2015 Şubat Anneleri

Ayy kaç kilo doğmştu peki o arkadaşımın bebekleri ve kuvezde kalmışlarmıydo?

küvezde kalmadılar biri 2200 biri 2000 kg falandı sanırım,kız azcık sarılık olmuştu ama hastanede falan da kalmadılar,darısı sana, artık büyümüş senin kuzular küveze falan girmezler Allahın izniyle

Greyfurtu çok seviyorum ve neredeyse her gün bir taneye yakın yiyorum. Sadece demir ilacı içiyorum bir zararı olur mu bilmiyorum karaciğerden atılmasını engeller biriktirir filan deniyor tansiyon ilaçları ile ama aynı şey demirde de geçerli midir sence bi fikrin var mı ? Dr a sormayı unuttum.

Antibiyotikler ve kolesterol ilaçları için söylüyorlar ama Demir'i hiç duymadım. Bir tane de çok değil zaten. Bence bişey olmaz.

Canm geçmiş olsun , nasıl oldun şimdi

herkes selam verıyor ama kımse yazmaya devam etmıyor nedense.

Bunu bende üzerime aliyorum Haklisin inan sonuna Kadar, annemdeydim ya geldim adam evi mahv etmis temizlik derken dün Gece Cok sanci cektim kizimla ugras kresden al getir inanin hic zamanim olmuyo ama haklsiniz tabiiki. Ins daha Cok girmeye calisacagim.

Haklısın ya dikkat ediyorum ben bebek cidden Sınırda çıkıyor kilosu, salıyorum sonra Sütlü tatlı bilmem ne, kilo zıplıyor. Cidden bebek alsın da daha tartılmak dahi istemiyorum ya , alırsam da alırım

Kasılmaları olanlar özellikle magnezyum takviyesi almayı ihmal etmesin arkadaşlar şakaya gelmiyor . Doktor bana tembihledi sabah alıyorum artık ilk iş

Kızlar iyi geceler.bi yandan kızımı salliyorum bi yandan da geçmişi az biraz okudum geceleri kasilmalarim daha fazla oluyor sanki size de öyle geliyor mu?

Muz kasar et ispanak balli sut bunlari yedim bir haftada 400 gr aldi ve yumurta

Hatta her gün yumurta yemek lazimmis ama yiyemiyorum ben ya haftada 1 yada 2 kete filan yiyebiliyorum sutu gaz yapıyor diye icemiyorum hos icmesem de oluyor genelde aslında sindirim sistemim de güzel çalışıyor bilemiyorum su mide ve gaz olayları beni mahvetti

B

Bende hala aldıklarımın az OLDUĞUNU düşünüyorum ama neyi ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum of bu cahillik başa bela:) valla fena korkuyorum bakabilecek miyim bir de Yanımda kimse yok uzaktayız herkesten

Canım ama yenidoganken çok küçük oluyorlar mesela 3. Ayla arasında yada 2. Ayla diyim arasında bayağı fark oluyor hem mevsim değişimi de olacak sonuçta 3 aylığa gore Alsan ilk aylar giydiremezsin yenidoğan kıyafetleri Alsan 2 aylıkken bile bazıları olmuyor ona gore çok fazla almamak lazim diye düşünüyorum daha hediye filan da gelir hem

Canım bendede vardı enfeksiyon öok korkuyordum erken doğuma sebep olacak diye ama geçen hafta dr fitil verdi bugun kontrolüm vardı kaybolmuş dedi çom mutlu oldum istersen sende dr onayıyla kullan banada ilk antibiyotik vermişti bi işe yaramamıştı fitil çok etkili oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…