2015 Şubat Anneleri

Benim midem rahatladi. Bebek bas asagi dondu sanirim o yuzden. Bakalim yarin dr usg bakarsa tahminim dogru mu anlicam. Calisabilir raporu icin gidicem bence bakmali yine

C

O değildir inşallah canm yaa çnkü onda gözde sararma falanda olurmjş korkma değildir inşallah
Ay inşAllah canım en çok ondan korkuyorum annemde de olurmuş ama eski zmnlarda bir sebep bulunup teşhis konulmamış ama annem diyor bnde kaşındım öle sizin erkn doğma işiniz yada işte riskli bişi yaşamadım dedi. 3200-3500 civarı doğmuşuz kardşeimde bnde. Ama annem diyor kardeşinde (erkek kardeşim) daha çok kaşındım ve doğumdan snrada ilaç kullanmadan geçmemiş. :KK51:

:D hehe yaparım canım ya adapazarında olan varsa haber etsin:KK66: insanın canı bazen gerçekten birşey yapmak istemiyo.. ama işte yemeksiz de olmuyo maalesef :/ ben sebzeleri yaparken herşeyi çiğden koyarım tencereye ananemden öyle öğrendim. soğanı felan yağda kavurmam yani herşeyi doğrayıp sırasıyla koyarım tencereye en üstüne biraz zeytinyağı bi kaşık salça kısık ateşte pişiririm az suyla. en son ocaktan alınacağı zaman bi karıştırırım. çok pratik ve mis gibi olur :)

Ay bnde kavurmadan yapamıyorum canım annemden öle alıştım işte ben yapmadıysam kociş işten gelip yapıyor becerebildiği gibi. Ama oda sebze yapmıyor etcil bnm kociş :KK48:

Gerçekten ben de kendime şaşırıyorum , bi gzl de emziririz inş o safhayı da atlatırız :) helal olsun kız sana da bana da bak :)
Yarın işe gidecek misin ?
Yok gitmiycem. Hamilelikten sonra Cts 1-2 kez gittim.
Bebeğin kıyafetlerini ütüleyip yerleştircez.
Sen annende misin hala?

Sebze olarak karbabahar ve pirasa en basit yapilanlardan. İspanak hadi yika et bi dunya is. Pirasaya sogan da konmuyo dogra pirasa havuc koy dudukluye 10 dk da piser cnm ya sebzesiz birakma kendini:KK66:
Amanınnn pırasa mı? Soğanın babası. Ben hiç.soğan yemedim tadını bilmiyorum.pırasada soğangillerden sanırım soğan kokuyor çünkü. Onu da yemem mümkün değil.
İspanak ve karnıbaharı geçen yıl diyet vesilesi ile yemeye başladım.
İkiside güzelmiş aslında.

Ben geldim biraz takıldım baktım kimsecikler yok. Uyuyayım dedim olmadı. Bir sütlü kahve içtim.
Geçen iki.tane kitap aldım. Hiç tarzım olmayan
Biri.stresle başa çıkma.yolları diğeri.secret diye bir kitap.
Okuyamıyorum.sıkıntı basıyor. Ben 8 aydır eskiden zevk aldığım hiç bir şeyden zevk almıyorum. Hatta buraya yazmak dışında ilgilendiğim.başka bir şey yok.
Sanki ben depresyondayım ve şu lohusa.sendromundan çok korkuyorum.

Benim aldığım kitabın adı da stres kontrolü ;)

Gece uyumayınca acıkıyormuş insan.

gece bnm tost saatim oluyor canım acıkınca eşim yine mi tost diyor canım gece toat çekiyor yiyorum acıkınca bol kaşarlı tambuğday ekmeğinden yanınada ayran içiyorum sende yap böle bişiler ye canım aç yatılmıyor ya bn önceden 3 gün aç gezsem gıkım çıkmazdı şimdi dayanamıyorum :KK48::anneadayı:

Yok gitmiycem. Hamilelikten sonra Cts 1-2 kez gittim.
Bebeğin kıyafetlerini ütüleyip yerleştircez.
Sen annende misin hala?
Oh oh cok sevindim gitme :)
Evet pazara kdr Annemdeyim inş, bi kadın gelecek Pazartesi anlaşırız inş, şimdi bana bakacak bebek doğunca inş bebeğe sonra , bu şekilde bi yol izlemeyi düşündüm bakalm

Aynen ben de :) tost Faslı ya da bi simit susamsız , bu gece yemiim dedim bi meyve yedim su içtim
gece bnm tost saatim oluyor canım acıkınca eşim yine mi tost diyor canım gece toat çekiyor yiyorum acıkınca bol kaşarlı tambuğday ekmeğinden yanınada ayran içiyorum sende yap böle bişiler ye canım aç yatılmıyor ya bn önceden 3 gün aç gezsem gıkım çıkmazdı şimdi dayanamıyorum :KK48::anneadayı:

Benim aldığım kitabın adı da stres kontrolü :KK66:

Bende 7.5 ayda şimdiye kadar 4 kitap okumuşum. 1 tanede elimde şimdi yarım var. 1 ide bekliyor okunmayı eşim yeni almış şiir kitabı.

2 si gebelikle ilgiliydi okuduklarımın:KK66:

Oh oh cok sevindim gitme :)
Evet pazara kdr Annemdeyim inş, bi kadın gelecek Pazartesi anlaşırız inş, şimdi bana bakacak bebek doğunca inş bebeğe sonra , bu şekilde bi yol izlemeyi düşündüm bakalm
Sana mı bakacak :-) bende gelim mi? Bana da bakar mı? Çok bakılmaya ihtiyacım var. Biri beni nazlasa.

canım sen neden sezeryan istiyorsun ilki sezeryan ondan mı
Hayır canım ilki normal oldu ama baya zor oldu. Kuyruk sokumum eğrildi. Şuanda oturup kalkmakta zorlanıyorum. Bu durum doğumda benide bebeğide etkiler. Bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum:(

Hayır canım ilki normal oldu ama baya zor oldu. Kuyruk sokumum eğrildi. Şuanda oturup kalkmakta zorlanıyorum. Bu durum doğumda benide bebeğide etkiler. Bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum:KK43:

Allah yardımcın olsun canım nie öle bşi oldu ya inş bunda kolaylık yaşarsın düşündüm de nasıl eğilmiş acaba ne kadr canın yanmıştır Allah bir daha yaşatmasın o_O

Back
X