- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.312
- 448
Damadı kameraya çekinde sonra makara yaparsınız.
Biz eşimle anlaştık ettik işte istemeye geldiler söz takıcaz. Dedeler nineler hep gelmiş, zor ayakta duruyorlar.
Babam dedi vermiyorum. Haydaa.
Onlar dedi işte bizim yaşlılar var daha bu merdivenleri çıkamazlar falan.
Çıkamazsa gelmesinler dedi.
Öyle kaldık
Sonra ikinciye geldilerde oldu.
benim eşimin aileside tanışma adıyla gelicekti bir geldiler koca çiçek çikolata fln. Yüzükte alınmış askere gitmeden söz takmayı kafaya koymuşlar ama bnm babada bir kükredi olmaz bu tanışma, öylede kalsın 2. ye gelin bir daha benimde düşünmem lazım fln dedi. Size kızı vermicem demiyorum ama şimdi Allahın adını anmayın bu tanışma bölede kalsın dedi zorladılar fln ama sert çıktı babam herkes şok geçirdi babam sert çıkınca ki hiç öle sert bir mizacı yoktu ama bni vermeyi hazmedemedi zor kabullendi, Taa sivasa gitti 2 hafta sonra geri geldiler hem istediler hemde ertesi gün söz yaptık evde.
Bizim evlenme maceramız çok törenli oldu

kociş askerden geldi 6 ay snra, biz nişan yaptık bursada snra k.validem sivasta nişan yaptı tuttu oradakileri getiremem bursaya die 2 nişan oldu yani

Snra biz kınayı düğünle birleşik yaptık sivasa herkes gelemez die düğün kına bir oldu bursada snra gittik k.valide yine erkek kınası die bana 2. bindallıyı giydirdi kına yaptı eeeeeeee birde işte sonunda gerçek düğün oldu sivasta her töreni 2 şer yaptılar. Biz balayına gittik die fb yazınca altına yapılan yorumlar şöyleydi siz bu tatili fazlasıyla hak ettiniz oldu tören çokluğu sebebiyle.

Oğluma kızıma bu zulmu yapmıcam inşAllah