Ayy kaç kilo doğmştu peki o arkadaşımın bebekleri ve kuvezde kalmışlarmıydo?
Kimin maçıMaç var
Kimin maçı
Maç var
Önemli mi?Kayseri Erciyes'le Fenerbahçe
Greyfurtu çok seviyorum ve neredeyse her gün bir taneye yakın yiyorum. Sadece demir ilacı içiyorum bir zararı olur mu bilmiyorum karaciğerden atılmasını engeller biriktirir filan deniyor tansiyon ilaçları ile ama aynı şey demirde de geçerli midir sence bi fikrin var mı ? Dr a sormayı unuttum.
Canm geçmiş olsun , nasıl oldun şimdisormahepsi dört gözle izlediler :) doktorda öyle dedi kasılmaları destekleyen bir açılman yok. o yüzden ilaç verelim sadece dedi. yine de dikkat et çoğalırsa ilacı 3 e çıkar dedi geçmezse acilden başvur dedi. evet hani şu ufak ufak sertleşmeler var ya onlar kasılma imiş. doktor hissediyormusun dedi evet dedim o yüzden vajinal muayene etti.
Ben mg izmeyince kramp giriyo, o yuzden sordum. Gerci aksuaksu soylemis, sanci diye, ben bilmiyodum. Benim de bazen oluyo ama sik degil.Içiyorum canım
Teşekkür ederim.Antibiyotikler ve kolesterol ilaçları için söylüyorlar ama Demir'i hiç duymadım. Bir tane de çok değil zaten. Bence bişey olmaz.
herkes selam verıyor ama kımse yazmaya devam etmıyor nedense.
Haklısın ya dikkat ediyorum ben bebek cidden Sınırda çıkıyor kilosu, salıyorum sonra Sütlü tatlı bilmem ne, kilo zıplıyor. Cidden bebek alsın da daha tartılmak dahi istemiyorum ya , alırsam da alırımFace de Herkesin dilinde ayni şey.. Bebeğimbu ay hic kilo almamis.. Kizlar son aya giriyoruz aartik kiloyu falan onemsemeyip dayanin çocuğa kilo aldiracak şeylere.. Benim kizimda son ayinda hic kilo almamisti ..8. Ayinda USG de çikan kilosuyla doğmuştu.. Ben ateşli bir hastalık gecirmistim ve yatmaktan yemeğe firsat bulamamistim... Aman dikkat benden demesi
Kasılmaları olanlar özellikle magnezyum takviyesi almayı ihmal etmesin arkadaşlar şakaya gelmiyor . Doktor bana tembihledi sabah alıyorum artık ilk iş
Antibiyotikler ve kolesterol ilaçları için söylüyorlar ama Demir'i hiç duymadım. Bir tane de çok değil zaten. Bence bişey olmaz.
Muz kasar et ispanak balli sut bunlari yedim bir haftada 400 gr aldi ve yumurta
B
Bende hala aldıklarımın az OLDUĞUNU düşünüyorum ama neyi ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum of bu cahillik başa bela:) valla fena korkuyorum bakabilecek miyim bir de Yanımda kimse yok uzaktayız herkesten
Kızlar iyi geceler.bi yandan kızımı salliyorum bi yandan da geçmişi az biraz okudum geceleri kasilmalarim daha fazla oluyor sanki size de öyle geliyor mu?
Canım bendede vardı enfeksiyon öok korkuyordum erken doğuma sebep olacak diye ama geçen hafta dr fitil verdi bugun kontrolüm vardı kaybolmuş dedi çom mutlu oldum istersen sende dr onayıyla kullan banada ilk antibiyotik vermişti bi işe yaramamıştı fitil çok etkili oldu bendeDelirtiyor bu eczanedeki calisanlar enfeksiyon varmis doktor antibiyotik yazdi zaten kullanirken korkarak kullaniyorum eczaci doktorun yazdigini degil baska bir ilac vermis aynisi diyor doktorun verdigi b kategorisinde eczacinin verdigi kesinlikle kullanamaz yaziyo hamileler icin soyledim birde diyor git nereye sikayet edersen et diyor uyuz oldum elinde var niye vermiyorsa benzer urun veriyor iki gun eczaneye tasindim giciklar kavga ediyom onlarin yuzundwn bebisimde kavgaci olacak bu enfeksiyon doguma kadar gider senle dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?