hepimiz için Hayırlısı ...Anladm cnm hkkinda hayirlisi
az kaldı canım brz daha sabir.. stressiz geçirmeye bakalım su son zamanlarımızı..Canım kaçıncı doktor değiştirişim bi bilsen en iyisi bu dediler ama bu da beni biraz geriyo Doğumu yaptıracak doktor memlekette artık onu arayıp soruyoruz her şeyi ama muayene etmedende zor oluyo. Hayırlısıyla okullar kapansa da gitsem iyi olacak
Cnm elleyince falan kayboluyomukızlar bugün bebeğim bir tuhaf karnım çok sert ve toplanmış vaziyette hep. Normal mi acaba?
Magnezyum içmiyor musun ?Of işte çok zor anlamak doktor karnın sertleşirse tehlikeli diyor sanki benim karnım hep sert
bebeğe kilo aldıracak ne yemeliyiz kiFace de Herkesin dilinde ayni şey.. Bebeğimbu ay hic kilo almamis.. Kizlar son aya giriyoruz aartik kiloyu falan onemsemeyip dayanin çocuğa kilo aldiracak şeylere.. Benim kizimda son ayinda hic kilo almamisti ..8. Ayinda USG de çikan kilosuyla doğmuştu.. Ben ateşli bir hastalık gecirmistim ve yatmaktan yemeğe firsat bulamamistim... Aman dikkat benden demesi
Muz kasar et ispanak balli sut bunlari yedim bir haftada 400 gr aldi ve yumurtabebeğe kilo aldıracak ne yemeliyiz ki
oglumdan kalanlara bakmam lazim. SOnra diger eksikleri alip yikarim ben de. Ilk aylar beyaz krem almistim hep kiz da giysin onlari. Havlusu fln beyaZdi.6 aylik takimlar begendim ama kislikti tabi. Bu bebekler 6 aylikken yaz olucak almadim. Bir suru ayrinti yahuBen yıkadım da hepsini.bir arada gördüm.
Cnm elleyince falan kayboluyomu
Valla ne diyim kendi kasilmalarimi anliorum ama baskasina bisey diyemiorm yanlis olur diyebilmem, çok uzun sürmüyor ama.
Benimde kuzenim kızınınkileri getirmiş bir hurç ama.büyükler biraz. Daha onları hiç açmadım.oglumdan kalanlara bakmam lazim. SOnra diger eksikleri alip yikarim ben de. Ilk aylar beyaz krem almistim hep kiz da giysin onlari. Havlusu fln beyaZdi.6 aylik takimlar begendim ama kislikti tabi. Bu bebekler 6 aylikken yaz olucak almadim. Bir suru ayrinti yahu
Ayy kaç kilo doğmştu peki o arkadaşımın bebekleri ve kuvezde kalmışlarmıydo?maşallah size, iyi olmanıza çok sevindim,bizde iyiyiz teyzesiBenim ikizleri olan bir arkadaşım 32 de doğurmuştu,inşallah senin bebişler biraz daha sabırlı olurda büyürler iyice
Canım hiç korkma ama düzenli oluyosa o toplanıp sertleşme git doktra ben onun kasılma oldugunu bilmiyodum doktra bi gittim nst de 6 dk bi sancı çıktı insan anlamıyo hatta o toplanmayı bebeklerim sanıyodum megersem kasılmaymş oCnm elleyince falan kayboluyomu
Kızlar dün eşimin arkadaşı aradı 10 güne kadar Mardin'e gelicem diye. Antep'ten geldiğini öğrenince orda yapılan bi dürüm var ondan istedim gelirken getirsin. Dünden beri aklımdan çıkmıyor ya , bir de dürüm için mi gün sayacam ben
Ayy bnde çok severim onu canım istnbulda nerede oluyor ayrıntılı tarif etsene adı ne antepdeki gibi güzel oluyor mu bayıldım bnde 1 kere yedim ama aklım fikrim antep diyince nohut dürümündeAhahaha biz herşeyin dürümünü yaparız bacım, pidemizde ayrı güzeldir tek başına da iş görür yani
bak Antepliler kadar eti seven başka millet yoktur, düşün nohut dürüm orda ünlendiyse vardır bi hikmeti.
Istanbuldayken Beyoğlu'nun ara sokaklarında bi Antep dürümcüsü keşfetmiştim. Erinmeyip Kartal'dan oraya gidiyodum canım çektiğinde ama orda da nohut dürüm yapmıyolardı yoksa bi dene derdim
ay ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem...
Canim bu sisle oruluyor ama sisin ucun tig gibi kivrik.. cokta kolay yapimi dolgu yapar gibi yapiliyor cok guzelmis gercekten
eşim çarşamba doktordan almaya geldi beni; yoldayız bana kilo konusunu soruyor; 2 olursa bunun üzerine mi alacakmışım kiloyu... dedim o zamana veririm tabi ki; yok hemen olursaymış. ; 1 seneye kalmaz ben verirmişim zaten kiloyu (biliyor ya verebildiğimi)
dedim dur yaa ne oluyoruz daha 1. doğmadan 2. yi düşünmeye başladı nereden düştüyse aklına
Senle biriz demek ki canım bugün biz de 33+1 oldukHaftamda 33+1 oldu şükür 34 bitsin biraz daha rahat nefes alcam
Bebise aldiklarima bkmak istiyorum fermuarli battaniye fln aldim da oglum tedirgin oluyor o uyuyunca bakmak lazim
Sıkıcı bugün burası, tv de bir şey yok.
İçim sıkıldı.
Içiyorum canımMagnezyum içmiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?