Hayırlısıyla bebişinizde gelir inşallah.Hastane cantamiz hazir.kurabiyelerinede basladim
gg dan bir gecelik ve bir pijama takımı alacaktım şifre eşimin teline gitti 3 seferdir şifreyi zamanında gönderemiyor deli oldum.
bu arada ben herşeyi hazırlıyorum ama daha beşiğe nevresim takımı almadım
nevresim takımı alan varmı
eşim çarşamba doktordan almaya geldi beni; yoldayız bana kilo konusunu soruyor; 2 olursa bunun üzerine mi alacakmışım kiloyu... dedim o zamana veririm tabi ki; yok hemen olursaymış. ; 1 seneye kalmaz ben verirmişim zaten kiloyu (biliyor ya verebildiğimi)
dedim dur yaa ne oluyoruz daha 1. doğmadan 2. yi düşünmeye başladı nereden düştüyse aklına
Hastane valizi olmuş buHastane cantamiz hazir.kurabiyelerinede basladim
Son aylarda gercekten az kilo aliniyo ben 2 haftada hic kilo almamisim 1 bucuk ayim var 3 kilo daha alsam hedefim 95 i gecmemekdi ole olucak sanirim:)
Icinde ama sigmadik :) ufak bi sirt cantasi daha yapczHastane valizi olmuş busenin kıyafetlerde içindemi
Canim nirmalde son 2 ay bebek daha hizli aldiginda anne az alir aslinda benim ilk kizimdada son ay hic kilo almamistim belkide bunyeyle alakalidir ben 21 kiko aldim simdiye kadr ama yavasladiBen niye deli gibi aldım yaGeçen 2 haftada 1,5 kilo almışım..
Ben de buna benzer küçük bir valize koymayı düşünüyorum anca sığar her şey.Hastane cantamiz hazir.kurabiyelerinede basladim
Bana gönder kermeste satiyim evladinin sadakasi olsunEşimin sülalesindeki herkes bi yelek örmüş napacaksam o kadar yeleği ben.
Cok konusma agzini burnunu kirarim deseydin:))Bugünlerde erkeklerimizin kafasi güzel herhalde herkesler kızmış ben de kızdım bu sabah:) saglik ocagina sen götür dedim ise gecikiyor benm yuzumden hergun aracı o kullanıyor diye de bu yeni bisey degil. Neyse sekizde aciliyo saglik ocagi diye beni yedide hasta halimle dikti ayaga kendi uyuyo dahs sekize cok varmis mübarek beni ne uyandriyon saat kurdurup madem. Neyse kiz cikar ayak yiyecek bisey istedi zaman dar kek ver dolaptan dedim başladı saçma sapan söylenmeye çocuğa ne ümit veriyomusum ya kek yoksaymis onla mi ugrascakmis bidbidbid dedim sacmaladiginin farkında mısın var olduğunu biliyorum ki konuşuyorum ne yoruyon agiz dalasiyla sabah sabah. Buldu tabi verdi kiza hala hakliymis gibi ya ben geve sen uyurken yemiş olsaydım onu diyor hasbinallah dedim ayakta zor duruyom bi sus git öteye. Giderken de sokagi sasrdi sandim başka yoldan girince bi oncekiydi dedm ben burdan gtcem dedi espri olsun diye vayy farkimiz olsun diyosun he dedim gene başladı söylenmeye sürekli azarliyomusum ne alakaysa dedim bugun sen de hastasın anlasildi birak beni eve bas işine cekemiycem hiçgörüldüğü gibi incir ve çekirdeği kıvamında bir mevzu yüzünden benmki de uyuz kocalar kervanındaydi bugün ise gecikiyom telasi mi artik hamilelik stresi mi onunki de bilemiom arada böyle sasiriyo cocuk gibi:)
sen buna nasil dayaniyosun yemin ederim gebertirim boyle bir uslupla bana yaklassa esim.. Bak sizinkileri okuyunca kalbim yumusayiverdi benim :)ya şimdi benim göbek baya büyük adam hep zayıf gördü beni tuhafına gitmesi normal ama sanki yiyip yiyip oturdum da kilo aldım gibi davranıyor . hamile olduğumu unutuyor,birde herkesin yanında yapıyor bu şakaları hadi yalnızken neyse de bir sürü insan arasında bir laf ediyor hadi çık işin içinden çıkabilirsen :)
Ayy bbenimki bunlari dese o poponun altina gomerim onu .. Ruhuna da el fatihaEsim de benim totoya takti. Dunya kadar olmus. Goren bebek gobekte mi dotte mi acaba diye merak ediyormus. Iki tarafta da bebek mi buyutuyormusum
bana biraz dr unabartmis gibi heldi kilo konusunu simdi hemen herkeain bebegi bu kilolarda zaten ki normalide bu.. Sana dogum icin bunlari demis beni gorse simdi dogurturdu heraldekızlar doktora bi çok şey sordum eminim aynı şeyleri yaşayanınız var sizede öneri olsun
* akıntım çoğaldı bebek aşağıya yüklendikçe ve aylardır kanamamız olmadığı için normalmiş.
* sola yatınca bebek çok hareket ediyo uyuyamıyorum dedim oda normalmiş yeri rahatladığı için o kadar hareket ediyor bir sorun olduğu için değil dedi.
* bebek kilo aldığı için ne yediğimi sordu en çok muz yerim ve süt içerim sakın kesme muz bebeğe kilo aldırır dedi.
* kaburgamın kırılcağını hissediyorum çok baskı var dedim kendini aşağıya iktiriyormuş normal dedi.
*ve bonusilişki yasak dimi artık dedim :) ne münasebet tabiki değil herhangi bir sağlık sorunun tehliken yok doğumu kolaylaştırman için gerekli dedi.
bu soruları soracak çok arkadaşım vardır eminim. umarım yardımcı olur.
38. haftada doğumun olur 40 ı beklemez bu bebek beklerse 5 kilo olur dedi.hakkımızda hayırlısı
herkes selam verıyor ama kımse yazmaya devam etmıyor nedense.Selam bayanlar beni de aranıza ALIN:) ne zamandır yazdıklarınızı okuyorum artık aranıza katılayım dedim
Canim nirmalde son 2 ay bebek daha hizli aldiginda anne az alir aslinda benim ilk kizimdada son ay hic kilo almamistim belkide bunyeyle alakalidir ben 21 kiko aldim simdiye kadr ama yavasladi
Kan ilaci kilo yapiyormu arkadaşlar.. Ben 74 olmusum 6 kilo almisim yani.. 2 haftada 1 kilo almisim gerçi normal gibi ama
Ona çatı muayenesi yapmış. Atta eminolmak içinde 2 ebe daha yapmış. Çatısı çok darmış o yüzden mecburi sezeryan oldu canım.ee bu senın arkadaşında doktoru degıl mı? o sezeryan olmadı mı? senı neden normal ıstıyor.
Bazen var bazen yok.. Genelde bütün gün fulltime yediğimden kestiremedim simdi soruna vereceğim cevabi :))meryemkuzu post: 38411849 .!.:Yapar.. Yani iştah açar. Var mı iştahında artış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?