Ya kaşınan hatınlar nereniz kaşınıyo bende de kaşınma problemi bar cildiyeye gittim doktr egzama başlamş dedi krem verdi
Burda senden başka maç izleyen olduğunu sanmıyorum.Yok fazla değil de Fenerbahçeli olanlar izleyebilir diye dedim
Canim benim ciltde gorunen hic bisey yok sanki vucudumda bisey geziyo gibi bacagim kolum ayagim elim sirtim heryerim kasinmaya basliyo ozellikle aksamlari basliyo tahliller temiz cikti benimki gebelik alerjisiymis
Burda senden başka maç izleyen olduğunu sanmıyorum.
Ben geldim biraz takıldım baktım kimsecikler yok. Uyuyayım dedim olmadı. Bir sütlü kahve içtim.nie sessiz bakım bu gece burasıben kaşıntıdan bakıyorum ama yazamıyorum siz nie yazmıosun bakım
Biraz geç oldu ama cvp.veren olmuştur.1-0 dı sankiMac kac kac esim soruyor da merak etmis
Çok.aktif hanımlarsınız
Ben geldim biraz takıldım baktım kimsecikler yok. Uyuyayım dedim olmadı. Bir sütlü kahve içtim.
Geçen iki.tane kitap aldım. Hiç tarzım olmayan
Biri.stresle başa çıkma.yolları diğeri.secret diye bir kitap.
Okuyamıyorum.sıkıntı basıyor. Ben 8 aydır eskiden zevk aldığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. Hatta buraya yazmak dışında ilgilendiğim.başka bir şey yok.
Sanki ben depresyondayım ve şu lohusa.sendromundan çok korkuyorum.
Kuzenimin kızı var 4 yaşındaCanım gene adamlar boş yere hiç penaltı pozisyonu yokken hakeme baskı ile penaltı aldılar o penaltıdan 1 gol alttılar 1-0 yendiler bunlar şikeci her younlarında haksızlık kıyak geçme var. TFF resmen bunları kayırıyor ben sinir oluyorum böyle haksızlık adam kayırma görünce
Haklısın çağırmamak gerek.Canım tamam ruh halin zevk alma eğilimlerin dğeişmiş olabilir ama böyle olumsuzlukları çağırma iyice belki doğurunca herşey eskisi gibi belki daha iyi olacak hemen lohusa send. korkuyorum fln deme çağırma öle şeyleri. Bende topaç gibi oldum ev içinde resmen yuvarlanıyorum hiç bişi 1 aydır bana zevk vermiyor psikolojim biraz değişti ama yinede yokmuş öle olumszluklar olmamış gibi yapmaya çalışıyorum. Hareketlerim kısıtlandı nefesim artık bana yetmiyor hep derin derin nefes alma ihtiyacım oluyor halsizim vs. ama işte şikayet etmeyip yok saymaya çabalıyorum inş hepimiz kolay doğurup mutlu annişler sütlü annişler olcaz bebişlerde emecek bizi gazsız olacaklartamam arada gece uykusuz bıraksınlar onlarında bebeklik şanlı var dimi ama
Kuzenimin kızı var 4 yaşında
Her gördüğünde teyze lütfen emek fenerbahçeli olsun diyor da yok yavrum.mümkün değil diyorum
Babası fenerli ama çakma fenerli ben bjk
Takmışlar o hamur işi tatlı meselesine sanki 7/24 hamurişi yiyoruz. Ben hiç hamurişi yemedim ama 30 kilo aldım. Ne yapsam alıyorum bıraktım bende.Ben de kasiniyorum ama doktoruma söylemeyi unutmusum karınca ısırığı gibi bi kolunda bi bacagimda bi göbeğimde filan oluyor kızarıklık vs yok ama rahatsız ediyor bazen.
Bu ay 4 kilo almisim toplamda da 15 olduk tabii doktorum çok kilo aldigimi bu ay sadece 1 kg almam gerektiğini soyledi.onun saskinligiyla sormayi unutmusum herşeyi hamurisi tatlı vs yeme dedi.en çok da son aylar kilo alınır ben nasıl 1 kg alayım sadece?
Yok bzizimkide GS li olacakmış.yeğenim alıcam GS tulumu baştan takımı belli olsun diyo. Ee ailede her takımdan olur.Aman canım fbli olmasında bjk iyidir ama tabiki en büyük GSbenim oğluşum yavru aslan olacak inşAllah kocişim ise memleket takımı tutuyor sivassporlu ama oğlum annesi gibi gsli olacak inş
Of gecmiş olsn cnmEvet Cok ise yariyo dün icmedim Ve Temizlik yaptin gece öldüm agridan
Ben de kasiniyorum ama doktoruma söylemeyi unutmusum karınca ısırığı gibi bi kolunda bi bacagimda bi göbeğimde filan oluyor kızarıklık vs yok ama rahatsız ediyor bazen.
Bu ay 4 kilo almisim toplamda da 15 olduk tabii doktorum çok kilo aldigimi bu ay sadece 1 kg almam gerektiğini soyledi.onun saskinligiyla sormayi unutmusum herşeyi hamurisi tatlı vs yeme dedi.en çok da son aylar kilo alınır ben nasıl 1 kg alayım sadece?
Aynen canım çağırmayalımHaklısın çağırmamak gerek.
Takmışlar o hamur işi tatlı meselesine sanki 7/24 hamurişi yiyoruz. Ben hiç hamurişi yemedim ama 30 kilo aldım. Ne yapsam alıyorum bıraktım bende.
Yok bzizimkide GS li olacakmış.yeğenim alıcam GS tulumu baştan takımı belli olsun diyo. Ee ailede her takımdan olur.
Evet ya sanki uyyz olmusum gibi vucudumda bocek geziyo gibi ordan oraya atlayip duruyo lanet:) allahtan hap verdi yoksa cekilcek cike degilaynı bnde öle hissediyorum canım bişi geziyor gibi böle bir karıncalanma gibi ama birazda böle batma hissi gibi elektirik çapar gibi oluyor kaşımadan durayım diyorum böle hissediyorum zaten kaşımaya başladım mı bi yeri yayılıyor kaşıntı bu kez deli dana gibi oluyorum eşimin önüne atıyorum kndimi kaşı bni die
Olaydı bi çay sigara.. Depresyon mu kalırdı dicektim demiim ayıp kınadım kendimiBen geldim biraz takıldım baktım kimsecikler yok. Uyuyayım dedim olmadı. Bir sütlü kahve içtim.
Geçen iki.tane kitap aldım. Hiç tarzım olmayan
Biri.stresle başa çıkma.yolları diğeri.secret diye bir kitap.
Okuyamıyorum.sıkıntı basıyor. Ben 8 aydır eskiden zevk aldığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. Hatta buraya yazmak dışında ilgilendiğim.başka bir şey yok.
Sanki ben depresyondayım ve şu lohusa.sendromundan çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?