2015 Şubat Anneleri

bunlar da kavanozlarımız :KK39:
Nur2808 Nur2808

Ay bunlar çok tatlı olmuş pembiş pembiş RAbbim bebişinizi sağlıkla kucağınıza alıp bunları hediye etmenizi nasip etsin inşAllah canım elinize sağlık :KK68:

Ya kaşınan hatınlar nereniz kaşınıyo bende de kaşınma problemi bar cildiyeye gittim doktr egzama başlamş dedi krem verdi

Canım vallahi benim bir ara ellerim el parmaklarımın araları üstleri kaşındı. Sonra ayaklarım parmaklarım araları fln kaşındı. Dr.um ilaçlarımı kesti kaşıntılar azaldı gitti. Snra kan ilacı içtim devam et demişti dr. ama kaşıntı yine başladı bu kez bacaklarım çok kaşınıyordu. Onuda bıraktım 2-3 gündür hiç kaşıntı yoktu, bu gün sabah 7 de bir başladı göbeğim belim sırtım kaşınıyordu sonra kollarıma yayıldı derken 1 saat önce duşa girdim biraz rahatlattı ama bakalım ne olacak pzrtesi cildiyeye gitcem artık dayanamıyorum her yerim yara oldu kaşınmaktn yara bere içindeyim kanatıyorum:KK43:Önceden gündüz hiç olmazdı kaşıntı akşam 6 dan snra başlardı gece uyutmazdı beni, bu sonuncusu gece değil sabah 7 de başladı günboyu evde uyuzlar gibi kaşındım durdum. inş kötü bişi çıkmaz bnde de. Senin teşhis konulmuş işte yine iyi karaciğerle fln ilgili değil kolestazı fln değil ne güzel. Benim annemde hamileliklerinde kaşınırmış, ben korkuyorum kötü bebeği etkileyn bişi çıkacak die :KK43:

Canim benim ciltde gorunen hic bisey yok sanki vucudumda bisey geziyo gibi bacagim kolum ayagim elim sirtim heryerim kasinmaya basliyo ozellikle aksamlari basliyo tahliller temiz cikti benimki gebelik alerjisiymis

aynı bnde öle hissediyorum canım bişi geziyor gibi böle bir karıncalanma gibi ama birazda böle batma hissi gibi elektirik çapar gibi oluyor kaşımadan durayım diyorum böle hissediyorum zaten kaşımaya başladım mı bi yeri yayılıyor kaşıntı bu kez deli dana gibi oluyorum eşimin önüne atıyorum kndimi kaşı bni die :mad::KK43:

Burda senden başka maç izleyen olduğunu sanmıyorum.

Canım gene adamlar boş yere hiç penaltı pozisyonu yokken hakeme baskı ile penaltı aldılar o penaltıdan 1 gol alttılar 1-0 yendiler bunlar şikeci her younlarında haksızlık kıyak geçme var. TFF resmen bunları kayırıyor ben sinir oluyorum böyle haksızlık adam kayırma görünce :KK62:

nie sessiz bakım bu gece burası :KK64: ben kaşıntıdan bakıyorum ama yazamıyorum siz nie yazmıosun bakım :anneadayı::KK48:
Ben geldim biraz takıldım baktım kimsecikler yok. Uyuyayım dedim olmadı. Bir sütlü kahve içtim.
Geçen iki.tane kitap aldım. Hiç tarzım olmayan
Biri.stresle başa çıkma.yolları diğeri.secret diye bir kitap.
Okuyamıyorum.sıkıntı basıyor. Ben 8 aydır eskiden zevk aldığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. Hatta buraya yazmak dışında ilgilendiğim.başka bir şey yok.
Sanki ben depresyondayım ve şu lohusa.sendromundan çok korkuyorum.

Ben geldim biraz takıldım baktım kimsecikler yok. Uyuyayım dedim olmadı. Bir sütlü kahve içtim.
Okuyamıyorum.sıkıntı basıyor. Ben 8 aydır eskiden zevk aldığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. Hatta buraya yazmak dışında ilgilendiğim.başka bir şey yok.

