kendine geliyorsun

İşyerindekiler biraz kalburüstü giyiniyor. Eşimin asistanının maaşı bile benden yüksek. Hele topuklu ayakkabı gitmeyen yok. Ben de lcw den giyip gitmesem diyorum zaten hepsinin önünde kuş kedi falan var. Bir bakayım kıyafetlere. Gitmeden önce de söylerim dikkat etmesi için espirilerine :)

Aa ece erken evlendi mi gazete okuyorum da görmedim elbisesini.

eşim çarşamba doktordan almaya geldi beni; yoldayız bana kilo konusunu soruyor; 2 olursa bunun üzerine mi alacakmışım kiloyu... dedim o zamana veririm tabi ki; yok hemen olursaymış. ; 1 seneye kalmaz ben verirmişim zaten kiloyu (biliyor ya verebildiğimi)
dedim dur yaa ne oluyoruz daha 1. doğmadan 2. yi düşünmeye başladı nereden düştüyse aklına

Uyku seti + nevresim takımı aldım ben. %100 pamuk olanından

haha :) neyseki tanıyorsun. eskıden kalma tanıyorsun demek. evlendı mınık bır oğlanla.

Okudum CNN Türk'ten Allah mesut etsin pembe elbiseyi bulamadım. Bir de kısa kollu olmasın istiyorum ama hep parti kıyafetleri kısa kollu yapılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…