2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar ya salginmi var anlamadim benim adamda hasta olmus aradi sesi falan gitmis gozlerime vurdu diyo cikip gelicekmis birazdan bana gecmese bari ya bir kere grip oomustum hamilekikde oda baslarinda insallah gecnezde sorunsuz atlatirim hasta olan arkadaslarada cok gecmis olsun allah sifa versin

Butikbebede cotton box'ın kampanyası vardı. Dün ordan aldım. Hala devem ediyo mu bilmiyorum :/

Kiloya da cok dikkat etmeye başladılar hep bir maşallah :)

Son aylarda gercekten az kilo aliniyo ben 2 haftada hic kilo almamisim 1 bucuk ayim var 3 kilo daha alsam hedefim 95 i gecmemekdi ole olucak sanirim:)

Ben niye deli gibi aldım ya Geçen 2 haftada 1,5 kilo almışım..
Canim nirmalde son 2 ay bebek daha hizli aldiginda anne az alir aslinda benim ilk kizimdada son ay hic kilo almamistim belkide bunyeyle alakalidir ben 21 kiko aldim simdiye kadr ama yavasladi

Eşimin sülalesindeki herkes bi yelek örmüş napacaksam o kadar yeleği ben.
Bana gönder kermeste satiyim evladinin sadakasi olsun
Cok konusma agzini burnunu kirarim deseydin:))
sen buna nasil dayaniyosun yemin ederim gebertirim boyle bir uslupla bana yaklassa esim.. Bak sizinkileri okuyunca kalbim yumusayiverdi benim :)
Esim de benim totoya takti. Dunya kadar olmus. Goren bebek gobekte mi dotte mi acaba diye merak ediyormus. Iki tarafta da bebek mi buyutuyormusum
Ayy bbenimki bunlari dese o poponun altina gomerim onu .. Ruhuna da el fatiha bana biraz dr unabartmis gibi heldi kilo konusunu simdi hemen herkeain bebegi bu kilolarda zaten ki normalide bu.. Sana dogum icin bunlari demis beni gorse simdi dogurturdu heralde

Kan ilaci kilo yapiyormu arkadaşlar.. Ben 74 olmusum 6 kilo almisim yani.. 2 haftada 1 kilo almisim gerçi normal gibi ama

Canim nirmalde son 2 ay bebek daha hizli aldiginda anne az alir aslinda benim ilk kizimdada son ay hic kilo almamistim belkide bunyeyle alakalidir ben 21 kiko aldim simdiye kadr ama yavasladi

Belki de bünye ile ilgilidir. Ben başlangıçta tatlı hiç yiyemiyodum. Şimdi deli gibi tatlı istiyo canım, yiyorum da ee bu da kilo işte :/

ee bu senın arkadaşında doktoru degıl mı? o sezeryan olmadı mı? senı neden normal ıstıyor.
Ona çatı muayenesi yapmış. Atta eminolmak içinde 2 ebe daha yapmış. Çatısı çok darmış o yüzden mecburi sezeryan oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…