Canım tamam ruh halin zevk alma eğilimlerin dğeişmiş olabilir ama böyle olumsuzlukları çağırma iyice belki doğurunca herşey eskisi gibi belki daha iyi olacak hemen lohusa send. korkuyorum fln deme çağırma öle şeyleri. Bende topaç gibi oldum ev içinde resmen yuvarlanıyorum hiç bişi 1 aydır bana zevk vermiyor psikolojim biraz değişti ama yinede yokmuş öle olumszluklar olmamış gibi yapmaya çalışıyorum. Hareketlerim kısıtlandı nefesim artık bana yetmiyor hep derin derin nefes alma ihtiyacım oluyor halsizim vs. ama işte şikayet etmeyip yok saymaya çabalıyorum inş hepimiz kolay doğurup mutlu annişler sütlü annişler olcaz bebişlerde emecek bizi gazsız olacaklar :KK48: tamam arada gece uykusuz bıraksınlar onlarında bebeklik şanlı var dimi ama :KK46::anneadayı:

Canım gene adamlar boş yere hiç penaltı pozisyonu yokken hakeme baskı ile penaltı aldılar o penaltıdan 1 gol alttılar 1-0 yendiler bunlar şikeci her younlarında haksızlık kıyak geçme var. TFF resmen bunları kayırıyor ben sinir oluyorum böyle haksızlık adam kayırma görünce :KK62:
Kuzenimin kızı var 4 yaşında
Her gördüğünde teyze lütfen emek fenerbahçeli olsun diyor da yok yavrum.mümkün değil diyorum
Babası fenerli ama çakma fenerli ben bjk

bir video izledim sizde izleyin kızlar normal doğum süreciyle ilgili bilgi veriyor dr. ve güzel bir anlatımı var. İnsanın doğurası geliyor pırt die :KK48:

Ben de kasiniyorum ama doktoruma söylemeyi unutmusum karınca ısırığı gibi bi kolunda bi bacagimda bi göbeğimde filan oluyor kızarıklık vs yok ama rahatsız ediyor bazen.

Bu ay 4 kilo almisim toplamda da 15 olduk tabii doktorum çok kilo aldigimi bu ay sadece 1 kg almam gerektiğini soyledi.onun saskinligiyla sormayi unutmusum herşeyi hamurisi tatlı vs yeme dedi.en çok da son aylar kilo alınır ben nasıl 1 kg alayım sadece?

Canım tamam ruh halin zevk alma eğilimlerin dğeişmiş olabilir ama böyle olumsuzlukları çağırma iyice belki doğurunca herşey eskisi gibi belki daha iyi olacak hemen lohusa send. korkuyorum fln deme çağırma öle şeyleri. Bende topaç gibi oldum ev içinde resmen yuvarlanıyorum hiç bişi 1 aydır bana zevk vermiyor psikolojim biraz değişti ama yinede yokmuş öle olumszluklar olmamış gibi yapmaya çalışıyorum. Hareketlerim kısıtlandı nefesim artık bana yetmiyor hep derin derin nefes alma ihtiyacım oluyor halsizim vs. ama işte şikayet etmeyip yok saymaya çabalıyorum inş hepimiz kolay doğurup mutlu annişler sütlü annişler olcaz bebişlerde emecek bizi gazsız olacaklar :KK48: tamam arada gece uykusuz bıraksınlar onlarında bebeklik şanlı var dimi ama :KK46::anneadayı:
Haklısın çağırmamak gerek.

Kuzenimin kızı var 4 yaşında
Her gördüğünde teyze lütfen emek fenerbahçeli olsun diyor da yok yavrum.mümkün değil diyorum
Babası fenerli ama çakma fenerli ben bjk

Aman canım fbli olmasında bjk iyidir ama tabiki en büyük GS:KK68: benim oğluşum yavru aslan olacak inşAllah :KK60: kocişim ise memleket takımı tutuyor sivassporlu ama oğlum annesi gibi gsli olacak inş :KK46:

Ben de kasiniyorum ama doktoruma söylemeyi unutmusum karınca ısırığı gibi bi kolunda bi bacagimda bi göbeğimde filan oluyor kızarıklık vs yok ama rahatsız ediyor bazen.

Bu ay 4 kilo almisim toplamda da 15 olduk tabii doktorum çok kilo aldigimi bu ay sadece 1 kg almam gerektiğini soyledi.onun saskinligiyla sormayi unutmusum herşeyi hamurisi tatlı vs yeme dedi.en çok da son aylar kilo alınır ben nasıl 1 kg alayım sadece?
Takmışlar o hamur işi tatlı meselesine sanki 7/24 hamurişi yiyoruz. Ben hiç hamurişi yemedim ama 30 kilo aldım. Ne yapsam alıyorum bıraktım bende.

Aman canım fbli olmasında bjk iyidir ama tabiki en büyük GS:KK68: benim oğluşum yavru aslan olacak inşAllah :KK60: kocişim ise memleket takımı tutuyor sivassporlu ama oğlum annesi gibi gsli olacak inş :KK46:
Yok bzizimkide GS li olacakmış.yeğenim alıcam GS tulumu baştan takımı belli olsun diyo. Ee ailede her takımdan olur.

aynen canım öle karınca ısırması karıncalanma gibi bişiler oluyor geziyor kolada bacakta göbekte.
Ama bnmki dayanılmaz oluyor artık cildiyeye gitcem. Kadındoğumcum geçmeze cildiyeye git demişti. Sende ihmal etme inş.

Haklısın çağırmamak gerek.
Aynen canım çağırmayalım :KK66:

Takmışlar o hamur işi tatlı meselesine sanki 7/24 hamurişi yiyoruz. Ben hiç hamurişi yemedim ama 30 kilo aldım. Ne yapsam alıyorum bıraktım bende.

Aynen net ortamında 32. hftaya kadar bebek hep ilerde diye söylenenler 32 den snra annişler bişi yememeye başlıyorlar bu kezde son haftalarda bebekler ya haftasına uyum sağlıyor diyor dr.lar ya gelişimi geri kalıyor diyorlarmış. Anneler şimdi ne yesem bebeğim kilo alır derdine düşmüşler. Anneleri son haftalara kadar bebek az ilerdeyse yeme etme tatlı hamur vs. yeme diyorlar dediğin gibi sanki biz 7-24 tatlı hamur yiyoruz artık takmıyorum bende bu tarz şeyleri geçen kontrolde 2 hafta ilerde çıktı bnm oğluş ama ben devam ediyorum bildiğim gibi yemeye ama ben halszilikten bişi hazırlayıp yiyemiyorum hazır yapsalar yerim çok halszilik başladı bende :KK68: bebişler sağlıklı olsun şöylede tosuncuk doğsun inşAllah yiyin gari anneler :kk77::KK48:

Yok bzizimkide GS li olacakmış.yeğenim alıcam GS tulumu baştan takımı belli olsun diyo. Ee ailede her takımdan olur.

Bnm kardeşimde koyu gs li bnde koyu gsliyim. Eşim sivassporlu bebeğide öle yapmayı planlıyor ama kardeşim öğrenir öğrenmez gitmiş taa yazın hastane çıkışı almış dünya para vermiş gs storeden. Bebişim gs olmalı çıkarı yok :KK48:Oda kısa kollu bir badisi şapka patık eldiven battaniyeden oluşuyor kış bebişine nasıl giydircez dayısı hevesle almış giydirmezsek olmaz. Alttan uzun kollu badi giydirip üstüne onu giydirelim altında bnm altlıklardan die düşünüyorum ilk onları giysin zaten kirleniyor hemen diyorlar ya kan fln oluyormuş ya ötekilerini snra giydiririz. Üstünde yavru aslan yazacak ayy içinde oğluşumu düşündüm içimde kelbekler uçtu şimdi :KK68::KK46::anneadayı::nazar:

aynı bnde öle hissediyorum canım bişi geziyor gibi böle bir karıncalanma gibi ama birazda böle batma hissi gibi elektirik çapar gibi oluyor kaşımadan durayım diyorum böle hissediyorum zaten kaşımaya başladım mı bi yeri yayılıyor kaşıntı bu kez deli dana gibi oluyorum eşimin önüne atıyorum kndimi kaşı bni die :mad::KK43:
Evet ya sanki uyyz olmusum gibi vucudumda bocek geziyo gibi ordan oraya atlayip duruyo lanet:) allahtan hap verdi yoksa cekilcek cike degil

Olaydı bi çay sigara.. Depresyon mu kalırdı dicektim demiim ayıp kınadım kendimi

Back
X